zajímavej nick a zajímavý avatar ...
sem jednou ležel ve špitále vedle pána, co ze spaní vykřikoval "To je UPA, to je UPA"...
Na jeho věk to byl ještě chlap jako hora, takže na ně asi musel mít celkem husté vzpomínky ...
ale proti gustu ...
no tak to byl nácek nebo bolševik. nebo to byl nějakej hydrolog na kterýho z nějakýho důvodu řeka Úpa udělala fakt silný dojem. a nebo ho za mlada poslali komouši do Akce B. a to by mi ho pak bylo upřímně líto.
Úplně, ale totálně OT: pořídil jsem si MP3 přehrávač a chtěl bych si postahovat nějakou muziku (teda pro nás starší pány). Chtěl jsem za to dokonce iTunes platit, ale voni nechtěj, že prej coby Czech resident mám bad luck.
Tak mi někdo poraďte, kde něco najdu, pls. Záběr tak vod zhruba Residents, Tuxedomoon a věci od 4AD přes Cale, Cave, Lou Reeda, Nico, Iggy Popa, Toma Waitse, Chicka Weisee až po slušnej punk.
Jak říkám, jsem vochotnej i zaplatit za stahování, ale chtěl bych nejakou stránku, kde bych si řekl: "Tak dneska bych si třeba šoupnul This Mortal Coil a ejich It'll End in Tears a bez keců to tam našel.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Piráti ti tohle přání splní razdva, stačí se připíchnut na nějaký torrent. Otázka co tvoje svědomí je samozřejmě aktuální, tak si můžeš koupit jedno CDčko Britney a před prodavačem ho zlomit.
Vydavatelství dostanou svůj peníz (pinda Britney zas tolik ne) a ty budeš mít čistý svědomí že sis nekoupil něco co se už dávno neprodává, ale přesto je zločin stáhnout si to z webu....
Mimochodem minulej rok se jeden můj kámoš snažil dostat z jednoho velkého vydavatelství CD verzi své oblíbené desky s tím, že za práva už zaplatil (ten magor měl v ruce účtenku od dotyčné desky z roku 1991) a že chce lepší nosič a ať mu to prodají za cenu nosiče a práce s ním......
Samo že ho vyfuckovali a tak si to sklidným svědomím stáhnul.
Dík, ten ruská stránka je docela dobrá. Ale furt to není ono. Ještě něco?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.