Díky, kluci. Ono to je asi věc zvyku. Asi bych trimovací krabičku i Saitek Quadrant poslepu nahmatat dokázal. A vše je na nich ergonomicky rozděleno, takže asi cajk.
Jen tak mě napadlo, že pokud se VR nějak výrazněji rozšíří, tak s tím klesne poptávka po nějakých věrně udělaných (drahých) ovládacích čemkoliv.
Proč by měl hráč dávat ranec za "věrnou repliku" něčeho, co během hry stejně neuvidí. Prioritou bude ergonomie nebo funkce, ale asi ne vzhled.
Jen tak mě napadlo, že pokud se VR nějak výrazněji rozšíří, tak s tím klesne poptávka po nějakých věrně udělaných (drahých) ovládacích čemkoliv.
Proč by měl hráč dávat ranec za "věrnou repliku" něčeho, co během hry stejně neuvidí. Prioritou bude ergonomie nebo funkce, ale asi ne vzhled.
Hmmmm, to mě taky napadlo. Potěšit se s těma hejblatama než si nasadím brejle...
Jinak doma fungl nové HP Reverb G2, ale - pokračování na "Máte nebo plánujete VR headset?" - tam to bude mít větší logiku...
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 21-01-2021 08:19
Tak jsem si ta hejblata s VR odzkoušel. Samozřejmě jen chvíli, sotva hodinu, ale celu dobu jsme šmatal do luftu. A měl dojem, že jsou úplně jinde, než byly.
Nebyly.
Ale počítám, že jde o zvyk. Jakmile krabičky nahmatám (mám na levé ruce dvě, na svislém podkladu, už není problém. Poslepu to zvládnu.
Jinak doporučuju VR nezkoušet. Hned po prvním testu vzniká silný návyk. Podobně jako s drogami to není úplně levná záležitost.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.