P-51 v BoXu, trim výškovky 8 celých otoček, trim křidýlek a směrovky 7.5 otoček.
P-47 v Boxu na výškovce 4 otočky, křidýlka a směrovku sem nepočítal, pač se tam není uplně čeho chytnout na tom kole a bylo by to na dýl to sledovat,což se mi nechtělo, ale je to rozhodně taky "docela dost" otoček.
Ty tvoje dvě otočky sou nějak málo...
Upravil/a Hot_Dog dne 12-05-2020 21:44
@Hot_Dog
Vycházím z DCS a osobně mám k autorům velkou důvěru. Každé letadlo jim testuje pilot, který s tím opravdu létá, včetně majitele ED Nicka Greye, který má s warbirdy velké zkušenosti. Divil bych se, kdyby to měli blbě...
Spitfire
ELEVATOR Trim: 2 full turns (720°)
RUDDER Trim: 1 full turn (360°)
P-51 MUSTANG
ELEVATOR Trim: 1 and 3/4 turn (630°)
RUDDER Trim: 2 full turns (720°)
AILERON Trim: 2 full turns (720°)
@LesniHU
Díky za rozbor. Neříkám, že z toho úplně všemu rozumím ale souhlasím, že 8 bit převodník je málo. Chce to alepoň 1024 hodnot, samozřejmě 4096 je ideál...
Dobrá, nečekal sem, že to maj v BoXu až tak blbě Podle Kermitova videa s P-51C díl 1 a pak díl 3 to vypadá, že rudder trim otočí z polohy "5° doprava" do polohy "0°" otočením knoflíku o něco víc jak 180°. To by pak odpovídalo spíš tomu co popisuješ v DCS...
Jinak má Kermit i stejnou trojici videí s P-51D, ale tam bohužel nezachytil ty správný okamžiky, aby z toho šlo něco odečíst... Sakra ten Kermit se má dědek jeden Holt to je tak narodit se v Texasu nad ložiskem ropy
Deset centimetru velke plastove kolecko z eshopu asi nesplnuje pozadavek na kvalitu a pocit "jako ve skutecnem warbirdu ..........."
Z toho dalšího rozboru o filtrech, převodnících, hertzech a šumu nerozumím ani prd. I když se považuji za poměrně praktického člověka, tohle je pro mě naprosto neznámé téma.
Bohužel, ale je mi jasný, že pro někoho je dnešní doba naopak velmi přející, protože postavit poměrně levně jde snad vše.
Dobrá, nečekal sem, že to maj v BoXu až tak blbě Podle Kermitova videa s P-51C díl 1 a pak díl 3 to vypadá, že rudder trim otočí z polohy "5° doprava" do polohy "0°" otočením knoflíku o něco víc jak 180°. To by pak odpovídalo spíš tomu co popisuješ v DCS...
Jinak má Kermit i stejnou trojici videí s P-51D, ale tam bohužel nezachytil ty správný okamžiky, aby z toho šlo něco odečíst... Sakra ten Kermit se má dědek jeden Holt to je tak narodit se v Texasu nad ložiskem ropy
Uvidíme až za pár týdnů DCS vydají P-47. Také snad letos bude F4U Corsair. Takže budou další reference
P.S. Rozhodně by mě nevadilo bydlet na Floridě nedaleko Kermitových hangárů. Asi bych věděl kam chodit na procházky
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.