November 23 2024 14:42:56
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Svastika v Il2
MK_Paja
rudidlo napsal:
paja_cz napsal:
rudidlo napsal:
WT_Horrido napsal:
Il-2 MAT nastavi hacky "natvrdo" aniz by neco muselo bezet na pozadi.

BTW finske svastiky jsou taky propagace "fasizmu?" A co fasces na italech?

Jen chci podotknout, ze positi te ostatni s IL2MATem uvidi bez hacku.

Nejsem si úplně sichr ale mám za to, že IL2MAT ti zobrazí, ve tvé hře, swastiku na všech letadlech, offline stejně jako on-line.
Ano, v tvé hře, jen a jen u tebe. Ostat ní tě uvidí tak jak to mají nastaveno oi. Takže si můžeš IL2 MATem pod kabinu namalovat třeba zaječí bobky, ale na online je nikdo neuvidí.

Rudidlo, mluvím o eventualitě, kdy ostatní mají taktéž IL2MAT. Mrknutí

PS: myslím, že defaultně IL2MAT zaječí bobky nepodporuje

Opitze
zrovna jsem premyslel, ze si tam nakreslim opici bobky... tak to jsem zklaman...:sm39:
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

BP_Tyrl
Ono nejen, že to nezobrazuje svastiku, ale aby se to vyrovnalo, tak u anglických letadel to nezobrazuje ani trikoloru. Řekl bych, že pro zjednodušení práce Oleg prostě vypnul zobrazování čehokoli na ocase. Kromě čísel. Ovšem v Ruské verzy Illa se svastiky zobrazují. Takže řešením by bylo koupit si Ruskou mutaci hry. Nejlépe v Moskvě.:sm37:

Ucho
Safrik napsal:
1) nejde nejak natvrdo zamontovat zobrazovani svastiky ve hre bez toho aniz bych musel furt spoustet nejakej programek? Premalovani skinu neberu....

ad1) ještě mě napadlo mít ruskou verzi hry, protože ty maj tyhle projevy fašismu na praku a hákáče jim neVA.

ad2) musíš si pokaždé, každé éro nějak poškodit... :-)
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

Wardog
rudidlo napsal:
Takže si můžeš IL2 MATem pod kabinu namalovat třeba zaječí bobky, ale na online je nikdo neuvidí.

Zaječí bobky? Hmmm....... dost originální!! Šklebící se

MK_Paja
BP_Tyrl napsal:
Ono nejen, že to nezobrazuje svastiku, ale aby se to vyrovnalo, tak u anglických letadel to nezobrazuje ani trikoloru. Řekl bych, že pro zjednodušení práce Oleg prostě vypnul zobrazování čehokoli na ocase. Kromě čísel. Ovšem v Ruské verzy Illa se svastiky zobrazují. Takže řešením by bylo koupit si Ruskou mutaci hry. Nejlépe v Moskvě.:sm37:

Nebo v bittorrent shopu ??? Mrknutí

Opitze
V Rusku je dnes nacku vice nez v Nemecku... Skoro se to nekdy zda, ze Hitler tu valku nakonec vyhral..
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

WT_Horrido
Ja si myslim ze je nutno mit uplny marking aby se cerveni mohli plne uspokojit sestrelenim letadla s fasistickym symbolem. Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Tyrl
Add poškozené letadlo: Prostě mu ve FMB naedituj, aby se narodilo cca dva metry nad zemí, s nulovou rychlostí a bude poškozený až až. Musíš ovšem použít letící letadlo. U statického to nejde.

rudidlo
paja_cz napsal:

Ano mají, ale pokud mají svastiky vypnuté (pokud si to dobře pamatuji z doby, kdy jsem IL2 MAT používal, haken je defaultně vypnut), tak ji neuvidí i přes deset IL2 MATů.

btw: Zaječí bobky default nejsou, ale můžeš si je tam sám přidat.

http://silicon-remarks.blogspot.com
rudidlo
WT_Horrido napsal:
Ja si myslim ze je nutno mit uplny marking aby se cerveni mohli plne uspokojit sestrelenim letadla s fasistickym symbolem. Šklebící se
Máš na mysli nějakého konkrétního pilota? Pff

Safrik
Ze vy se vzdycky hned podobnejch tematu takhle chytnete :no: Ok bod cislo jedna je vyresen: Nejde to! :sm39: Co bod cislo dva? Me slo o offline kampan kde nemam vyple venkovni pohledy, hodim autopilota a kocham se letadlama na mape a proste nemecky letadlo, uznejte sami, bez svastiky tak nejak neni ono. Mimo to s tou svastikou mi jde o to, ze il je pry realisticky sim tak jak tam muze chybet svastika??? Rekl bych, ze je to nejakej ruskej + zeme okolo komplex nedelat svastiku, popripade ji nahradit zeleznym krizem, fuj. Smutný jedna vec je realistickej vzhled a druha propagace, rozhodne tim nechci propagovat nejakej rezim.

PS: prosim bez poznamek o rusku co si za valky vytrpeli atd... dekuji

rudidlo
Safrik napsal:
Me slo o offline kampan kde nemam vyple venkovni pohledy, hodim autopilota a kocham se letadlama na mape a proste nemecky letadlo, uznejte sami, bez svastiky tak nejak neni ono.

I když jsem pochopil, jak jsi to myslel, dovolím si malé rýpnutí, abych nevyšel ze cviku. Jak se můžeš kochat pohledem na letadlo se svastikou, když máš vypnuté externí pohledy ???

btw: Bydlíš v tom Útěchově co je od Brna co by kamenem dohodil?

EDIT: Co si němci v rusku vytrpěli vím, ale poznámky k tomu žádné nemám Šklebící se
Upravil/a rudidlo dne 21-02-2006 09:49

Jirka
Přečti si to pořádně rudidlo, Safrik píše , že je vyplé nemá. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

rudidlo
Jirka EAF310 napsal:
Přečti si to pořádně rudidlo, Safrik píše , že je vyplé nemá. Šklebící seŠklebící seŠklebící se
A kurňa - už jdu za éfem, ať mě pustí z práce. Nevidím už teď a to jsem ještě nic nevypil Úsměv

Safrik
Rudi, nechce se me to hledat co je zaple a co ne, ale muzu koukat na letada MrknutíŠklebící se Nene ten nas Utechov je od Brna tak na dostrel dalekonosneho dela Šklebící se asi 60km severne od Brna cca 4km u Moravske Trebove, mala krasna vesnicka :lucka:

Wardog
Safrik napsal:
Mimo to s tou svastikou mi jde o to, ze il je pry realisticky sim tak jak tam muze chybet svastika??? Rekl bych, ze je to nejakej ruskej + zeme okolo komplex nedelat svastiku, popripade ji nahradit zeleznym krizem, fuj. Smutný

Ty jsi nečetl ostatní přízpěvky ? Jasně je tam napsaný,že ruská verze hákový kříž normálně už v základu zobrazuje.
Chybí ve verzi určené pro evropský trh,kvůli evropským zákonům,které to zakazují........

Tak proč píšeš něco o ruském komplexu?
Upravil/a Wardog dne 21-02-2006 10:00

MK_Paja
rudidlo napsal:
paja_cz napsal:

Ano mají, ale pokud mají svastiky vypnuté (pokud si to dobře pamatuji z doby, kdy jsem IL2 MAT používal, haken je defaultně vypnut), tak ji neuvidí i přes deset IL2 MATů.

btw: Zaječí bobky default nejsou, ale můžeš si je tam sám přidat.

Rudidlo, mluvím o eventualitě, kdy ostatní mají taktéž IL2MAT a zapnutou swastiku. Šklebící se

:tajpan::tajpan: PS: a kdybys četl pozorně, psal jsem , že IL2MAT ti upraví jen tvou hru.

:tajpan::tajpan::tajpan: PPS: to že se nastavení (změny skinů) IL2MATu nepřenášejí po síti vím už dávno, vono je to totiž i logické Mrknutí
Upravil/a MK_Paja dne 21-02-2006 10:09

rudidlo
jsem rád, že jsi to upřesnil. Ale nemusel jsi u toho tak mlátit tajpanama Úsměv

313_OTU_oblak
a němelí majové tu svastiku otočenou?jinak šlo o zneužití symbolu adolfovým německem, chtěl prostě symbol....jinak je to část historie, je to zakázané...mne osobně je to jedno Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,026,603 návštěv