Svastika v Il2
|
MK_Paja |
Přidané 21-02-2006 09:27
|
Uživatel
Příspěvek: 941
Založený: 29.09.05
|
rudidlo napsal:
paja_cz napsal:
rudidlo napsal:
WT_Horrido napsal:
Il-2 MAT nastavi hacky "natvrdo" aniz by neco muselo bezet na pozadi.
BTW finske svastiky jsou taky propagace "fasizmu?" A co fasces na italech?
Jen chci podotknout, ze positi te ostatni s IL2MATem uvidi bez hacku.
Nejsem si úplně sichr ale mám za to, že IL2MAT ti zobrazí, ve tvé hře, swastiku na všech letadlech, offline stejně jako on-line. Ano, v tvé hře, jen a jen u tebe. Ostat ní tě uvidí tak jak to mají nastaveno oi. Takže si můžeš IL2 MATem pod kabinu namalovat třeba zaječí bobky, ale na online je nikdo neuvidí.
Rudidlo, mluvím o eventualitě, kdy ostatní mají taktéž IL2MAT.
PS: myslím, že defaultně IL2MAT zaječí bobky nepodporuje |
|
|
|
Opitze |
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
Založený: 30.09.05
|
zrovna jsem premyslel, ze si tam nakreslim opici bobky... tak to jsem zklaman...:sm39:
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
BP_Tyrl |
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
Ono nejen, že to nezobrazuje svastiku, ale aby se to vyrovnalo, tak u anglických letadel to nezobrazuje ani trikoloru. Řekl bych, že pro zjednodušení práce Oleg prostě vypnul zobrazování čehokoli na ocase. Kromě čísel. Ovšem v Ruské verzy Illa se svastiky zobrazují. Takže řešením by bylo koupit si Ruskou mutaci hry. Nejlépe v Moskvě.:sm37: |
|
|
|
Ucho |
|
Diskutující
Příspěvek: 2952
|
Safrik napsal:
1) nejde nejak natvrdo zamontovat zobrazovani svastiky ve hre bez toho aniz bych musel furt spoustet nejakej programek? Premalovani skinu neberu....
ad1) ještě mě napadlo mít ruskou verzi hry, protože ty maj tyhle projevy fašismu na praku a hákáče jim neVA.
ad2) musíš si pokaždé, každé éro nějak poškodit... :-)
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.
|
|
|
|
Wardog |
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 327
|
rudidlo napsal:
Takže si můžeš IL2 MATem pod kabinu namalovat třeba zaječí bobky, ale na online je nikdo neuvidí.
Zaječí bobky? Hmmm....... dost originální!! |
|
|
|
MK_Paja |
Přidané 21-02-2006 09:29
|
Uživatel
|
BP_Tyrl napsal:
Ono nejen, že to nezobrazuje svastiku, ale aby se to vyrovnalo, tak u anglických letadel to nezobrazuje ani trikoloru. Řekl bych, že pro zjednodušení práce Oleg prostě vypnul zobrazování čehokoli na ocase. Kromě čísel. Ovšem v Ruské verzy Illa se svastiky zobrazují. Takže řešením by bylo koupit si Ruskou mutaci hry. Nejlépe v Moskvě.:sm37:
Nebo v bittorrent shopu ??? |
|
|
|
Opitze |
Přidané 21-02-2006 09:31
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
|
V Rusku je dnes nacku vice nez v Nemecku... Skoro se to nekdy zda, ze Hitler tu valku nakonec vyhral..
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 21-02-2006 09:32
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
Ja si myslim ze je nutno mit uplny marking aby se cerveni mohli plne uspokojit sestrelenim letadla s fasistickym symbolem.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 21-02-2006 09:32
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
Add poškozené letadlo: Prostě mu ve FMB naedituj, aby se narodilo cca dva metry nad zemí, s nulovou rychlostí a bude poškozený až až. Musíš ovšem použít letící letadlo. U statického to nejde. |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-02-2006 09:34
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
|
paja_cz napsal:
PS: myslím, že defaultně IL2MAT zaječí bobky nepodporuje
Ano mají, ale pokud mají svastiky vypnuté (pokud si to dobře pamatuji z doby, kdy jsem IL2 MAT používal, haken je defaultně vypnut), tak ji neuvidí i přes deset IL2 MATů.
btw: Zaječí bobky default nejsou, ale můžeš si je tam sám přidat. |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-02-2006 09:35
|
Diskutující
|
WT_Horrido napsal:
Ja si myslim ze je nutno mit uplny marking aby se cerveni mohli plne uspokojit sestrelenim letadla s fasistickym symbolem. Máš na mysli nějakého konkrétního pilota? |
|
|
|
Safrik |
Přidané 21-02-2006 09:43
|
Uživatel
Příspěvek: 964
Založený: 26.12.05
|
Ze vy se vzdycky hned podobnejch tematu takhle chytnete :no: Ok bod cislo jedna je vyresen: Nejde to! :sm39: Co bod cislo dva? Me slo o offline kampan kde nemam vyple venkovni pohledy, hodim autopilota a kocham se letadlama na mape a proste nemecky letadlo, uznejte sami, bez svastiky tak nejak neni ono. Mimo to s tou svastikou mi jde o to, ze il je pry realisticky sim tak jak tam muze chybet svastika??? Rekl bych, ze je to nejakej ruskej + zeme okolo komplex nedelat svastiku, popripade ji nahradit zeleznym krizem, fuj. jedna vec je realistickej vzhled a druha propagace, rozhodne tim nechci propagovat nejakej rezim.
PS: prosim bez poznamek o rusku co si za valky vytrpeli atd... dekuji |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-02-2006 09:48
|
Diskutující
|
Safrik napsal:
Me slo o offline kampan kde nemam vyple venkovni pohledy, hodim autopilota a kocham se letadlama na mape a proste nemecky letadlo, uznejte sami, bez svastiky tak nejak neni ono.
I když jsem pochopil, jak jsi to myslel, dovolím si malé rýpnutí, abych nevyšel ze cviku. Jak se můžeš kochat pohledem na letadlo se svastikou, když máš vypnuté externí pohledy ???
btw: Bydlíš v tom Útěchově co je od Brna co by kamenem dohodil?
EDIT: Co si němci v rusku vytrpěli vím, ale poznámky k tomu žádné nemám
Upravil/a rudidlo dne 21-02-2006 09:49
|
|
|
|
Jirka |
Přidané 21-02-2006 09:50
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
Založený: 02.11.05
|
Přečti si to pořádně rudidlo, Safrik píše , že je vyplé nemá. |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-02-2006 09:52
|
Diskutující
|
A kurňa - už jdu za éfem, ať mě pustí z práce. Nevidím už teď a to jsem ještě nic nevypil |
|
|
|
Safrik |
Přidané 21-02-2006 09:57
|
Uživatel
Příspěvek: 964
Založený: 26.12.05
|
Rudi, nechce se me to hledat co je zaple a co ne, ale muzu koukat na letada Nene ten nas Utechov je od Brna tak na dostrel dalekonosneho dela asi 60km severne od Brna cca 4km u Moravske Trebove, mala krasna vesnicka :lucka: |
|
|
|
Wardog |
Přidané 21-02-2006 09:58
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 327
|
Safrik napsal:
Mimo to s tou svastikou mi jde o to, ze il je pry realisticky sim tak jak tam muze chybet svastika??? Rekl bych, ze je to nejakej ruskej + zeme okolo komplex nedelat svastiku, popripade ji nahradit zeleznym krizem, fuj.
Ty jsi nečetl ostatní přízpěvky ? Jasně je tam napsaný,že ruská verze hákový kříž normálně už v základu zobrazuje.
Chybí ve verzi určené pro evropský trh,kvůli evropským zákonům,které to zakazují........
Tak proč píšeš něco o ruském komplexu?
Upravil/a Wardog dne 21-02-2006 10:00
|
|
|
|
MK_Paja |
Přidané 21-02-2006 10:08
|
Uživatel
|
rudidlo napsal:
paja_cz napsal:
PS: myslím, že defaultně IL2MAT zaječí bobky nepodporuje
Ano mají, ale pokud mají svastiky vypnuté (pokud si to dobře pamatuji z doby, kdy jsem IL2 MAT používal, haken je defaultně vypnut), tak ji neuvidí i přes deset IL2 MATů.
btw: Zaječí bobky default nejsou, ale můžeš si je tam sám přidat.
Rudidlo, mluvím o eventualitě, kdy ostatní mají taktéž IL2MAT a zapnutou swastiku.
:tajpan::tajpan: PS: a kdybys četl pozorně, psal jsem , že IL2MAT ti upraví jen tvou hru.
:tajpan::tajpan::tajpan: PPS: to že se nastavení (změny skinů) IL2MATu nepřenášejí po síti vím už dávno, vono je to totiž i logické
Upravil/a MK_Paja dne 21-02-2006 10:09
|
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-02-2006 10:25
|
Diskutující
|
jsem rád, že jsi to upřesnil. Ale nemusel jsi u toho tak mlátit tajpanama |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 21-02-2006 11:20
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
|
a němelí majové tu svastiku otočenou?jinak šlo o zneužití symbolu adolfovým německem, chtěl prostě symbol....jinak je to část historie, je to zakázané...mne osobně je to jedno |
|
|