Wingmani samozřejmě nemají skriptovanou trasu, jen návratový bod. Máme plná břicha, velitel je zodpovědný za svá čísla a má o ně starost, je třeba občas na ně mrknout a ujistit se o kolik se opožďují a případně stáhnout tah, nebo zaurgovat formaci, nedělat prudké změny směru, je to věc kterou dělá i starý šturm. Pro společný výsadek celé skupiny se musí zadat příkaz pro společný odhoz F6. Mise jsou založené na aktivátorech vstupu hráče do zon, není kam spěchat, každý si zvolí trasu přes hory dle libosti.
Kdybys měl čas a udělal mutaci mise pro doprovodné stíhače.... jenom nápad :-)
To je relativně malá a rychlá úprava, promysli a napiš mi sz. Kolik chceš júček, kolik a jaký typ stíhačky pro modrý a rudý, jednotku, skin...
Upravil/a saldy dne 06-05-2020 18:15
To mě připomnělo misi co jsem kdysi dělal ve starým šturmovi. Poslední let z Pitomniku.
Za dopadu kaťuš a dělostřeleckých granátů startovala dvojice Ju-52. Umění bylo před startem prokličkovat mezi vybuchujícími gejzíry hlíny.
Něco takového
Ahoj saldy, takový blbý dotaz. Z verze 1.0 mám hotové první dvě mise, teď jsem se chystal na třetí. Dá se „nějak“ na to navázat, že bych pokračoval 3 misi, ale v té nové verzi? Hlavně se mi nechce vše opakovat kvůli 1. misi, která byla časově hodně náročná. Pokud to nejde, dolítám vše pod původní verzi. Děkuji
Zkus to přemazat, ale nevím jestli se uloží postup. Každopádně jsem v nový verzi smazal cinematic efekty, které předtím způsobily bug, že hra nešla pauzovat ani zrychlovat. Teď už půjde skipnout čas. Jo a jsou tam přiložený nový skiny.
Upravil/a saldy dne 13-05-2020 23:44
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.