October 20 2025 00:32:58
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Lion's WAR
ECL_BigL
313_Ffajtl napsal:
Za tohle by jsi mel byt povysen z ECL do 1stCL a to ihned!!!

FUCI PICO NESER ME!!!!

Dik moc,

ale pro to, to nedelam :-))))...na to se musim nechat ještě alespon 100x sestrelit :lol:

B.

www.czechlions.cz
313_OTU_oblak
hehe, jako střelec ve 110 mám nějakou praxi Úsměv a se štukou...Úsměv proč ne Úsměv

Opitze
torr napsal:
četl jsem sousloví "cooperative mision" to znamená že budou být posadky z více lidí?jestli ano neměl by někdo zájem lítat se mnou v Me-110 v horším případě ve štuce?

no ono to asi takhle nebude moc fungovat, protoze kazdy si chce predevsim zalitat. takze sice tam ta moznost urcite bude, ale malokdy sezenes nekoho, kdo se spokoji jenom s tim, ze se poveze. Ono to totiz neni zadna prdel, vetsinou je vyreseno vsechno razdva Šklebící se
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

rudidlo
ECL_BigL napsal:
Hele ale, on tam ten cesky manual jeMrknutí http://www.czechl...al_cz.html
B.

No vidíš jak jsi dobrý. A na to jsi přišel až teď ? Úsměv

http://silicon-remarks.blogspot.com
ECL_BigL
rudidlo napsal:
ECL_BigL napsal:
B.

no neprisel, ale ja myslel ze jsi prelozil jeste neco jineho..Úsměv, kdyz jsi psal ze by tam nebylo od veci dat tvuj preklad....o tomhle vim.............Úsměv

www.czechlions.cz
rudidlo
ECL_BigL napsal:
rudidlo napsal:
ECL_BigL napsal:
B.

no neprisel, ale ja myslel ze jsi prelozil jeste neco jineho..Úsměv, kdyz jsi psal ze by tam nebylo od veci dat tvuj preklad....o tomhle vim.............Úsměv
Jsem rád, že to je k užitku. Reagoval jsem na poznámku jednoho z pilotů, že to není česky.

ECL_BigL
rudidlo napsal:
ECL_BigL napsal:
rudidlo napsal:
ECL_BigL napsal:
B.

Jsem rád, že to je k užitku. Reagoval jsem na poznámku jednoho z pilotů, že to není česky.

AHA...blik:sm19:

www.czechlions.cz
Ucho
Jp- napsal:
bude možno lítat za obe strany? Mám obavu, že bude málo rudokožců + zastřílet si střídavě na liony a na 3.iap. má taky svoje kouzlo

neříkám, že by mě to taky nebavilo Šklebící se ale v uzavřené Č-S komunitě budeš hodinu čekat v lobby, na naplnění slotů a pak ještě střídat strany? Nebo muset domlouvat akce předem... se obávám.
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

ECL_BigL
Ucho napsal:
Jp- napsal:
bude možno lítat za obe strany? Mám obavu, že bude málo rudokožců + zastřílet si střídavě na liony a na 3.iap. má taky svoje kouzlo

neříkám, že by mě to taky nebavilo Šklebící se ale v uzavřené Č-S komunitě budeš hodinu čekat v lobby, na naplnění slotů a pak ještě střídat strany? Nebo muset domlouvat akce předem... se obávám.

Hele uvidime, ja ted fakt nevim....myslim si ze by to mohlo byt OK, kdyz nebude tak to nejak doresime..:-) budeme problemy resit az nastanou....a to ze urcite nastanou Úsměv a ne jenom s poctem pilotu s tim pocitam. :sm40:

www.czechlions.cz
310_cibule
Nás je málo, ale jsme hrozně šikovný...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

mkubani
Podla mna by sa mali navrhnut 2 max. 3 dni (+ cas) v tyzdni, kedy sa bude tato online vojna lietat. Ak sa to rozbije na cely tyzden, tak to urcite nebude dobre.

Stacilo by nieco v zmysle:

- utorok od 20:00 do 0:00
- stvrtok od 20:00 do 0:00
- sobota resp. nedela od 18:00 do 1:00

torr
rudidlo napsal:
ECL_BigL napsal:
rudidlo napsal:
ECL_BigL napsal:
B.

nechci prudit ten pilot jsem ja a kdyby pořadně četl vlákno tak by jsi zjistil že jsem dopsal hl.menu je AJ a navody v ČJ

rudidlo
torr napsal:
rudidlo napsal:

nechci prudit ten pilot jsem ja a kdyby pořadně četl vlákno tak by jsi zjistil že jsem dopsal hl.menu je AJ a navody v ČJ

Tak - od prudění jsem tady já
- buď rád, že je česky aspoň něco Úsměv

310_cibule
mkubani napsal:
Podla mna by sa mali navrhnut 2 max. 3 dni (+ cas) v tyzdni, kedy sa bude tato online vojna lietat. Ak sa to rozbije na cely tyzden, tak to urcite nebude dobre.

To mi přijde jako dobrej nápad...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

AH_Ronsoc
rudidlo napsal:
torr napsal:
rudidlo napsal:

Tak - od prudění jsem tady já
- buď rád, že je česky aspoň něco Úsměv

No ja dakujem obom za CZ :sm16:

3BAP_Cassius Chaerea
Opitz napsal:
nahodou to muze byt prdel. jen nevim jak to cerveni vydejchaj - 1941 nic moc pro ne...
My to vydejcháme v roce 44Úsměv

3BAP_Cassius Chaerea
Jo jinak konečně pořádná mapa kde si můžu s ilem zastíhat.
Jak to bude se zásobováním, už jste vyřešili pozemní zásobování?

3BAP_Plavoo
asi som niekde prehliadol, ake bude rozdelenie lietadiel co sa do poctov tyka?

...GL a pevne nervy...Šklebící se:yes:

3iap.org
XXX_Dazz
Ucho napsal:
Jp- napsal:

Domluva snad nebude tak hrozná, není problém napsat do diskuse "3.IAP/BAP hledáme soupeře na tehdy a tehdy" sledovat ji. Souboje se stejně budou odehrávat především mezi letkama a jinýma organizovanýma skupinama. Ostatní můžou diskusi sledovat a po dohodě se přidat nebo si nejít flek v HL.

Ucho
313_cibule napsal:
mkubani napsal:

To mi přijde jako dobrej nápad...

jj, dobrej. Tři dny je možná až moc... BTW co je vybrat anketou? No, možná bude lepší je na tvrdo určit... :-)
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,312,775 návštěv