Lion's WAR
|
ECL_BigL |
Přidané 20-02-2006 14:46
|

Nováček

Příspěvek: 48
Založený: 10.11.05
|
313_Ffajtl napsal:
Za tohle by jsi mel byt povysen z ECL do 1stCL a to ihned!!!
FUCI PICO NESER ME!!!!
Dik moc,
ale pro to, to nedelam :-))))...na to se musim nechat ještě alespon 100x sestrelit :lol:
B. |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 20-02-2006 14:47
|

Uživatel

Příspěvek: 1375
Založený: 30.09.05
|
hehe, jako střelec ve 110 mám nějakou praxi a se štukou... proč ne  |
|
|
|
Opitze |
|

Stařešina

Příspěvek: 6346
|
torr napsal:
četl jsem sousloví "cooperative mision" to znamená že budou být posadky z více lidí?jestli ano neměl by někdo zájem lítat se mnou v Me-110 v horším případě ve štuce?
no ono to asi takhle nebude moc fungovat, protoze kazdy si chce predevsim zalitat. takze sice tam ta moznost urcite bude, ale malokdy sezenes nekoho, kdo se spokoji jenom s tim, ze se poveze. Ono to totiz neni zadna prdel, vetsinou je vyreseno vsechno razdva
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
rudidlo |
|

Diskutující

Příspěvek: 2447
Založený: 29.09.05
|
No vidíš jak jsi dobrý. A na to jsi přišel až teď ?  |
|
|
|
ECL_BigL |
Přidané 20-02-2006 14:50
|

Nováček

|
rudidlo napsal:
No vidíš jak jsi dobrý. A na to jsi přišel až teď ? 
no neprisel, ale ja myslel ze jsi prelozil jeste neco jineho.. , kdyz jsi psal ze by tam nebylo od veci dat tvuj preklad....o tomhle vim............. |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 20-02-2006 14:58
|

Diskutující

|
ECL_BigL napsal:
rudidlo napsal:
no neprisel, ale ja myslel ze jsi prelozil jeste neco jineho..  , kdyz jsi psal ze by tam nebylo od veci dat tvuj preklad....o tomhle vim.............  Jsem rád, že to je k užitku. Reagoval jsem na poznámku jednoho z pilotů, že to není česky. |
|
|
|
ECL_BigL |
Přidané 20-02-2006 15:03
|

Nováček

|
rudidlo napsal:
ECL_BigL napsal:
rudidlo napsal:
no neprisel, ale ja myslel ze jsi prelozil jeste neco jineho..  , kdyz jsi psal ze by tam nebylo od veci dat tvuj preklad....o tomhle vim.............  Jsem rád, že to je k užitku. Reagoval jsem na poznámku jednoho z pilotů, že to není česky.
AHA...blik:sm19: |
|
|
|
Ucho |
Přidané 20-02-2006 15:07
|

Diskutující

Příspěvek: 2952
|
Jp- napsal:
bude možno lítat za obe strany? Mám obavu, že bude málo rudokožců + zastřílet si střídavě na liony a na 3.iap. má taky svoje kouzlo
neříkám, že by mě to taky nebavilo ale v uzavřené Č-S komunitě budeš hodinu čekat v lobby, na naplnění slotů a pak ještě střídat strany? Nebo muset domlouvat akce předem... se obávám.
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.
|
|
|
|
ECL_BigL |
Přidané 20-02-2006 15:11
|

Nováček

|
Ucho napsal:
Jp- napsal:
bude možno lítat za obe strany? Mám obavu, že bude málo rudokožců + zastřílet si střídavě na liony a na 3.iap. má taky svoje kouzlo
neříkám, že by mě to taky nebavilo  ale v uzavřené Č-S komunitě budeš hodinu čekat v lobby, na naplnění slotů a pak ještě střídat strany? Nebo muset domlouvat akce předem... se obávám.
Hele uvidime, ja ted fakt nevim....myslim si ze by to mohlo byt OK, kdyz nebude tak to nejak doresime..:-) budeme problemy resit az nastanou....a to ze urcite nastanou a ne jenom s poctem pilotu s tim pocitam. :sm40: |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 20-02-2006 15:23
|

Fusioner

Příspěvek: 15148
|
Nás je málo, ale jsme hrozně šikovný...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
mkubani |
Přidané 20-02-2006 15:35
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 301
Založený: 02.10.05
|
Podla mna by sa mali navrhnut 2 max. 3 dni (+ cas) v tyzdni, kedy sa bude tato online vojna lietat. Ak sa to rozbije na cely tyzden, tak to urcite nebude dobre.
Stacilo by nieco v zmysle:
- utorok od 20:00 do 0:00
- stvrtok od 20:00 do 0:00
- sobota resp. nedela od 18:00 do 1:00 |
|
|
|
torr |
Přidané 20-02-2006 15:44
|

Uživatel

Příspěvek: 533
Založený: 05.01.06
|
rudidlo napsal:
ECL_BigL napsal:
rudidlo napsal:
no neprisel, ale ja myslel ze jsi prelozil jeste neco jineho..  , kdyz jsi psal ze by tam nebylo od veci dat tvuj preklad....o tomhle vim.............  Jsem rád, že to je k užitku. Reagoval jsem na poznámku jednoho z pilotů, že to není česky.
nechci prudit ten pilot jsem ja a kdyby pořadně četl vlákno tak by jsi zjistil že jsem dopsal hl.menu je AJ a navody v ČJ |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 20-02-2006 16:04
|

Diskutující

|
torr napsal:
rudidlo napsal:
Jsem rád, že to je k užitku. Reagoval jsem na poznámku jednoho z pilotů, že to není česky.
nechci prudit ten pilot jsem ja a kdyby pořadně četl vlákno tak by jsi zjistil že jsem dopsal hl.menu je AJ a navody v ČJ
Tak - od prudění jsem tady já
- buď rád, že je česky aspoň něco  |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 20-02-2006 16:25
|

Fusioner

Příspěvek: 15148
|
mkubani napsal:
Podla mna by sa mali navrhnut 2 max. 3 dni (+ cas) v tyzdni, kedy sa bude tato online vojna lietat. Ak sa to rozbije na cely tyzden, tak to urcite nebude dobre.
- sobota resp. nedela od 18:00 do 1:00
To mi přijde jako dobrej nápad...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
AH_Ronsoc |
Přidané 20-02-2006 16:27
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 345
|
rudidlo napsal:
torr napsal:
rudidlo napsal:
Jsem rád, že to je k užitku. Reagoval jsem na poznámku jednoho z pilotů, že to není česky.
nechci prudit ten pilot jsem ja a kdyby pořadně četl vlákno tak by jsi zjistil že jsem dopsal hl.menu je AJ a navody v ČJ
Tak - od prudění jsem tady já
- buď rád, že je česky aspoň něco 
No ja dakujem obom za CZ :sm16: |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 20-02-2006 16:35
|

Diskutující

Příspěvek: 2854
|
Opitz napsal:
nahodou to muze byt prdel. jen nevim jak to cerveni vydejchaj - 1941 nic moc pro ne... My to vydejcháme v roce 44 |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 20-02-2006 16:36
|

Diskutující

Příspěvek: 2854
|
Jo jinak konečně pořádná mapa kde si můžu s ilem zastíhat.
Jak to bude se zásobováním, už jste vyřešili pozemní zásobování? |
|
|
|
3BAP_Plavoo |
Přidané 20-02-2006 16:48
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 111
|
asi som niekde prehliadol, ake bude rozdelenie lietadiel co sa do poctov tyka?
...GL a pevne nervy... :yes: |
|
|
|
XXX_Dazz |
Přidané 20-02-2006 16:52
|

Uživatel

Příspěvek: 1411
|
Ucho napsal:
Jp- napsal:
neříkám, že by mě to taky nebavilo  ale v uzavřené Č-S komunitě budeš hodinu čekat v lobby, na naplnění slotů a pak ještě střídat strany? Nebo muset domlouvat akce předem... se obávám.
Domluva snad nebude tak hrozná, není problém napsat do diskuse "3.IAP/BAP hledáme soupeře na tehdy a tehdy" sledovat ji. Souboje se stejně budou odehrávat především mezi letkama a jinýma organizovanýma skupinama. Ostatní můžou diskusi sledovat a po dohodě se přidat nebo si nejít flek v HL. |
|
|
|
Ucho |
Přidané 20-02-2006 16:53
|

Diskutující

Příspěvek: 2952
|
313_cibule napsal:
mkubani napsal:
- sobota resp. nedela od 18:00 do 1:00
To mi přijde jako dobrej nápad...
jj, dobrej. Tři dny je možná až moc... BTW co je vybrat anketou? No, možná bude lepší je na tvrdo určit... :-)
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.
|
|
|