Prodám berany z PRO FLIGHT - Yoke System
|
ukulele |
Přidané 16-07-2018 09:20
|
Uživatel
Příspěvek: 1769
Založený: 21.03.15
|
Já to koupil, protože letadla miluju a současný BOX mi dává úžasný pocit letu. Jednou za čas to zapnu a užiju si ten let. Kam ses zařadil, je tvůj problém. Je mi jasné, že se spousta chlapáků přidá
Upravil/a ukulele dne 16-07-2018 10:29
|
|
|
|
Aces_Wild |
Přidané 16-07-2018 10:37
|
Diskutující
Příspěvek: 4048
Založený: 06.08.15
|
V reálném životě bys mi drž hubu neřekl, ale za monitorem je z tebe najednou chlapák.
A to píše chudinka za monitorem co neumí držet slovo. |
|
|
|
ukulele |
Přidané 16-07-2018 11:25
|
Uživatel
|
To jsem udělal špatně. Jsem si vědom. Ale abych tady byl ukřižovaný skoro jako podvodník.....Byl jsem tady domluvený na prodej s lidma, kteří mě nechali čekat měsíc a potom si to rozmysleli. Nemyslel jsem si nic. Jen jsem jim popřál ať se daří a to bylo vše. Jak jsem psal, těžko tady někdo pochopí, že Magotův přístup taky není úplně OK. No já sem nepatřím od začátku. Jinak s lidma se kterýma jsem se setkal to bylo parádní setkání. Ale tady ti Magotové co z nudy musí cpát svoje blitky všude mě štvou. Víc nereaguju. Když vás někdo předběhne ve frontě na banány, tak budete jen dělat, že jste si toho nevšimli. Tady máte příležitost si smlsnout. Magotovo estébácké jednání je samozřejmě přijato jako norma.... taková je doba |
|
|
|
alfik |
Přidané 16-07-2018 11:32
|
Diskutující
Příspěvek: 4818
Založený: 21.04.06
|
Jen technická: Slovo "solventní" znamená "mít prachy". Netýká se tedy nikterak prodávajícího, neboť ten nemusí mít prašule, ale zboží.
Druhá technická: Jedná-li se o jeden kus, je možno koupi (vč. smlouvy či dohody o smlouvě budoucí) považovat za jistou formu aukce, kde buď platí "kdo dá více", nebo "kdo dřív mele". Dle dispozic prodávajícího, a dle dohody či porozumění si od obou zúčatněných stran. Jde tedy asi o pouhé nedorozumění.
Třetí technická: To jsou už zase nějaké sqrny na Slunci, že se hádáte o pitominy?
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
|
|
|
|
magot |
Přidané 16-07-2018 12:20
|
Fusioner
Příspěvek: 17608
Založený: 19.06.08
|
alfíku, upřímně jednat s takovým nestabilním elementem je mi nepříjemné a považuji to za ztrátu času.
Osobně bych byl rád kdyby mne někdo upozornil na takovýho "vypečenýho" obchodníka a vyhnul se mu ještě než začnu něco řešit.
Proto jsem se jal to napsat všem.
Je mi celkem ukradený co tady Zifi prská a jaký na to má názor ale o to tady ani nejde, ale třeba to někomu ušetří čas a nervy při příští obchodováním s ním.
Čili je to služba ostatním. Tím se nedá nic zkazit ;-)
btw pokud chtěl udělat aukci, mohl to napsat do nadpisu vlákna, těch pět písmen snad ještě zvládne. Pak by to byl zcela jiný obchod.
Víš celý to je o tom že on vůbec nereflektuje co dělá. |
|
|
|
ukulele |
Přidané 16-07-2018 12:44
|
Uživatel
|
Magote drž hubu
Kdybys chtěl udělat službu ostatním. Tak si to hned napsal do vlákna, kterého se to týkalo a nedělal bys přede mnou jakože nic. Zbabělče
Jsem opravdu rád, že jsem ti to neprodal. Ještě jsem ti to měl přinést... Úsměv
tady je přepis naší poslední komunikace Zifi :Ahoj. Jeden zájemce mi nabídl 3500 Kč. Tak mu to prodám. Vím že to není úplně fér ode mě. Živím teď malého prcka, takže mu to prodám. Nezlob se
Magot: Aha. Ok. Tak nic ...
Magote ty jsi prostě krysa. Toť Vše. A moc rád ti to řeknu do očí
Upravil/a ukulele dne 16-07-2018 20:40
|
|
|
|
olda Olde maly |
Přidané 16-07-2018 14:30
|
Diskutující
Příspěvek: 2022
Založený: 22.01.07
|
Piš to do jednoho příspěvku, nebo neumíš editovat? Když už nejsi schopný to napsat najednou.
|
|
|
|
AJaromir |
Přidané 16-07-2018 14:30
|
Diskutující
Příspěvek: 2946
Založený: 01.05.06
|
Za tu cenu dobrý, pokud jsou v dobrém stavu. Chvíli jsem i o nich přemýšlel, ale asi nakonec si počkám na Fly Honeycomb Alpha flight control a modulární Bravo throttle quadrant. Vypadají opravdu lukrativně. Hlavně za jejich relativně nízkou cenu. |
|
|
|
ukulele |
Přidané 16-07-2018 14:51
|
Uživatel
|
Oldo. Mě se to na telefonu za pracovního chodu s červeným viděním editovat nechce. Navíc takhle některé věty lépe vyniknou.
Jaromíre jsem rád, že se inzerát úplně nevytratil. Nechávám si z toho TQ. Dokážu si představit lidi co bombardéry lítají, už doma TQ mají a koupit samotné berany by pro ně mohlo být dobré.
Upravil/a ukulele dne 16-07-2018 16:27
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 16-07-2018 19:16
|
Moderátor
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Zato mně se to editovat chce a to velmi moc, ale tenhle projev dalšího živočišného druhu tu nechám!!! Je to super vizitka.
A jediná osobní otázečka. Lioni Tě chtějí masakrovat?? To jako proč, další paranoja, nebo jen další super zážitky za které by to mělo být oprávněné?? |
|
|
|
ukulele |
Přidané 16-07-2018 20:36
|
Uživatel
|
Myslím, že jsem Lionům fuk. Ale smažit by mě mohli, za moje výstupy k nim. Toť vše.
Upravil/a ukulele dne 16-07-2018 20:43
|
|
|