Vzhledem k tomu jak je to pojaté, tak mypy budou a myslím že i veškerá letadla. Jen to bude stejné jako profil BoX. Mapa + letadla v jednom balíku. Což nevylučuje možnost italské fronty.
Platil jsem už 2x za Flaming Cliffs, co bych si nezaplatil za Flying Circus, naštěstí jsem do RoF neinvestoval ani halíř.
Vývojáři musí z něčeho žít. 😉
ale jistě pokud to nebude totéž - což asi bude.
Pokud by engine umožňoval po hávarii vylézt z letadla a ukrást v nejbližší ohradě koně a docválat si na letiště pro nové letadlo, tak u mě dobrý.
To už není ROF ale něco nového .. za to taky rád zaplatím
celý to je o tom a tyto mé obavy se splnili že starý ROF už víceméně obsahuje všechny hlavní typy letadel WWI.
I když by samozřejmě mohli přidat rakousko-uherské letectvo či ruské případně americké, tak všechny ty letouny by byly sekundární a už by to kupovalo málo lidí.
Stejně taky mapy ... i kdyby udělali upgrade enginu a přidali mapy připadně udělali zeppelin tak by se to neuživilo.
Takže všechno stojí i padá na prachách.
Měli se spíš domluvit s nějakou třetí stranou (něco jako DT) aby pokračovala v ROF a soustředit se na WWII.
Tohle mě dost demotivuje .. a mapa kanálu z ROF tam taky nebude a všechny ty krásný létající čluny a hydroplány ..
no ale buďme rádi že se něco na poli WWI vůbec děje ..
Myslím, že když bude volume 1 úspěšný, že se budou snažit pokračovat a třeba se dočkáme i té renovace hydroplánů, které jsou v ROF. Mapa Kubáně pak na mě působí optimismem, že bychom se mohli dočkat i té Itálie - umím si představit WWII a WWI při jednom. Některé typy letadel co už jsou v BOS/ROF se přece v Itálii také objevovaly. Uvidíme.
A v čem byl ten FC2 jiný, než FC1? Letový model některých strojů? A co BS1 a BS2, tam změna nebyla absolutně žádná (a to ani grafická, oproti tomu je Flying Circus kauf jak prase). Prostě simy jsou tak prodělečný a lítá je tak málo lidí, že ti co ano, tak je musí kupovat na několikrát, jinak utřou nos
Alan Grey v diskusi k BoS přidal info k plánům do budoucna, o FC se v nich ale nepíše ani slovo. Plánují se pro FC nějaký změny a vylepšení, nebo je to zatím u ledu? Barone?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.