Určitě bych pedály bral. Tyhle konečně splňují moje požadavky.
Bohužel na videu človíčkovi není rozumět, když povídá kdy joy F18 půjde do prodeje. Je divný že jim to trvá.
Zatím budu čekat, buď to bude Thrm F-18 nebo VKB MCG
=MB2= 1.Flight - Falcon Flight; =UVP= Společné výcvikové centrum JTC; =AVS= Aliance Virtuální letek
mám je doma, první vzlety a přistání s WWII v DCSku ukazují, že se jedná o veliký posun dopředu oproti plasťákům od Saiteku, co mi sloužily tak 7-8 let
ty dou do skříně a časem do kontejneru...
To nevyhazuj, jestli jedou na Win10, tak z eletriky někdi může udělat slušný pedály.
No od saiteků jsou snad změna všechny ostatní pedály
Ale asi to bude terno ty TM. Bledá závist teda Na trubky se hodí imho v patnáctce a sabru se točí o 106!
A na tankování asi taky budou nezbytné .. se saitekama se nedá tankovat.
Ale určitě plast nevyhazovat, ropa jednoho dne dojde a jistě je nějaký zdejší pilot upotřebí.
Clonovi plasťáky myslím přišli do aeroklubu
nechce se mi zakládat nové téma a zde je řeč o pedálech. Co tyhle: Thrustmaster TFRP Flight Rudder Pedals. Pedály Thrustmaster TPR za 15 000,- nějak nechci Nebo chtěl bych, ale tak za polovinu
Má někdo z Vás Thrustmaster TFRP Flight Rudder Pedals doma? Podělte se o zkušenost
Mam ich asi pol roka. Pouzivam ich spolu s Warthog HOTAS.
Za tu cenu je to dobra kvalita.
Ma to citlive a presne osi ale pedale su na moj vkus velmi pri sebe.
Nechal by som si pedale z G940 ale nechcel som zapinat cely komplet len kvoli pedalom.
Upravil/a pSipi dne 30-08-2018 13:31
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.