November 22 2024 02:04:34
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Jaký joy???
swt
OldFly - ad UberCougar a HS kity - jak Cubpilot tak Ian ti sdělí aktuální ceny obratem mailem, stačí jim napsat. V průběhu doby jsem jim psal o ceny průběžně třikrát, jak plynul čas, a pak ta cena U2NXT už byla tak nízká že jsem do toho šel.

Jestli jsem to dobře pohopil, už Cougara máš, takže je to otázka jestli vrazit další prachy do CH nebo do modu ... ode mne nečekej jinou radu než abys šel do modu Šklebící se

Ta U2NXT mechanika je krokem na cestě k profesionálním řešením, je to prostě o level vejš než mechanika jakýhokoliv běžně prodávanýho joye, je to ale kvalita za kterou platíš, stejně jako cena Cougara je cena za allmetal joy, kterej je taky něco jinýho než plast.

Otázka do pranice je, jestli to jsou pro tebe dobře investovaný prachy.
Upravil/a swt dne 05-10-2005 18:57

VGR_Plavec
Nazdar. Mám Saitek Rumle Force a rád bych k němu dokoupil i plynovku, líbí se mi ta od X52. Nevíte kde ji extra samotnou koupit a jestli to vůbec bude fungovat?

swt
VND_Plavec:

Jestli se nepletu, tak u X52 se zapojuje joy do plynovky (a ta do kompu) narozdíl od X36 a X45. Tím pádem bys teoreticky mohl používat plynovku od X52 bez toho, abys měl zapojenej joy.

Každopádně X52 je HOTAS, ne plynovka + joy, tím chci říct že X52 je nedělitelnej balíček - v krámě plynovku extra nekoupíš, a vzhledem k tomu, že joy bez plynovky nepůjde ani zapojit do kompu (teda jestli platí to, že se zapojuje do plynovky) tak pochybuju že bys sehnal jen plynovku i jetou, ledaže by někdo rozsedl joy :sm2:

57MH_Zvire
VND_Plavec napsal:
Nazdar. Mám Saitek Rumle Force a rád bych k němu dokoupil i plynovku, líbí se mi ta od X52. Nevíte kde ji extra samotnou koupit a jestli to vůbec bude fungovat?

SAmostatně se to koupit nedá, jedině by jsi měl štěstí a narazil na někoho, kdy by z X-52 zlomil knipl. Ač se to nezdá, dá se to.

Plynovka z X-52 samostatně použít jde. Jediná nevýhoda v tom využití je to, že přijdeš o možnost přepínání módů, protože přepínání je na kniplu. Ale jinak nositelem informace u X-52 je právě plynovka, takže se dá použít s jakýmkoliv Joyem.

V IL2 mám otestováno:
Knipl MS Sidewinder, plynovka z X-52 a pedály od volantu MS Sidewinder. Všechny tři zařízení šly bez problémů namapovat a používat.

airspace.cz
Hoper
57MH_Zvire napsal:
To Hoper:

Jo to vidím pokaždé u vás. To jak musíš po každým startu spustit soft, zahýbat všema zařízeníma, aby se chytily a pak se stejně stává, že seš v simu a knipl na tebe stejně kašle. Miluju to vždycky na LANkách, kdy jsme všichni nasedaní na dráze a vy zjišťujete, co vám všechno nefunguje. Já jsem nikdy neměl se svojí X-52 problém a když jsem měl problém s profilem, tak jedině když jsem si ho sprasil při programování. I s X-36 jsem měl problém jenom dvakrát. A stačilo vyndat/zandat. Úsměv

asi už vidíš špatně Úsměv
problémy byly kdysi v Flankeru, ale to je měl TC
jenže tomu to haprovalo z nějakých iných příčin ...

edit: Flanker - LOMÁC
Upravil/a Hoper dne 06-10-2005 00:49

TCRaven
Pokud někdo už má Cougara, tak jakožto majitel CH bych mu asi doporučil nějakou modifikaci na Cougara. Pokud nevlastní pořádný kvedly a chce se vejít do nějakých 10000,-, rozhodně doporučuju CH nad nemodifikovanýho Cougara.

Na CH je trošku neobvyklý že se jako hardware hledají jednou při prvotní instalaci, podruhý při první kalibraci (pravděpodobně není nutná, ale pokud se tam vleze, HW se hledá). Hledání potom naskočí ještě jednou při dalším spuštění compu (ale joye do té doby fungují, je to záhada). Pak už vše funguje jak má, může vyndávat, zandávat podle libosti.

Se starým Combatstickem jsem měl problémy, že po naběhnutí compu jsem s ním musel zahejbat do max. poloh, protože nebyl vycenrovanej. Bylo to ale tím, že mu někdo děsně ubližoval, o kolečku jsem už mluvil. S Fighterstickem tyhle problémy nemám.

Toď vše. Zvířákovo "zjišťování na dráze co mi nefunguje" si ve svém podání opravdu nepamatuju, pokud se nezapomene nahrát profil, že.

http://airspace.cz
tvx
mam novýho Saitek Cyborg EVO Force Feedback kterj tu bejval celkem chválenej, ale asi po dni hraní mi přijde, že má šílenou vůli ve střední poloze. a to hlavně dopředu a dozadu.
koukal jsem, jestli se v rámci tý vůle i něco odečítá, ale nic...
je u něj taková normální nebo půjde o blbej kus?
ani nějaký to nastavení "ztopoření nepomáh, jen se za nějpak hůř bere.

AH_James_Gastowski
mno nevím, mám taky Saitek Cyborg Evo Force a nemůžu si stěžovat. Mám ho od června a furt v pohodě, naprostá spokojenost, precizní joystick. S předchůdcem (Logitech Extreme 3D Pro) se nedá srovnávat :sm6:

CW_boZZda
jo tyhle pérové Saiteky mají trošku vůli ve stčředové poloze. To proto, že je tam ten klobouček tlačený pružinou. Ale nemělo by to být moc, tak cca měřeno navrcholu joye +-5mm od střední polohy

http://www.czechwings.com/
tvx
jo, tak to ja mam cca 1cm na vrcholku joye, mozna mirne vic dopredu, do stran ten 1cm.
taky mi jde joy mirne stlacit a povytahnout. jeste pred tydnem kdy byl uplne novej to tak nebylo.
nevadilo by mi, kdyby v ramci ty vule ale zabiral, tedy, vule byla jen v drzeni stredni polohy. On ale ma tenhle rozkmit a pak teprve az zabere.
mel jsi i tohle na mysli?

predchozi Saitek wingman 3d pro, nebo tak nejak sedel ve stredu jak pribitej, to se vubec nedalo srovnat.

asi pujde hoch jeste po chvili hrani do reklamace...

310_Oldfly
Tak jsem dostal odpověď kolik stojí UberCougar a HS kity.
UberCougar 650,- AUD + poštovný (cca 12 500,- Kč)
Hall senzory 145,- USD + poštovný (cca 3 850,- Kč)
Celkem 16 350,- Kč
To je fakt nářez.:sm19:

http://www.310raf.com/news.php
57MH_Zvire
To je jenom ten Upgrade a nebo je těch 12500,- za komplet Cougar +upgrade?

airspace.cz
310_Oldfly
To je pouze upgrade. :-( Když ještě připočteš nějakých 10 000,- Kč za samotný Cougar, tak si na nějakých 26 350,- Kč a to je fakt už hodně nechutná částka. Myslím, že bude rozumné počkat jestli náhodou Thrustmaster neudělá něco nového s kvalitnější mechanikou a senzory. Jinak mi ten maník z klokánie ještě psal, že když vezmu další mechaniku Uber, tak už nebude za 650,- AUD, ale za 470,- AUD. Kdyby se domluvilo víc lidí, tak by určitě cenu udělal. Zatím to ale nebudu řešit a jdu do CH-čka.

http://www.310raf.com/news.php
swt
Hele OldFly jak jsi to počítal? Mě to stálo asi 13000 a to stál U2 tuším AUD780 ... že by se tak měniky kursy? To se fakt schválně podívám, ale platil jsem u Western Union asi 13400 a to chtěli asi litr jen za poslání peněz :sm39: a mám za to U2NXT + HS +HS throttle kit ...
Upravil/a swt dne 11-10-2005 08:59

swt
aha tak jsem to měl dokonce v mailu takže:

> Situation update:
>
> I am going to send money today when I leave from office.
> I just did calculation through site You have sent me
> 470AUD equals 8,217.08 CZK
> 181USD equals 4,140.42 CZK
> making sum of 12357,5 CZK accoding to this site.
>
> I am going to send 12500 CZK equivalent - hope is enough to cover possible
> unexpected eventualities Úsměv Say if You think I should send more Mrknutí (not
much more please LOL).

Z toho je vidět že v době kdy jsem to kupoval byla cena U2 AUD 470 a HS+throttle kitu $181.

==> můj Cougar v současném stavu me stál cca. 24kKč.
Upravil/a swt dne 11-10-2005 09:04

TCRaven
Which of the following would you most like to see CH release next?

http://airspace.cz
VGR_Plavec
57MH_Zvire napsal:
VND_Plavec napsal:

SAmostatně se to koupit nedá, jedině by jsi měl štěstí a narazil na někoho, kdy by z X-52 zlomil knipl. Ač se to nezdá, dá se to.

Plynovka z X-52 samostatně použít jde. Jediná nevýhoda v tom využití je to, že přijdeš o možnost přepínání módů, protože přepínání je na kniplu. Ale jinak nositelem informace u X-52 je právě plynovka, takže se dá použít s jakýmkoliv Joyem.

V IL2 mám otestováno:
Knipl MS Sidewinder, plynovka z X-52 a pedály od volantu MS Sidewinder. Všechny tři zařízení šly bez problémů namapovat a používat.

Ten MS Sidewinder si chválí dost pilotů. Nevíš kde ho koupit?

57MH_Zvire
VND_Plavec napsal:
Ten MS Sidewinder si chválí dost pilotů. Nevíš kde ho koupit?

Co já vím, tak MS už dva roky herní zařízení nevyrábí a už jsou problémy i s reklamací. Takže jedině v nějakém zapadlém krámku.

airspace.cz
AH_Cutora
Za 24000,- bych mel 10 hodin realneho letani. Jasna volba. Joy za tuhle cenu mi muze byt ukradeny.

Sakra, ja si snad budu muset ubastlit i vlastni joy aby to za snesitelne penize aspon trochu fungovalo!

LesniHU
AH_Cutora napsal:
Sakra, ja si snad budu muset ubastlit i vlastni joy aby to za snesitelne penize aspon trochu fungovalo!

Vidim, ze uz jsi to taky pochopil.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,011,706 návštěv