Docela by mě to i lákalo, ale nemožnost komunikace přes TS je dost limitující. Sedět u PC a s nikým nemluvit, to tedy není můj šálek. A co teprve živí střelci. Vejrat hodinu na monitor a mlčet je dost ujetý. TS by mělo být povolené. Stejně to bude polovina obcházet pomocí prográmků nebo konferenčníma telefonátama. Tak to prostě je, bylo a bude.
Tato virtuální válka by měla co nejvíc kopírovat realitu (v možnostech daných limity hry). Takže pokud mohl v reálném letadle mluvit pilot se svým střelcem, bude stejně moci mluvit pilot se střelcem i tady, přes TS. Stejně tak bude TS nutný při briefingu na zemi a po přistání. Pouze za letu se bude používat gestikulace, protože radiostanice v letounech tenkrát běžně neexistovaly. Místo hledání důvodů, proč to nemůže fungovat, si to stačí hoši vyzkoušet v nějakém menším počtu, opravdu to má své specifické kouzlo, které může některé z vás oslovit. Co se týče spekulací o podvádění - AoW se účastní ti, kteří si právě TENTO styl létání chtějí vyzkoušet. Protože kdo se bez TS při lítání neobejde, má přece možnost se účastnit jiných akcí, kde se TS běžně používá. Vybrat si jinou akci, třeba kampaně FiF, BA apod. mi přijde daleko jednodušší, než spekulovat, jak obcházet pravidla na akci, která by mi svými pravidly stejně neseděla, protože je evidentně určena pro úplně jiný typ lidí a jiný typ zábavy. Ne?Upravil/a LEON dne 07-04-2017 18:04
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.