|
Pověste ho vejš . . . aneb příběhy normálního šílenství.
|
| ZVP Zdenek |
Přidané 26-11-2016 19:01
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 369
Založený: 14.04.08
|
Manokova mise řádně ukončena v čase 21:25:08.....
Totéž však nelze říct o misi http://72ag-ded.r...41/?tour=4
Die Tschechen sind die lachende Bestien
|
| |
|
|
| CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 26-11-2016 19:02
|

Diskutující

Příspěvek: 4396
Založený: 14.02.13
|
Na WoL, nevím jak na expert, to zajímá po výskoku.
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 26-11-2016 19:04
|
| |
|
|
| petsild |
Přidané 26-11-2016 19:02
|

Diskutující

Příspěvek: 4249
Založený: 30.11.14
|
Cassius Chaerea napsal:
petsild napsal:
To nejde okecat... ESC a LEAVE SERVER se vždy provádí až po přistání nebo smrti nikdy dřív.
Tenhle podvod zachování si KD/Streaku nikdy nikdo z pilotů naší FCU letky neudělal. Co píšeš za kraviny. Lítaš BoS? Jestliže ne, 1. kecy o podvodu si nech od cesty a 2. Odpojování po výskoku se v BoSu provádí. protože za a) máme padáky a za b ) není důvod čumět jak se houpeš na šňůře.
Kde se houpá na padáku? Pokud to děláš pravidelně taky a v nízké výšce, tak se vůbec nedivím že se ho zastáváš.
|
| |
|
|
| 1stCL_Werner |
Přidané 26-11-2016 19:03
|

Uživatel

Příspěvek: 725
Založený: 21.08.10
|
Není, stále visí ve vzduchu na padáku a ukončuje misi. Jaký je v tom rozdíl ?
1st Czech Lions - Resistance is futile...
|
| |
|
|
| Ajvn |
Přidané 26-11-2016 19:08
|

Diskutující

Příspěvek: 2530
Založený: 30.05.07
|
Pánové je možná v BoS i ta zhovadilost ze starého Ila že Ti někdo, když už byl v prdeli, tak takzvaně naletěl do flaku?
I když dneska je mi tohle šuma fuk. Ja jenom jestli se tihle kokoti mají v BoS možnost taky realizovat. |
| |
|
|
| CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 26-11-2016 19:09
|

Diskutující

|
57_OTU ajvn napsal:
Pánové je možná v BoS i ta zhovadilost ze starého Ila že Ti někdo, když už byl v prdeli, tak takzvaně naletěl do flaku?
I když dneska je mi tohle šuma fuk. Ja jenom jestli se tihle kokoti mají v BoS možnost taky realizovat. Jo na tom se od druhé světové nic nezměnilo.
Petsilde přijď mi ten podvod prosím tě osvětlit na TS SVK. Jsem na to dost zvědavej.
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 26-11-2016 19:14
|
| |
|
|
| 1stCL_pbarry |
Přidané 26-11-2016 19:13
|

Uživatel

Příspěvek: 1694
Založený: 30.09.05
|
57_OTU ajvn napsal:
I když dneska je mi tohle šuma fuk. Ja jenom jestli se tihle kokoti mají v BoS možnost taky realizovat.
BOS připisuje sestřely dost korektně a skutečně tomu kdo dal fatal damage. Proti starýmu šturmu je to mnohem lepší. Nejhorší ovšem bylo RoFko :-)
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!
|
| |
|
|
| CSW_3IAP_Wolf |
Přidané 26-11-2016 19:18
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 116
Založený: 20.05.08
|
1stCL_Punkey napsal:
petsild napsal:
1stCL_Punkey napsal:
petsild napsal:
To je přeci jedno  jestli použije Alt + F4, nebo ESC a LEAVE SERVER s potvrzení YES obojí je srabárna hodná banu tak na 14dní.
Eh? Jak se má člověk dostat ze serveru?
To nejde okecat... ESC a LEAVE SERVER se vždy provádí až po přistání nebo smrti nikdy dřív.
Tenhle podvod zachování si KD/Streaku nikdy nikdo z pilotů naší FCU letky neudělal.
K přistání mě bohužel Wolf nepustil a ke smrti také nedošlo, na další let nebyl čas.
Ano, nejsem Mirek Dušín jako piloti letky FCU, ale podvod? Dal jsem tady obrázky, kde je vidět, že by ke smrti nedošlo, bohužel se na ně asi podíval jen Cass (Díky!)
Co to meleš,měl jsem osy v prdeli a letěl jsem rovně..a byl pod utokem Jiříčka!!!Viděl jsem jak letíš po mé pravici a najednou ti upadlo křidlo!!!Pochybuji že by se ti otevřel padák,a když tak by jsi chcípnul.Nebojovali jsme tak náhodou na vaší straně?pak to ledaco vysvětluje. Nemystifikuj tady. |
| |
|
|
| Ajvn |
Přidané 26-11-2016 19:19
|

Diskutující

Příspěvek: 2530
Založený: 30.05.07
|
To je dobře. |
| |
|
|
| TozziFan |
Přidané 26-11-2016 19:19
|

Uživatel

Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
Diskuze o výkalu jak za starých dobrých časů. Vrchní velitel Jiříček podal vysvětlení a vo co dál gou ? Tak se odpojil, tak se mu nekrátí strajk a co? Manželka/přítulkyně vám ho díky tomu hůř vykouří ? Mě ne  |
| |
|
|
| ZVP Zdenek |
Přidané 26-11-2016 19:22
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 369
Založený: 14.04.08
|
Manželka/přítulkyně vám ho vykouří ? Mě ne 
vyměnit 
Die Tschechen sind die lachende Bestien
|
| |
|
|
| 1stCL_pbarry |
Přidané 26-11-2016 19:26
|

Uživatel

|
3IAP_Wolf napsal:
Co to meleš,měl jsem osy v prdeli a letěl jsem rovně..a byl pod utokem Jiříčka!!!Viděl jsem jak letíš po mé pravici a najednou ti upadlo křidlo!!!Pochybuji že by se ti otevřel padák,a když tak by jsi chcípnul.Nebojovali jsme tak náhodou na vaší straně?pak to ledaco vysvětluje.  Nemystifikuj tady.
Z těch screenů je vidět, že měl výšky dost, takže co meleš ty?
Jiříčku, příště ho sestřel rychleji, ať tady zas příště nespamuje
|
| |
|
|
| CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 26-11-2016 19:29
|

Diskutující

|
Wolfe ty se taky zastav na TS! Děkuji
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 26-11-2016 19:42
|
| |
|
|
| Mira |
Přidané 26-11-2016 19:30
|

Uživatel

Příspěvek: 1668
Založený: 26.04.14
|
A safra.. jak by řekli soudruzi z Polska : Och kurwa..Co tu się dzieje?
Chlapi klid..
Já takle onehdá vyskočil z Pešky, vědom si toho že jsem nad svým územím, naprosto v klidu, těšíc se na výhodu vřeleho přijetí v chalupě pod kopcem, než mi ta Peška spadla na hlavu 
P.S : A tady se má nádavat rusákům do cheaterů a ne sobě.. |
| |
|
|
| 1stCL_Punkey |
Přidané 26-11-2016 19:34
|

Uživatel

Příspěvek: 560
Založený: 21.01.07
|
3IAP_Wolf napsal:
1stCL_Punkey napsal:
petsild napsal:
1stCL_Punkey napsal:
petsild napsal:
To je přeci jedno  jestli použije Alt + F4, nebo ESC a LEAVE SERVER s potvrzení YES obojí je srabárna hodná banu tak na 14dní.
Eh? Jak se má člověk dostat ze serveru?
Tenhle podvod zachování si KD/Streaku nikdy nikdo z pilotů naší FCU letky neudělal.
K přistání mě bohužel Wolf nepustil a ke smrti také nedošlo, na další let nebyl čas.
Ano, nejsem Mirek Dušín jako piloti letky FCU, ale podvod? Dal jsem tady obrázky, kde je vidět, že by ke smrti nedošlo, bohužel se na ně asi podíval jen Cass (Díky!)
Co to meleš,měl jsem osy v prdeli a letěl jsem rovně..a byl pod utokem Jiříčka!!!Viděl jsem jak letíš po mé pravici a najednou ti upadlo křidlo!!!Pochybuji že by se ti otevřel padák,a když tak by jsi chcípnul.Nebojovali jsme tak náhodou na vaší straně?pak to ledaco vysvětluje.  Nemystifikuj tady.
Nevidíš screeny nebo je vidět nechceš? Na prvním screenu je vidět šedivá čára, to je z tebe po Jiříčkově útoku jsem útočil já. Víš proč mi upadlo křídlo? Při prudkém manévru. Opravdu si myslíš, že nůžky jsou letět rovně? A jestli jsi měl osy v prdeli a dokázal nůžkovat tak, že jsem se za tebou neudržel a ještě při tom v manévru utrhl křídlo, tak jsi podvodník ty a lhář k tomu! |
| |
|
|
| 606_Druindin |
Přidané 26-11-2016 20:20
|

Diskutující

Příspěvek: 4209
Založený: 18.01.10
|
Je tam rozdíl právě v použití tlačítka "finish flight" takže servr vyhodnotí jestli zajme, nezajme, popř. jestli bylo zranění fatální, nebo jen škrábanec.
Když dá někdo "leave server" tak už možná k žádnymu vyhodnocování nedochází, ne? 
Osobně nečekám až v padáku z velké výšky dopadnu na zem a ukončuji "finish flight" Opuštění servru dávám až na mapě.
Pokud jsem nízko, tak na dopad počkám, stejně je dobry před dalším letem trochu vychladnout  |
| |
|
|
| 606_Druindin |
Přidané 26-11-2016 20:26
|

Diskutující

Příspěvek: 4209
Založený: 18.01.10
|
Killer napsal:
lochness napsal:
Zatim velmi slibne vypada "zarazeni" vzdaleneho cile (HQ) pro level bombing do planu na ovladnuti klicovych bodu. Pro jednotlivce se nevyplati, ale pro skupinku uz to zni zajimave.
A jestli to dobre chapu, nekde na zacatku sipky utoku je schovane seradiste techniky, taky urcene pro level bombry?
Nepamatuju si moc rozlozeni objektu na letisti, ale to bude asi cil pro Jabo, nebo max kombinovany utok vsech slozek, ze?
Vletěl jsem na to s Turbem ze 3km. 2x FW. Rusů tam jak much, tak jsme prolítli mezi nima a pod nosem jim tam padlo 2x500.  Ještě teď se mě klepou kolena. To bylo jak když vydráždíš vosy. Tímto chci poděkovat neznámým stíhačům, že nás jich na frontě zbavili. Pravděpodobně na Jaku 606,310,311.
Pravděpodobně na jaku, nebo pravděpodobně 606, 310, 311? Já jen že o ničem nevim  |
| |
|
|
| petsild |
Přidané 26-11-2016 20:31
|

Diskutující

Příspěvek: 4249
Založený: 30.11.14
|
Cassius Chaerea napsal:
57_OTU ajvn napsal:
I když dneska je mi tohle šuma fuk. Ja jenom jestli se tihle kokoti mají v BoS možnost taky realizovat. Jo na tom se od druhé světové nic nezměnilo.
Petsilde přijď mi ten podvod prosím tě osvětlit na TS SVK. Jsem na to dost zvědavej.
Můžu hned
|
| |
|
|
| CSW_3IAP_Wolf |
Přidané 26-11-2016 20:42
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 116
Založený: 20.05.08
|
Punkey...vyskočil jsi nad svým uzemím,padák by se ti otevřel až těsně nad zemí,zabil by jsi se o stromy.Dal jsi diskonekt, aby jsi nepřišel o srtajk.Bohužel i toto je určitá forma cheatovaní A příště nelži...podvodník jsi tady pouze ty,moc dobře víš že by jsi jinak chcípl. |
| |
|
|
| 1stCL_pbarry |
Přidané 26-11-2016 21:19
|

Uživatel

|
3IAP_Wolf napsal:
Punkey...vyskočil jsi nad svým uzemím,padák by se ti otevřel až těsně nad zemí,zabil by jsi se o stromy.Dal jsi diskonekt, aby jsi nepřišel o srtajk.Bohužel i toto je určitá forma cheatovaní  A příště nelži...podvodník jsi tady pouze ty,moc dobře víš že by jsi jinak chcípl. 
Punkey, vyskočil jsi nad svým uzemím, padák by se ti v klidu otevřel a nezabil by ses - viz screeny, které wolf dělá že nevidí, případně je interpretuje lživě (typicky rudé chování ). Už na to nereaguj.
Wolfovi děkujeme, že tak obezřetně hlídá naše streaky, příště se zařídíme, aby chcípl první.
|
| |
|