|
podvádění v BoS
|
| LEON |
Přidané 16-05-2016 16:56
|

Diskutující

Příspěvek: 2081
Založený: 28.10.10
|
Mira napsal:
...
Ještě bych to jakžtakž " pochopil " u grind her typu WT, Survarium atd..kde si prostě lepším skorem naženete nějaké ty XP, ale u simulátorů, u tak vyhraněného typu her, kde jsem čekal vyzrálou a rozumnou komunitu, mi to hlava nebere..
..
A jak jsi na to Míro prosím Tě přišel, že zrovna u letadel je rozumná vyzrálá komunita? Stav se někdy večer o víkendu do ROF na New Wings, kde po Tobě každou chvíli bude střílet hráč vlastní strany (nejčastěji Albatros s vařícím motorem) hned po startu, ony Tě tyhle předsudky o vyzrálé komunitě zase přejdou
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
|
| |
|
|
| petsild |
Přidané 16-05-2016 18:17
|

Diskutující

Příspěvek: 4348
Založený: 30.11.14
|
Jak to čtu mám hned zkažené odpoledne… to jen potvrzuje jak na Rofku létal jedinec kupodivu Slovák, který tuhle podvodnou činnost provozoval dost okatě a často. Na jeden let dokázal sundat 6 strojů a další tři piloty donutil na nouzák, navíc se ještě v klidu stačil zpět vrátit. Neměl problém se trefit zadním střelcem z km vzdálenosti rovnou do pilota. Když byl na serveru, tak létat se dalo pouze za stejnou stranu co tenhle exot. Naštěstí asi děcko škodilo něco přes dva měsíce a pak se po něm slehla zem.
|
| |
|
|
| Baron |
Přidané 16-05-2016 18:34
|

Diskutující

Příspěvek: 4845
Založený: 18.02.10
|
...a meno toho týpka?
Hals - und Beinbruch!
|
| |
|
|
| petsild |
Přidané 16-05-2016 18:46
|

Diskutující

|
To se nedá zapomenout Spectrum Legacy.
|
| |
|
|
| 310_Snakes |
Přidané 16-05-2016 19:47
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 383
Založený: 29.09.10
|
Tak Spectrum Legacy už "nelítá"? Haleluuujah...
Jen doplním, ze tenhle k*kot lítal zásadně bombry a míval nejlepší poměr sestřelů na let... střílel jen ze zadního střelce. Ze Spada vám udělal kajak po prvním útoku bez toho, že by byly vidět trasírky nebo byste slyšeli zásahy. Z hlavních zbraní netrefil ani vrata od stodoly.
|
| |
|
|
| LEON |
Přidané 16-05-2016 19:55
|

Diskutující

Příspěvek: 2081
Založený: 28.10.10
|
Jo, to byl dobrý týpek Pamatuješ Petsilde, jak jsme si říkali, že to není možný, že ve třech ho prostě musíme dostat, tak jsme na jeho bombardér zaútočili ještě s Wernerem ve třech najednou a sestřelil nás všechny prakticky naráz, aniž bychom se sami vůbec dostali na vzdálenost, na jakou jsme mohli zahájit nějakou rozumnou palbu? Vždycky jedna dvě kulky a křídlo pryč nebo HeadShot, to jsme docela zůstali zírat s pusou do kořán 
EDIT: To 310_Snakes: Pod jakým Nickem lítáš ROF? S prefixem 310 tam je snad jen 310_Paul
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
|
| |
|
|
| petsild |
Přidané 16-05-2016 21:32
|

Diskutující

|
Tahle škodná je nyní nejspíš na Bomu a Bosku, ty hadráci pro ně nejsou hlavním nosným programem.
Snad tvůrci tuhle bezpečnostní díru vyřeší co nejdříve no.
|
| |
|
|
| CSW_RH_Killer |
Přidané 16-05-2016 22:26
|

Uživatel

Příspěvek: 551
Založený: 14.05.10
|
Leone, to samý se děje i v BoSku. Sundá tě Pe-2 i se dvěma dalšíma z letky a nejsme ani na střelbu. Mrtví všichni za vteřinu. Když už se k ní dostaneš a nějakou náhodou do ní našiješ 4x 20mm všechnu munici, ona prostě pouští maximálně zelenej proužek a klidně si odletí. Koukal jsem na borce co měl víc sestřelů než stíhači. A to, že jsem ve Fw mnohokrát neuletěl březoletům, když moje rychlost byla 600 a on se v souboji s někým otočí za mnou o 180 stupňů a vpohodě mě dojede, to už ani neřešim. Za mě je to nelítatelný a nebudu si kazit večery. |
| |
|
|
| CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 16-05-2016 22:35
|

Diskutující

Příspěvek: 4397
Založený: 14.02.13
|
Killere zase se nedělej. BoS litám docela často a na WoL jsem zatím nezastihl žádného člověka o kterém bych mohl říci že je číter, takže to nebude až zas tak častý jev v hlavních letových hodinách. Ale z tvých příspěvků mám pocit, že je to každé letadlo které potkáš. Nesnáším čítery, ale nemám rád ani ubrečánky.  |
| |
|
|
| Rumcajs |
Přidané 16-05-2016 22:39
|

Stařešina

Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Kluci, stačí nechodit na Wings of Liberty a prasomlejny. Pokaždé je nějaký nejpopulárnější server a tam se shlukujou. Na DED serveru se dá užít spousta zábavy, aniž by se člověk s příliš potkával s touhle tlupou chudáků.
A především, lítejte organizované kampaně. Třeba to, co teď organizuje ZG 26. Lítají se středy a neděle na jejich serveru. Mise se centrálně plánují. Má to obsah a směr. Navíc je to další dimenze zábavy, když se něco dělá s dalšíma 20ti 30ti lidma proti jiné podobně velké smečce. Taky se procvičí angličtina. Není nad to, být součástí komunity.
Non est specifica
|
| |
|
|
| 310_Snakes |
Přidané 16-05-2016 22:49
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 383
Založený: 29.09.10
|
LEON napsal:
...
EDIT: To 310_Snakes: Pod jakým Nickem lítáš ROF? S prefixem 310 tam je snad jen 310_Paul
Můj avatar zde je nápověda .... 310_Snakes je jinak Bob St Claire Párkrát jsem byl s vámi na TS a jednou jsme si moc pěkně zablbli v Camelech ... dobrej byl ten souboj 2vs2 Dreideckery ... myslím, že jsme si domů nakonec z toho letu dovezli každej 3-4 kousky 
Omlouvám se za off-topic...
|
| |
|
|
| CSW_RH_Killer |
Přidané 16-05-2016 22:56
|

Uživatel

|
Cassi to jsem nechtěl aby to tak vypadalo. Jasně že převládá normální lítání. Bylo to párkrát, ale přesně jak píšu. Nenahrávám nic, tak dokazovat to nehodlám. Dodal bych, že poslední dobou mnohem častěji. Prostě mě to jen sere. |
| |
|
|
| CSW_RH_Killer |
Přidané 16-05-2016 23:17
|

Uživatel

|
http://il2stat.av...2/?tour=10
Nevim co si mam myslet o tom letu s Pe-2. |
| |
|
|
| Baron |
Přidané 16-05-2016 23:39
|

Diskutující

Příspěvek: 4845
Založený: 18.02.10
|
Nic. Precitaj si este raz co sa pise vyssie, vybodni sa na to a zacni sa bavit.
Hals - und Beinbruch!
|
| |
|
|
| CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 17-05-2016 06:31
|

Diskutující

Příspěvek: 4397
Založený: 14.02.13
|
Rumcajs napsal:
Kluci, stačí nechodit na Wings of Liberty a prasomlejny. Pokaždé je nějaký nejpopulárnější server a tam se shlukujou. Na DED serveru se dá užít spousta zábavy, aniž by se člověk s příliš potkával s touhle tlupou chudáků.
A především, lítejte organizované kampaně. Třeba to, co teď organizuje ZG 26. Lítají se středy a neděle na jejich serveru. Mise se centrálně plánují. Má to obsah a směr. Navíc je to další dimenze zábavy, když se něco dělá s dalšíma 20ti 30ti lidma proti jiné podobně velké smečce. Taky se procvičí angličtina. Není nad to, být součástí komunity. Rumcajs nebudu chodit najinej server jen proto, že prý tam nechodí číteři. Chci si zalétat a kvůli chybě hry nebudu trávit večery na serveru, kde lítá většinou jen polovina lidí co na WoL a kde ta polovina lítá jak trubci. Nikde jinde jsem nezažil žalostnější souboje než na DeDech. Neříkám že protivník na WoL je vždy lepší, ale ne vždy tam musíš narazit na lidi, kterým na ničem nezáleží a lítají jak prasata. Ještě mi poraď abych lítal offline, abych náhodou nepotkal čítera...
Pro bitevníky a tanky je lepší DeD. DeD narozdíl od WoL nemá ikony, což je také veliká výhoda, ale ta komunita je tam zatím hodně slabá, jak počtem tak kvalitou.
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 17-05-2016 06:37
|
| |
|
|
| olda Olde maly |
Přidané 17-05-2016 08:25
|

Diskutující

Příspěvek: 2085
Založený: 22.01.07
|
No fuj! Ikony.  |
| |
|
|
| 1stCL_Novotny |
Přidané 17-05-2016 08:57
|

Moderátor

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Mě by zajímalo zda už jakožto vele rozzlobení uživatelé máte napsaný urgující post na fóru BoS/BoM?! Nevím proč, ale asi nebude nic platný bouřlivý rozbroj o čítování na nicotným českým fórečku.  |
| |
|
|
| Rumcajs |
Přidané 17-05-2016 09:03
|

Stařešina

Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Novi, na forum se chodí poklábosit. Je to zcela iracionální aktivita a jako taková nemusí mít vůbec žádný praktický výsledek. Navíc hackování je jako prostituce. Lidi se tisíce let snaží prostituci zakázat, nebo alespoň regulovat, zdanit, nějak mít pod kontrolou. Francouzi teď přišli s geniálním řešením, že prostituce se sice smí, ale je zakázáno za sex platit. No jak z pohádky o Sežerezádě. Čítování a hackování online je mladý sport, ale funguje úplně stejně. Nesmí se to, je to nemorální, křičí se kvůli tomu, ale provozuje se to. A nějaký rozhodný příspěvek do světově významného IL2 fora na tom nic nezmění.
Non est specifica
|
| |
|
|
| 1stCL_Novotny |
Přidané 17-05-2016 10:00
|

Moderátor

|
Rume, ne. Tohle se týká jen části "musí s tím něco udělat, nehodlám, atd!!. Ne toho iracionálního tlachání. Pak se tu klidně milujte dva měsíce. Mně šlo jen o to zda je to pouze tahání trička, nebo ne.  |
| |
|
|
| 1stCL_Novotny |
Přidané 17-05-2016 10:07
|

Moderátor

|
Jen dodám, je totiž úplně jedno zda to na ofiko fóru mažou, banujou a td! Pokud mám radikální názor a hodlám to řešit "jak se tu svorně řeší" či vetovat, prostě to mám udělat. A je jedno co to bude stát. Ne si tu odplivnout, následně to řvouce obhajovat a nakonec si spokojeně sednout k PC a parádně si večer zalétat. 
Prostě mne zajímá jak to je.
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 17-05-2016 10:34
|
| |
|