November 22 2024 10:21:53
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
Rumcajs
Modifikace zobrazení ať již přenastavením barev na grafické kartě, či překalibrací monitoru je folklor. Navíc se nemusí ani překalibrovávat monitor. Máme k dispozici SweetFX či Reshade. Fidláním s různýma parametrama se dá dosáhnout toho samého. Nebo lze dokonce objekty zvýraznit. Frajeři si dokonce mohou napsat vlastní shader, který může fungovat jak radar. Podle toho, jak někteří zcela neomylně dokážou cíl sledovat i v husté oblačnosti, bych řekl, že to je v komunitě docela rozšířená legrace.
Non est specifica

Rumcajs
lochness napsal:

Kdyz jsme u toho - rad bych se zeptal, jestli tu jsou nejaci dalsi piloti, kteri uprednostnuji spis JABO/Bombardery v BoS/BoM nez stihaci souboje? Chtel jsem lozit vlakno, ale trochu jsem se obaval, ze by se nikdo neozval Úsměv Letat solo lety neni takova zabava (a ve finale ani tolik bolestive pro cil) jako letet ve formaci. Takze kdyby se tu nekdo nasel, byl bych rad, kdybych podnikli nejake spolecne akce, hlavne teda Luftwaffaci Úsměv
Za sebe můžu říct, že jsem obojetnej. Lítám podle nálady cokoli. Zejména s příchodem Bf 110 jsem vidět s bombou docela často. He 111 na současných serverech považuji za poněkud bolestivou zábavu.
Non est specifica

kouty
Lochu dojdi na lionský TS a budeš to mí i s coverem :-)

1stCL_Werner
Rumcajs napsal:
Podle toho, jak někteří zcela neomylně dokážou cíl sledovat i v husté oblačnosti, bych řekl, že to je v komunitě docela rozšířená legrace.

Tohle je bolest hry samotné i bez shaderů, kdy na nejvyšší zoom je vidět vrtule v mracích pořád.
1st Czech Lions - Resistance is futile...

Rumcajs
1stCL_Werner napsal:

Rumcajs napsal:
Podle toho, jak někteří zcela neomylně dokážou cíl sledovat i v husté oblačnosti, bych řekl, že to je v komunitě docela rozšířená legrace.

Tohle je bolest hry samotné i bez shaderů, kdy na nejvyšší zoom je vidět vrtule v mracích pořád.
Vrtule je vidět. Taky to dělám, že zazoomuju a dokážu sledovat člověka, který se "schoval" do mraku. Je to a limitovaný vzdáleností a když je to velký mrak a začne v něm manévrovat, je šance na sledování velice limitovaná. Člověk nemá orientaci, aby viděl nahoře a dole a pokud není tak blízko, aby viděl obrysy toho druhého, nezná relativní pozici. Jenže pro každého z nás je pojem blízko jiný. Každý vidíme něco jiného. A důvodů, proč jednu a tu samou situaci vidí každý jinak, je sbírka a některým těm důvodům se dá významně pomáhat.
Non est specifica

falkon
Tak som BoS chcel dnes skusit, a po zapnuti sa "sekala" este aj myska (mala obrovsky input-lag). Pritom Rise of Flight mi na tom istom kompe ide v pohode.
Dokonca ani po nastaveni LOW grafiky sa nic nezlepsilo (ako keby to na to nemalo vplyv).

Netusite, kde by mohla byt chyba?

ukulele
Jakou máš konfiguraci? Napiš jakou máš teplotu GPU a vytížení. Před rokem mě potrápil vir, který mi vytěžoval grafiku.

falkon
Phenom II 965, GTX 275, 12 GB RAM, Microsoft mys (ta dobra).
Teploty su dobre (resp. vysoke podla predpokladuMrknutí, grafika si bezi naplno (ako by sa dalo ocakavat), procak obdobne...

Divne je, ze ked spustim quick misiu, tak v nej sa to celkom "hybe" (FPS neviem cim zmerat/ako zapnut ukazatel FPS). Len v tom menu to je take neprijemne... pomala odozva na mys, pomala odozva na klavesnicu... clovek z celej hry nadobudne hned na zaciatku dojem, ze je to pooooo....maaaaa....leeeee.... :-\

A kde sa mapuju osy joysticku? To som nikde nenasiel :-o

Rumcajs
Myš se v menu hýbe strašně na seberychlejším počítači. Taky nerozumím, proč to tak je, ale je to holt tak.
Joystick se schovává jako všechno mapování pod "Key mappings". Je to takový folklor, maj tam prostě všechno.
Non est specifica

falkon
Zaujimave je, ze v hre sa myskou rozhliada uz normalne -- reaguje svizne a presne, presne tak ako by clovek cakal.

To menu je hrozne. Kazdi to dojem z celej hry... (aspon mne) :-\ Pritom teraz som to porovnaval s RoF, a tam ta myska v menu funguje spravne. Babraci...

1stCL_Fucida
Jop, ta myš mě v menu taky se*e.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

magot
Páč to pod menu živě renderuje 3d scénu, to vymyslel nějak umělec ... jenže v ROF to nebylo na překážku, tady navýšily polygony a efekty a už to stojí za hovno ..

1stCL_Fucida
Mě to stejně obtěžovalo v RoFu jako v BoSu Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Al CZ
GTX 275 jsem měl donedávna. Absolutně nedostatečná karta na BoS.... Trhalo se i to menu a že by to bylo hratelné to se teda říct nedalo. I teď se to cuká.... (Rozhlížení není zcela plynulé...) - ale mám málo RAM, no. Doporučuji (samozřejmě můžeš li si to dovolit) - vyměnit za něco novějšího.... Zbytek sestavy vypadá více než schopně.

Baron
Teraz som pustil BoS - mys mi ide v menu normalne.
Hals - und Beinbruch!

1stCL_pbarry
Já jedu na GTX 260 a hratelné to je. Sice opravdu na hranici ale jde to. FPS ve hře 30-50. Ovšem v menu mám 10 fps :-D

Ještě na nějakym tutorial videu na youtube mě zaujalo, že kurzor týpkovi běhal v menu úplně plynule.
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Al CZ
U mně to teda neběhalo plynule ani náhodou...Takže asi těžíte z mnohonásobně větší RAM.

magot
Po dvou jointech běhá plynule ...

falkon
Da sa v hre zapnut pocitadlo FPS? Alebo cim meriate FPS?

Rumcajs
falkon napsal:

Da sa v hre zapnut pocitadlo FPS? Alebo cim meriate FPS?
ShadowPlay, pokud máš NVidii, jinak FRAPS.
Non est specifica

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,014,951 návštěv