September 22 2025 00:50:16
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 18

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Kampfgruppe na Východě
1stCL_Fucida
Hodně pěkný! Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

lochness
Bylo to super. Heinkely nam napadli stihaci, ale kluci z coveru to s nima rychle vyridili. Velmi dobra prace. Domluva a koordinace byly taky super. Skoda jen, ze Cibule se musel prat s technickymi problemy a Voyagera vyradily uplne. A pak take to, ze rusi otaceli mapy hodne rychle, 2x skoncila mapa kdyz jsme byli na ceste k cili.
Nicmene ja se bavil kralovsky, diky chlapci.

edit: jo a dik za paradni fotky.
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

kouty
Byl by nějáký report od stíhačů z toho doprovodu Heinkelů? V chatu to vypadalo dost zajímavě.

CSW_Cassius Chaerea
Z mého pohledu. Jsme vletěli přímo pod skupinu sovětů bojujících s nějakým befkem (začali na 11 mnohem výše). Tím že se věnovali souboji sice promeškali ideální možnost napadnout He 111, ale později jak jste poznali, vás někteří uviděli a vrhli se k vám. Za naše čtvrté befko se vrhla většina sovětů a udělala s ním krátký proces. Sověti co na vás letěli už šli ze zadní polosféry a tak i přes ještě příznivou výšku vás museli dohánět. A buď se jim nechtělo riskovat útok (ikdyž dva na to rozhodně měli) mezi ty střílející střelce, nebo se příliš rychle lekli nás. že na ně útočíme. Já zůstal u Vás a odháněl a Werner s Pbarrym to pak vzadu popravovali. Neviděl jsem ani jak dostali Juvexe, ani ty popravy, ale v hlášení bylo že šli dolu 4 Sověti. Také jsem neviděl co zaútočilo na ten olejnatý He 111. Jsem tak napůl přesvědčen že jste si to kluci udělali sami tou šílenou obranou střelbou střelců.
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 18-01-2016 10:45

kouty
tak mám záznam který začíná zrovna v momentě vašeho útoku na rusáky...bohužel mi po 40s videa hodí error :-(

1stCL_Werner
No nevypadalo to ze začátku vůbec dobře Šklebící se.
Během standardní otočky se moje dvojce dostala pod 4 vyšší ivany a Juvex hned splatil nováčkovskou daň, když ho střípnul LaGG. Já se vydal odříznout LaGGa, kterej padal k vám a vzhledem k nižší výšce bych ho nejspíš nechytil. Přehradná palba střelců na dálku ho ale vycukala a chtěl si stoupnout doprava do lepší pozice. Tam jsem ho zastih a i když si mě všimnul a uhnul, podvěsy udělaly v deflexi svou práci a přišel o křídlo.
Otočil jsem se zpět k boji a v útoku byl zrovna vyšší MiG, kterého jsme neměli šanci chytit, kdyby si neodpustil útok na Casse. Po zbytečné zatáčce jsem se dostal za něj a sestřelil ho. pbarry mezitím myslím někoho dostal.
Hnal jsem se zpátky za Cassem, kterej se hnal za Migem, kterej se hnal za váma a dostal se pod útok Jaka, kterej mi ohlásil pbarry. V klesavý spírále jsem ho vymanévroval a pbarry ho zapálil.
Tim jsem se dostal dost daleko za vás a pod vás, ale souboj už se rozpadl a už nehrozilo takový nebezpečí. Pak už jsem se jen stoupal za váma a Cassem, zatímco pbarry ještě něco řešil.
Alespoň co si pamatuju Úsměv
1st Czech Lions - Resistance is futile...

lochness
fajn reporty. ten kourici He111 byl myslim prace stihace, protoze bylo poskozeni ohlasene hned po tom, co kolem me proletely trasirky a nebylo jich malo. Nicmene cover i tak dobrej, na to jaka situace to byla
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

1stCL_pbarry
oni z toho co viděli byli asi víc vyjevený než my, že jsme pod ně vlítli Úsměv A nejhorší byl ten išak Šklebící se
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
saldy
Hned bych se přidal ale nový plynový kotle nepočkají takže pc zatím nebude Smutný

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Achileus
jj diky panove bylo to super !!

jg26.achileus.cz
magot
saldy napsal:

Hned bych se přidal ale nový plynový kotle nepočkají takže pc zatím nebude Smutný

Teď jsou zimy krátký Šklebící se

Lanc
Toto musime zopakovat bo to bola parada jak svin. Ja som bol ten nestastnik s olejom a urcite som to neodpalil ja. Uz nejaky ten utorok kerujem virtualne lietadlo.
Jak pise Loch, rus nas oprasil iba kratko a jedna sa musela dobre ujat. To bolo este len na pol cesty na ciel, neveril som ze to dam tam a spat, jak s Bilbom Pytlikom. Ale stratosfera poletu bola taka, ze som si povedal ze taham kym to da. No a ta bestia to dala tam, odbombila a potom aj cestu spat. Ked ma pustili sadnut prveho kvoli motoru, tak som sledoval jak postupne pristavaju Heinkely a to bolo jak na Heathrowe, parada.
U mna za A+, stihacom vdaka za ochranu a Koutymu za odfuhrerovanie naletu.

http://squadron.achileus.cz/
Voyk
Jo jo, skvělá práce stíhačů, už si ani nepamatuju, kdy sem henklem doletel, odbombil a ještě se vrátil bez jediný díry v potahu.
Už aby bylo repete Cool

kouty
já dneska budu.

310_cibule
Nechystáte se někdo dneska bombit? Chtěl bych si vyzkoušet novou GF :-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

kouty
dneska máme přehlídku!

310_cibule
co si pod tím mám představit?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

kouty
v 8 na TS.

Rumcajs
310_cibule napsal:

co si pod tím mám představit?
Budete si poměřovat své ocelové ptáky.
Non est specifica

310_cibule
Ok, budu tam i s ptákem

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,075,998 návštěv