Aby se dalo diskutovat na WT fóru, je třeba odehrát alespoň 3 hry (tuším) za týden. Vzhledem k aktuálnímu rozdrbanému stavu WT na to už nemám nervy ani chuť.
Video publikováno 25.12.2014. CloD použil bez Team Fusion. CloD není MMO. Porovnává neporovnatelné... Navíc měsíc na to publikoval CloD video s Team Fusion a už to hodnocení CloD vidí úplně jinak.
Jak přišel na že WT má pěknou grafiku? Možná ty modely strojů ale ta krajina je jak z nějakej lacinej akční střílečky ..
a jak přišel na to že bude srovnávat nikdy nedokončený simulátor s lacinou střílečkou pro frustrované tatíky který nemaj čas mačkat 350 tlačítek v kokpitu ... nedej bože ty záběry z externího pohledu s křížkem před letadlem, to bych blil ...
Teda paskvil vypadá o 100% lépe.
Víš Magote to máš tak.
Příroda jde do průměru. Nemůžeme se rodit stále chytřejší nebo dokonalejší.
Ty ses narodil jako inteligentní a zjevně schopný člověk. No ale abys nebyl jenom dokonalý tak ses musel narodit bohužel čuchoslepý.
Nic si z toho nedělej " Já ťa mám rád ají bez peňazí."
A tak mně se WT "obrázkově" líbí. A právě především ta krajina, která je u šturma už taková "stará". Mít šturm tuhle grafiku, tak tu vydrží ještě deset let :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Nová hra od autorů World of Tanks je určena pro příští generaci konzolí. Využívá nástrojů společnosti Amazon a bude opět zdarma https://www.gameb...ti-amazon/
Paulusi: Prosím Tě teď tam mají novým event: Světová válka. Existuje tento zjev i v modu "simulátorové bitvy"? Nebo jen v těch skurveněvyjebanýchzapičených a pojebaných zjednodušeně-realistických zhovadilostech?
Nicméně těch nádherných modelů lodí je fakt škoda v takové bullshit platformě ..
Chodemimo, některé z nich dělal člověk co dělal externí model He-177 do šturma ..
No víš, je to jen WT, ale přiznám se, že jsem se na světovou válku celkem těšil.
No a veškeré loďstvo je rovněž v těch ZAPI.... Tak nic no.
Opravdu, všech těch krásných lodí, tanku a letadel je fakt škoda.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.