LEONe, ono to nebude tak snadné. Především nejde o klacík přímo. Jde o osy mimo joysticku a pedálů. Jde o plyn, směs, chladiče, vrtuli ... co má to který lítadlo navěšený na nějakou osu. To nastavení vychází z toho, že máš jednu ruku volnou na ovládání. Nicméně knipl máš furt v ruce (té druhé) a řídíš a nohy na pedálech a tak taky furt řídíš. Takže jiskření na klacíku přímo je celkem neškodné. Aby to nastavení bylo skutečně použitelné, musel bys na všech ostatních osách zajistit stabilitu. No a je třeba říct, že i klacíky s Hallama maj na pomocných osách potenciometry.
Ja uz mam dva Saitek Throttle Quadranty od Josky predelany komplet na Hally a jakmile mi zacne poskakovat nejaka osa u tretiho, tak jde na vymenu k Joskovi taky. Ma pry pripraveno i predelavani MSFF2 na Hally a asi by nebyl problem predelat i jine typy a libovolne osy, stejne jako ted predelaval kolegovi toho Talona komplet na Hally.
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Jak psal Leon i falky, tak ta funkce v základu by nebyla špatná. A mně by se moc líbila.
Jenže - jenže viz co se zde opět psalo.
Jen mne napadlo - to nejde v programu definovat, že kmit v rozmezí x-y není pohyb kniplem ale jen prostě nedokonalost senzoru ? Pokud by někdo lítal s daleko víc rozviklaným joyem, pak by již měl holt smůlu a tou chobotnicí by byl postižen (nebo by nesměl lítat na serveru, kde by to měli povolené).
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.