Kéž by se kruh ještě uzavřel sladěním s hsfx, třeba i za půl roku, víc už netřeba. Jinak na menší kampani pro Liberator už se dělá a jestli máte někdo návod na ten Norden tak se tu co nejdřív podělte.
Chtěl bych poděkovat DT za dobrou práci a hlavně Magotovi za trpělivost. Starý IL má stále co nabídnout a to jak offlinistům tak onlinistům. Ruské servery jsou stále poměrně hodně plné a po vydání 4.13 zájem ještě určitě poroste. Ještě jednou velký dík
Malá otázka - po namapování oddělených brzd zmizel jejich zvuk. Co je třeba přepsat v my_presets?
Sice si myslím, že zpoždění o rok a půl to celé zabilo, ale stejně díky všem aktivním za všechnu tu odvedenou práci za Daidalos. Život šturma to prodloužilo natolik, že se stihl zrodit BoS do relativně použitelné podoby.
Nejak mi přijde BoS pořád sterilní, ale jinak dobrá věc. Celkově není ani lepší ani horší, ale v porovnáni se těměř neomezující zábavou ve starem il2. Bez DT by to ale bylo jinak, protože by se udržely neživotaschopné mody. Každá nová verze tedy ukázala, který mod překročil EOL, což vidím jako největší pozitivum.
Pokud by si někdo měl dělat čárku, tak by tato byla pro DT z těch významnějších.
Nazdar kluci, chtěl jsem se poradit o jedné věci zda to mám špatně jen já, nebo jsem našel chybu ve 4.13 jedná se nefunkčnost nebo jen částečnou nefunkčnost nordenu.
Vyrobil jsem si standartním způsobem opatchováním z 4.9 - 4.12.2 kterou jsem následně použil jako základ pro 4.13.
Problém tkví v tom, že pokud si pustím QMB vše se chová normálně bez jakéhokoliv problému. Ten se však dostaví v momentě, když si spustíte misi vyrobenou ve FMB a následně jí ¨hostnete¨
Zásadní problém je ten, že při zadávání hodnot do nordenu přestane fungovat nastavení VÝŠKY A RYCHLOSTI otáčení a vyklopení (nastavení úhlu odhozu) se zdá, že funguje normálně. Mimo to je v na home base v nabídce kompletní seznam letadel, který byl i v HSFX přičemž létatelné jsou jen ty, co mají být ve 4.13. Podotýkám, že mise byla stavěna kompletně od začátku na verzi 4.13 a to na mapách pro danou verzi určených.
Prosím komunitu o zkontrolování, případně přímo DT zda toto tvrzení může někdo potvrdit či vyvrátit díky.
PS: jinak je to velmi pěkné a díky vám za to.
Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)
Nazdar kluci, chtěl jsem se poradit o jedné věci zda to mám špatně jen já, nebo jsem našel chybu ve 4.13 jedná se nefunkčnost nebo jen částečnou nefunkčnost nordenu.
Vyrobil jsem si standartním způsobem opatchováním z 4.9 - 4.12.2 kterou jsem následně použil jako základ pro 4.13.
Problém tkví v tom, že pokud si pustím QMB vše se chová normálně bez jakéhokoliv problému. Ten se však dostaví v momentě, když si spustíte misi vyrobenou ve FMB a následně jí ¨hostnete¨
Zásadní problém je ten, že při zadávání hodnot do nordenu přestane fungovat nastavení VÝŠKY A RYCHLOSTI otáčení a vyklopení (nastavení úhlu odhozu) se zdá, že funguje normálně. Mimo to je v na home base v nabídce kompletní seznam letadel, který byl i v HSFX přičemž létatelné jsou jen ty, co mají být ve 4.13. Podotýkám, že mise byla stavěna kompletně od začátku na verzi 4.13 a to na mapách pro danou verzi určených.
Prosím komunitu o zkontrolování, případně přímo DT zda toto tvrzení může někdo potvrdit či vyvrátit díky.
PS: jinak je to velmi pěkné a díky vám za to.
Norden mi v Mulťáku taky nefunguje-přesně jak píšeš, nejde zadat výšku a rychlost. Nabídka AI letounů je opravdu bohatá, zřejmě to je v pořádku, mám taky extra instalačku.
A chyba odstraněna, omlouvám se za poplašnou zprávu, nevšiml jsem si že stará instalačka kterou jsem opatchoval na 4.13 nebyla nastavena na full real, po přezkoušení nastavení to již funguje. Díky Magote máš u mě pivko
Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)
Ano, dřív nebyl důvod to zjišťovat. Ve výběru 4.12 jsem měl pojmenování jap. letectev v češtině.
Přijď dnes po osmé večer na server BP a rozsekej mě. Budu se bránit miskou na čaj.
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.