Mám to nastaveno jako Pip, jen se dvěma rozdíly. Na NVidii mám vyhlazování hran na 8x (ztráta fps mi přijde minimální a rozdíl v hladkosti hran je celkem znát) a v conf.ini jsem nechal LandGeom=2 protože nemám tak silnou mašinu (3 je dvojnásobný dohled a tak to přirozeně žere slušně výkon).
Pipe, přijde mi, že máš to vyhlazování zbytečně nevyužitý, s tvojí mašinou. Nebo se pletu?
nastaveno pro online lítání - tedy aby byly lépe vidět doty
P.S. v poslední době mi šturm nejede zdaleka plynule, těžko říct zda vinou ovladačů či je tam jiný problém, a tak dost zkoumám, kde je zakopaný pes (a starý engine má zřejmě svoje limity)
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
310_Pip: dik za odpoved. S configem si musim jeste pohrat, nastaveni nVidie dost pomaha a vypada, ze jsem tam mel neco nastavene, co se nelibilo OpenGL, s tvym nastavenim to je vyrazne lepsi. Jen jsem zkusi pridat na vyhlazovani.
Mám to nastaveno jako Pip, jen se dvěma rozdíly. Na NVidii mám vyhlazování hran na 8x (ztráta fps mi přijde minimální a rozdíl v hladkosti hran je celkem znát) a v conf.ini jsem nechal LandGeom=2 protože nemám tak silnou mašinu (3 je dvojnásobný dohled a tak to přirozeně žere slušně výkon).
OpenGl na max. fps nemá vliv. To dělá vertikální synchronizace - pokud jí máš zapnutou a tvůj monitor má 60Hz tak to omezí výpočetní výkon na 60fps, protože obrazovka stejně víc nedokáže zobrazit.
Jak jsem psal nemám tak silnou mašinu a s LandGeom=3 mi to padá i pod 40.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.