TO NENÍ FÉR!!! - polemika - Proti všem
|
WT_Schmouddle |
Přidané 01-02-2006 17:02
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Patrikhuhu napsal:
Mne nejvíce zaráží, že jsou i cholerici psaného slova. Že někdo dokáže urážet a zesměšňovat ostatní v návalu bouřlivé verbální diskuze, je asi otázkou menší sebekontroly, ale že ji má někdo tak nízkou, že mu to vydrží i během cvakání do klávesnice je smutné. Pak právě vznikají ty "žumpy". Ony nevzniknou proto, že Mezek je takovej a Spitfire makovej i když ve skutečnosti to "údajně" bylo naopak. Ony vznikají z nedostatku slušnosti, či v lepším případě z nevyzrálosti.
:sm24:
No dovolím si nesouhlasit....do Žumpy se dostaneš za trvání na svém vůči adminům či za tu bláhovost otevírat další vlákna když ta první jsou uzavřena bez odpovědi.
Pokud jde o to, dostat se do žumpy kontroverzním psaním, nemusí to být nutně ztrátou sebekontroly, může to být i cílenou snahou dotáhnout věci do konce. |
|
|
|
57MH_Zvire |
Přidané 01-02-2006 17:04
|
Uživatel
Příspěvek: 1287
Založený: 30.09.05
|
CZ_Opitz napsal:
se svym nejlepsim kamaradem, lekarem, jsme se vzdycky v hospode o necem bavili tak dlouho, az jsme se poslali do prdele a sli domu. na druhy den jsme si zavolali a sli do hospody znova.
osobne jsem si dal za ukol, ze uz se nebudu moc vzrusovat, proste si toho odpurce najdu na virtualnim nebi a pokusim se ho sestrelit.
Hodně štěstí při hledání. |
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 01-02-2006 17:07
|
Uživatel
Příspěvek: 943
Založený: 29.09.05
|
Patrikhuhu napsal:
Mne nejvíce zaráží, že jsou i cholerici psaného slova. Že někdo dokáže urážet a zesměšňovat ostatní v návalu bouřlivé verbální diskuze, je asi otázkou menší sebekontroly, ale že ji má někdo tak nízkou, že mu to vydrží i během cvakání do klávesnice je smutné. Pak právě vznikají ty "žumpy". Ony nevzniknou proto, že Mezek je takovej a Spitfire makovej i když ve skutečnosti to "údajně" bylo naopak. Ony vznikají z nedostatku slušnosti, či v lepším případě z nevyzrálosti.
Amen!!!:yes: |
|
|
|
XXX_Dazz |
Přidané 01-02-2006 17:07
|
Uživatel
Příspěvek: 1411
|
CZ_Opitz napsal:
se svym nejlepsim kamaradem, lekarem, jsme se vzdycky v hospode o necem bavili tak dlouho, az jsme se poslali do prdele a sli domu. na druhy den jsme si zavolali a sli do hospody znova.
osobne jsem si dal za ukol, ze uz se nebudu moc vzrusovat, proste si toho odpurce najdu na virtualnim nebi a pokusim se ho sestrelit.
JJ jenom jestli to zvládneš ty máš jen toho Fw-190 s podělaným zaměřovačem nebo Bf-109 co neumí ani troškou točit :lol: :lol: :lol: |
|
|
|
Patrikhuhu |
Přidané 01-02-2006 17:17
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 277
|
WT_Schmouddle napsal:
Patrikhuhu napsal:
No dovolím si nesouhlasit....do Žumpy se dostaneš za trvání na svém vůči adminům či za tu bláhovost otevírat další vlákna když ta první jsou uzavřena bez odpovědi.
Pokud jde o to, dostat se do žumpy kontroverzním psaním, nemusí to být nutně ztrátou sebekontroly, může to být i cílenou snahou dotáhnout věci do konce.
Při použití slova "žumpa" jsem si neuvědomil, že tu existuje ten oddíl na odklízení vláken. Na prodiskutování problematiky těch tebou zmíněných vláken by spíš posloužila hospoda (mimochodem už jsme nikde dlouho nebyli :sm36: ). |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 01-02-2006 17:32
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
|
A víte co není fér? IL-2 typ 3.
Pochopím že IL-2 M zaplatil za svůj střelecký post, strašnou ztrátou rychlosti a obratnosti a též nosnosti, ale přece jenom střelec je střelec. Ale jaké vylepšení přinesl "Oleg" do vylepšeného ilu typu 3, který se stal nosným bitevníkem konce války? Rychlost zůstala stejná, ale to nic protože ve skutečnosti se to taky moc nezlepšilo, manévrovatelnost taky nic nového nepřinesla. Takže nejspíše vylepšené pancéřování jistě pocítíte i ve hře, ale ono ne, po stovkách hodin co jsem v něm seděl a umíral, jsem nezjistil že by se jeho pancéřování nějak projevilo oproti starším ilům (někteří kolegové mají dokonce názory že je na tom ještě hůř). No tak pak tu máme ještě výzbroj, no ale i tady nás někdo "okradl", mimo novejch ptabů (univerzálnější typ kazet) toho tady na výběr moc není, zvláště kombinace jsou proprány na minimum a jeho nosnost dále snížena. Takže můžu směle říci, že ačkoliv takovej pro skutečné piloty smrtelnej letoun jako je IL-2 1-3. serie, je prostě ve hře opravdu černá smrt pro nepřítele, ale ten si to vynahrazuje bohatě na pozdějších mapách, kde s "modernějšíma" stíhačkama musí bojovat tak "zastaralej" letou jako je IL-2 typ 3. |
|
|
|
312_HeRa |
Přidané 01-02-2006 17:39
|
Uživatel
Příspěvek: 568
|
http://vwings.cze...rowstart=0 |
|
|
|
Ucho |
Přidané 01-02-2006 20:23
|
Diskutující
Příspěvek: 2952
|
Patrikhuhu napsal:
...Že někdo dokáže urážet a zesměšňovat ostatní v návalu bouřlivé verbální diskuze, je asi otázkou menší sebekontroly, ale že ji má někdo tak nízkou, že mu to vydrží i během cvakání do klávesnice je smutné....
A "utahování si" je už urážení a zesměšňování nebo ještě ne? No, já chápu, že to občas někoho může rozlítit a každej má tu hranici jinde a chápu, že občas přiznat omyl může být docela problém... :-) Ale většinou je to reakce na akci a každej kdo jde s názorem ven, musí počítat, že mu určitě někdo bude oponovat...a taky to tady není shluk klášterních pannen.
Mě by tedy přišlo hodně divný kdyby takové reakce, jinak "ve vší slušnosti" byly brány jako smrtelná urážka...
BTW Půlka lidí na serveru do vlákna "Jak jste na tom s humorem" napsala, že milují ten anglický... Dovolím si připomenout, že jeho hlavní rys je: s kamenou tváří a co nejslušněji toho druhého urazit.. :-))
Takže já bych to asi nemoralizoval, nevím...Nakonec každý svého obrazu strůjce... ;-)
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.
|
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 01-02-2006 21:57
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
|
hmmm kořistní dory když nejde o život, jde o hovno
jdeme lítat.... |
|
|
|
3BAP_Dudo |
Přidané 01-02-2006 22:11
|
Nováček
Příspěvek: 19
Založený: 25.01.06
|
to s tym maciatkom, olegom a ruskom ma v popise tusim niekto z letky 13
uplny suhlas
macky mam rad:sm39: |
|
|
|
310_Ikar |
Přidané 01-02-2006 22:35
|
Uživatel
Příspěvek: 537
Založený: 05.10.05
|
ted jsem se dostal ke kompu a koukam!! co ti na to zvire napsat?? puvodne jsem myslel ze ti stroze napisu "zvire jsi debil" a tim vyjadrim svuj nazor, jenze pak jsem si uvedomil ze ten nazor neni pravdivy, protoze si to ve skutecnosti nemyslim. Ja te vubec neznam, ale znam Ffajtla a me jako verim ze kazdemu kdo ho zna osobne jako debil taky nepripada a zna ho opravdu hodne lidi za jeho virtulani eru. v podstate si o tobe myslim spis ze na sebe chces nejak upozornit ze te v realnem zivote asi malo vyslyseli tak si to tu kompenzujes. TO si o tobe ve skutecnosti myslim (kdyz tolik touzis po svobodnem vyjadrovani)
S! Ikar
PS: jak jsem kdysi psal ze mam rad vsechny co jsem (na AH, CVK, TDK, CIA) lezou, tak tebe ted uz moc rad nemam...
PPS: jo a jeste neco, znas strycka S. Freuda????
Upravil/a 310_Ikar dne 01-02-2006 22:36
|
|
|
|
313_OTU_Blc |
Přidané 01-02-2006 23:01
|
Nováček
Příspěvek: 78
|
Stojím za FFajtlem :sm23: |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 01-02-2006 23:16
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
|
57MH_Zvire napsal:
Chtěl bych zde uvést, že si hrajete na válku a války nikdy nebyly fér. Kdyby byla válka fér, tak by vůbec nezačala, první a poslední oběť by byl diktátor, který se ji snaží rozpoutat.
Zrovna čtu jednu docela zajímavou knížku o tom kdo jako rozpoutal válku
- v Norimberku francouzští a britští právníci byli proti uvedení "rozpoutání útočné války" jako bodu obžaloby proti Německu, poněvadž právě Francie a Británie vyhlásila válku Německu
- Německo "předběhlo" Británii o týden v násilném obsazení Norska a následném zapojení země do konfliktu mezi Finskem a SSSR
Jo, hodně věcí prostě nebylo fér... |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 01-02-2006 23:17
|
Diskutující
|
1stCL_Jamamoto napsal:
Kdosi ma jiném foru(nevím kdo) má v podpisu napsáno, že když nadáváme na Olega, tak v Rusku umře koťátko...občas mám pocit, že kočky v Rusku musej být ohroženej druh.... Na tom stejném fóru mám v podpisu "pind na Olega" |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 01-02-2006 23:22
|
Diskutující
|
313_OTU_Blc napsal:
Stojím za FFajtlem :sm23: Tak si sundej lodičku, ať nejsi vidět |
|
|
|
Gambac10 |
Přidané 01-02-2006 23:26
|
Nováček
Příspěvek: 63
|
Mam ti takovej pocit Ikare, ze ti Zvire sere na to jestli ho mas rad nebo ne.
G10
P.S. Jeste abyste nestali za FFFajtlem kucii z 313-tky |
|
|
|
VGR_Ghost |
Přidané 01-02-2006 23:33
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 300
|
Zajímavé téma. Původně jsem sem nechtěl nic psát, ale nějak mi to nedá.
Jsem jeden z těch, kteří si stěžují na letadla své strany. Ale co, to je celkem logické. Preferuju zoomování a na to prostě nemám u spojenců (tedy povětšinou na východě) materiál. Někdo tu psal, že válka není fér a že si tu vlastně všichni hrajeme na válku. Tady si dovolím nesouhlasit. Lítám simulátory kvůli létání na éroplánech, ne kvůli válce. Proto se mi nepříklad přící vulchování a takovéto podobné činosti. Já osobně si nehraju na válku, ale na letecké boje v historických letounech. Když si uvědomíme, co všechno je válka, tak náš sim s ní nemá moc společného. Zabijou nás, zmáčkneme refly a jedem dál, navíc ty přátelské vztahy mezi virtuálními nepřáteli... Ne, tohle válka není. Já nadávám, protože to beru jinak - jako zábavu. Podle mě by tedy měly být strany vyvážené. Ať už technikou (např. když jedna strana bude mít výškový stíhač, měl by ho mít i druhá strana apod. - na východě ne) nebo adekvátně k tomu počtem. Přeberte si to jak chcete, ale já to vidim takhle. Každý má prostě jiný názor.
Edit: upřesnil bych pojem "nehraju na válku, ale na letecké boje v historických letounech". Asi takhle - lepší by bylo napsat "nehraju na válku, ale na letcké zápolení v historických letounech".
Upravil/a VGR_Ghost dne 01-02-2006 23:37
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 01-02-2006 23:36
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
57MH_Zvire napsal:
To že je tam v závorce uvedeno jedno jediné jméno je mezi mnou a tím dotyčným člověkem a narážka jenom pro toho člověka.
112631896 - tohle je ICQ na FF, když je to pro něj, řekni mu to přímo do očí.
FF, pokud tě můžu poprosit, nech hozenou rukavici ležet a vůbec se tady v tom neangažuj..byl bych za to vděčný i ostatním
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
AH_Ronsoc |
Přidané 01-02-2006 23:42
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 345
|
Nenechaj sa a povedz mu to!!!!:sm14: |
|
|
|
313_OTU_Blc |
Přidané 01-02-2006 23:56
|
Nováček
Příspěvek: 78
|
Tak tohle mi fakt hlava nebere ... já myslel , že jsme společenství pilotů, kterí mají stejnou zálibu a to ILa , ale začínám se přesvědčovat, že někteří zde tu jsou jen, aby se hloupě vykecali a rýpali do ostatních... Jo a to, že tu někdo nějak argumentuje a ještě to podloží a za to uzná jen zuřivou odpověď , to je taky na hlavu ... Fakt ZLATA demokracie ... Tohle fórum už budu jen číst kvůli novinek ... GL :sm19: |
|
|