Lagg
|
XXX_Dazz |
Přidané 01-02-2006 09:42
|
Uživatel
Příspěvek: 1411
Založený: 29.09.05
|
CZ_Opitz napsal:
LEGRA_HeRa napsal:
Jakej mechanik mi saha na LaGGinku :sm26: :sm41: :sm23: :lol:
Ja jsem zadny upravy nechtel
LaGG mi jako pilotovi za Nemce, pil v poslednim patchi krev, to co dokazal nastoupat na klapkach tesne u zeme, po dlouhem krouceni kolem 250km/hod, to bylo opravdu MOC.
ted holt to nepujde, takze budou vyvrtky, bude ztracet energii... a tak je to spravne, tak to ma byt.
A ted upravit Jaka a vsichni budou litat Jaky a Gryzlov bude jejich guru
Jinak pokud se litalo BnZ i na soucasne Laggy, tak taky nemely sanci. Ted uz nebudou mit vubec zadnou, protoze ani v krouceni to nezvladnout.
tak pravil Opitz... vidim LaGGa z betonu, co sam pada k zemi ve vyvrtce...
JJ podle tvých stránek ti pije krev téměř celý Il, máš ještě vůbec nějakou ??? |
|
|
|
313_Gryzlov |
Přidané 01-02-2006 09:49
|
Uživatel
Příspěvek: 1088
Založený: 30.09.05
|
CZ_Opitz napsal:
A ted upravit Jaka a vsichni budou litat Jaky
Nevím jestli se někdy dočkáme takových úprav, abych zvedl JAK-1 (vzor 1941) ze střemhlavého letu takovým způsobem, abych dosáhl přetížení 6 - 9G, a Bf109E7 nebo F v těsném závěsu skončil před mým JAKem. Ne z toho důvodu, že by JAK měl být o tolik lepší, ale protože neměl problémy s vybíráním střemhlavého letu při vyšších rychlostech jak 300 km/h, jak se nám to někdo snaží vnutit. A někteří se ttoto tvrzení snaží podporovat. |
|
|
|
312_HeRa |
Přidané 01-02-2006 10:00
|
Uživatel
Příspěvek: 568
|
alert napsal:
Jen si ty Lagginy užívejte, do pátku už moc času nezbývá
Ja ji mel rad v jakekoliv patchi, takze ji budu litat nadale at bude jaka bude .... :sm34: |
|
|
|
Ucho |
Přidané 01-02-2006 10:00
|
Diskutující
Příspěvek: 2952
|
Konečně poznáte tu bezmoc, na smrt odsouzenejch, bezejmenejch hrdinů, v lakovaném hrobě.....bubububu
:sm6::sm6::sm6:
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 01-02-2006 10:01
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
|
3IAP_Dazz napsal:
CZ_Opitz napsal:
LEGRA_HeRa napsal:
Jakej mechanik mi saha na LaGGinku :sm26: :sm41: :sm23: :lol:
Ja jsem zadny upravy nechtel
LaGG mi jako pilotovi za Nemce, pil v poslednim patchi krev, to co dokazal nastoupat na klapkach tesne u zeme, po dlouhem krouceni kolem 250km/hod, to bylo opravdu MOC.
ted holt to nepujde, takze budou vyvrtky, bude ztracet energii... a tak je to spravne, tak to ma byt.
A ted upravit Jaka a vsichni budou litat Jaky a Gryzlov bude jejich guru
Jinak pokud se litalo BnZ i na soucasne Laggy, tak taky nemely sanci. Ted uz nebudou mit vubec zadnou, protoze ani v krouceni to nezvladnout.
tak pravil Opitz... vidim LaGGa z betonu, co sam pada k zemi ve vyvrtce...
JJ podle tvých stránek ti pije krev téměř celý Il, máš ještě vůbec nějakou ???
podivej... ja za to nemuzu, ze je IL2 jenom hra. to je zdejsi argument cislo jedna. je to jenom hra. takze to tak ber. LaGGa vam asi Oleg zkrouhne... a proc? protoze je to jenom hra. a tobe pije krev zase zoomujici Fokac, na kteryho nemuzes. akorat o tom verejne nepises
edit:
btw: pije mi to tak krev, ze jsem udelal o IL2 stranky a tedka se snazim rozjet Scorched Earth. holt... clovek se nezavdeci vsem... ale kvuli tobe tyto veci opravdu nedelam.
Upravil/a Opitze dne 01-02-2006 10:03
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
Noram |
Přidané 01-02-2006 10:03
|
Uživatel
Příspěvek: 591
|
CSL_Ucho napsal:
Konečně poznáte tu bezmoc, na smrt odsouzenejch, bezejmenejch hrdinů, v lakovaném hrobě.....bubububu
:sm6::sm6::sm6:
o to větší potěšení to bude když se na tom povede sestřel :sm29:
i když mám radši jaka jen sem zvědav co s tím udělaj teď
Upravil/a Noram dne 01-02-2006 10:04
|
|
|
|
Ucho |
Přidané 01-02-2006 10:05
|
Diskutující
|
Noram napsal:
o to větší potěšení to bude když se na tom povede sestřel
dyť právě, hysterky, LaGG bude pořád velmi dobré letadlo...
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 01-02-2006 10:07
|
Stařešina
|
a hlavne je to jenom hra :sm51:
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
XXX_Dazz |
Přidané 01-02-2006 10:13
|
Uživatel
|
CZ_Opitz napsal:
a hlavne je to jenom hra :sm51:
Já to vím , ale ty dej tu krátkou větu raději za každý svůj článek na svém webu :yes:, aby to lidi, kteří ty stránky čtou nemátlo, že se opravdu nejedná o nic víc .
Edit: raději doplň "a hlavně je to jenom dobrá hra"
Upravil/a XXX_Dazz dne 01-02-2006 10:16
|
|
|
|
312_Lazy |
Přidané 01-02-2006 10:14
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 259
Založený: 19.10.05
|
jako třeba Aleljuchin, Kaberov, Popkov, Galčenko, Grigorjev, Ščipov a další?
Upravil/a 312_Lazy dne 01-02-2006 10:18
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 01-02-2006 10:17
|
Stařešina
|
co to, kdo to?
|
|
|
|
Ucho |
Přidané 01-02-2006 10:17
|
Diskutující
|
Ty neznám :no: ještě jsem toho málo :sm8: :-)
|
|
|
|
GC3_Chroust |
Přidané 01-02-2006 10:20
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 367
|
... clovek se nezavdeci vsem... ale kvuli tobe tyto veci opravdu nedelam.
Neboj Dazz to vi, vzdyt uz sem mu rikal ze Ty ty stranky delas jen kvuli, me, kdyz on ale trosku zarli no |
|
|
|
XXX_Dazz |
Přidané 01-02-2006 10:35
|
Uživatel
|
CZ_Opitz napsal:
tobe tyto veci opravdu nedelam.
tak to sry, ale nemáš to tam nikde napsané, já jsem myslelel....,
ale myslet se nemá |
|
|
|
Opitze |
Přidané 01-02-2006 10:37
|
Stařešina
|
ja to delam kvuli Reda Eda z CSL, ktery se na me nikdy nezlobi! :lol:
|
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 01-02-2006 10:46
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
|
hmm......nejhorší na tom je že 109F-4 a G-2 do příchodu La-5FN jsou pánové východního nebe....rus se může relativně bezpečně cítit v jaku-3, jak-9U a La-5FN a La-7......a tím že zkrouhnou LaGGy dosáhneme toho že více začátečníku se bude modřit. a více lidí co létali obě strany se bude modřit....hrdinové budou umírat Ale to je jedno....stejně jsem lítal spíš jaka kvůli výhledu ....ted dostane LaGG 300 kg navíc, jakinu nám taky zhorší. za chvíli si budu myslet že vzdušná nadvláda na východní frontě byla jenom výmysl a umění Pokryškinovy, Kožedubovy a Normandie Němen bandy... |
|
|
|
GC3_Kane |
Přidané 01-02-2006 10:53
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 267
|
já si myslím že toho lagga mi upravil Oleg přednostně už včera večer z 5000 jsem se nedostal z plochý a to jsem zkoušel všechno, nakonec jsem ani nevyskočil :yes:
jedině snad že by to nesimpatické poklepávání do trupu oravdu něco znamenalo:confused:
|
|
|
|
Ucho |
Přidané 01-02-2006 10:53
|
Diskutující
|
OTU_oblak napsal:
....ted dostane LaGG 300 kg navíc...
Drobná oprava formulace, to není modré spiknutí, to jen autoři zjišťují, že ho simulovali se špatnou váhou. Takže nedostane navíc ale dostane tolik, kolik vážil, OK? :-) Nakonec dá se to trénovat už teď, vemte si místo obvyklejch 25%, plnou nádrž a +/- by to mohlo bejt.
|
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 01-02-2006 10:54
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
|
ušáku, tak já si vezmu bomby...beru skoro vždy 100 procent |
|
|
|
Ucho |
Přidané 01-02-2006 10:56
|
Diskutující
|
OTU_oblak napsal:
ušáku, tak já si vezmu bomby...beru skoro vždy 100 procent
no a nebo tak...
|
|
|