Chlapi takový problémek..po nastartování a přidání plynu se začnu točit na místě jak káča..nepomáhá šlapat do pedálů, brzdit, nic..v jednom z videií jsem našel radu, že se má v nastavení special dát takeoffasist na default..já tam mám pouze posuvník s hodnotou 0-100..co dělám blbě ??
Chlapi takový problémek..po nastartování a přidání plynu se začnu točit na místě jak káča..nepomáhá šlapat do pedálů, brzdit, nic..v jednom z videií jsem našel radu, že se má v nastavení special dát takeoffasist na default..já tam mám pouze posuvník s hodnotou 0-100..co dělám blbě ??
Na take-off assist se vykašli. Problém je v několika věcech. Když si dáš na to pozor, dá se pojíždět i startovat. Je to hodně náročné a spotřeba 109tek je stále značná, hlavně při relativně hloupých věcech jako je právě pojíždění ( samozřejmě bez externího pohledu )
1.) Ostruhové kolečko Me109tky není přímo spojeno s kormidlem.
2.) Malý rozchod kol
3.) Silný gyroskopický moment směrem doleva
Rada od lajka...Musíš brzdit, přibržďovat každým kolem zvlášť a myslet na to, že ostruhové kolečko se pohybuje volně a volně ho tedy za sebou vláčíš. Na stojánce přidáš trochu výkon a přerušovaně budeš přibržďovat pravé kolo. Za jakoukoliv zatáčkou musíš myslet na to, že letadlo musíš srovnat a tedy znovat přibržďovat opačné kolo. Na startovací dráze to musíš srovnat tak aby bylo ostruhové kolečko ve vodorovné poloze a zamknout.
Ten assist si vypnu tak, že tu hodnotu stáhnu na 0 ??
Já právě nemohu nikde najít to namapování na každou brzdu zvlášť..vidím tam jen " brzdy kol "
další rada kterou potřebuji..jde nastavit zoom na klobouček na joy?? nabízí mi to jen osy..
Sajonez PM..
Upravil/a Mira dne 14-12-2014 18:36
Najeď si do nastavení K-4 sim a nech si zvolenou kategorii ALL. DCS má aspoň v tomhle vychytávku, že jakmile zmáčkneš klávesovou zkratku funkce, samo ti ji to v tom nastavení ovládání vyhledá.
Defaultně...
Levá brzda - LCtrl + W
Pravá brzda - LAlt + W
Ano, plynulý zoom jde nastavit na klobouček, nemusí tedy být na ose. Vyjeď si nad numlockem / a *
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.