October 20 2025 12:58:39
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 23

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
ATAG akce (samozvaná)
Fiks
Sakra co tam dělám?Sem se nikam nehlásil,kurňa Úsměv

Jara4
Roger!

606_JuLB
Fiks napsal:

Tak si to doslal rozkazom! Šklebící se

Jara4
Fiks napsal:

Nekecej a nástup!

datelko
Mrknutí supér...

Baron
Predbežne sa za II./JG1 zúčastníme traja. Takže kedy a kde.

P.S: Nebudeme stíhať čas od 18,00 z dôvodu príchodu z pracovných a rodinných dôvodov. Ďakujem za pochopenie.
Hals - und Beinbruch!

Lanc
Vcera ste uz mali suchy trening? Masovy nalet Blenhajmov na Callais s doprovodom ste boli vy?

http://squadron.achileus.cz/
SepiaX
Baron napsal:

Predbežne sa za II./JG1 zúčastníme traja. Takže kedy a kde.

P.S: Nebudeme stíhať čas od 18,00 z dôvodu príchodu z pracovných a rodinných dôvodov. Ďakujem za pochopenie.

Včera jsme měli lehký tréning a příští neděli t.j. 28.9 by to mělo být na ostro. Podrobnosti upřesním.
Díky za zájem
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

SepiaX
Lanc napsal:

Vcera ste uz mali suchy trening? Masovy nalet Blenhajmov na Callais s doprovodom ste boli vy?

Ano, Cale mark jsme zničili myMrknutí

SepiaX
Všem zúčastněným včerejšího tréningu děkuji. Mile překvapilo že nás bylo poměrně dost, akorát chyběl jeden Blembák Majkla který chtěl v neděli hrozně trénovat a ve finále šel na pivko že kluku? No nic zítra za úsvitu si dáš retko, pomodlíš se a pak ti popravčí četa zahraje večerku!
Díky excelentnímu Coveru který dokázal pokrýt i pozdější kyvadlovou dopravu Eastchurch-Calais Marck. Fix a Jára řád "Blenheim Predators" za sestřelená befka a při jednom sprdung za demotivaci nepřítele:-)))
Mno a jeden povzech nad tím že Blem unese pouze 2x500Lb bomb přičemž každá při shozu poškodí pouze 5% letiště, hainkel to obrátí dva krát a je hotovo:-(
Poděkování členovi šestisté šesté za pomoc při coveru (nezapamatoval jsem si přesnou podobu nicku tak jej raději nebudu prznit)

PS: Datelko ty už jsi stejný jako Lang, co na tebe kouknu to máš před sebou jedno befko, za sebou tři a spokojeně vrníš:-) i ty labužníku!
Upravil/a SepiaX dne 22-09-2014 12:02

beermajkl
Šklebící seNa pivo ne,jsem myslel že to bude dřív a spanek mě dostal,omluva.

SepiaX
Omluva přijata, bude to ve 20:00 páč to je už takový zaběhaný časMrknutí

Jara4
SepiaX napsal:

Všem zúčastněným včerejšího tréningu děkuji. Mile překvapilo že nás bylo poměrně dost, akorát chyběl jeden Blembák Majkla který chtěl v neděli hrozně trénovat a ve finále šel na pivko že kluku? No nic zítra za úsvitu si dáš retko, pomodlíš se a pak ti popravčí četa zahraje večerku!
Díky excelentnímu Coveru který dokázal pokrýt i pozdější kyvadlovou dopravu Eastchurch-Calais Marck. Fix a Jára řád "Blenheim Predators" za sestřelená befka a při jednom sprdung za demotivaci nepřítele:-)))
Mno a jeden povzech nad tím že Blem unese pouze 2x500Lb bomb přičemž každá při shozu poškodí pouze 5% letiště, hainkel to obrátí dva krát a je hotovo:-(
Poděkování členovi šestisté šesté za pomoc při coveru (nezapamatoval jsem si přesnou podobu nicku tak jej raději nebudu prznit)

PS: Datelko ty už jsi stejný jako Lang, co na tebe kouknu to máš před sebou jedno befko, za sebou tři a spokojeně vrníš:-) i ty labužníku!

Taky díky všem za supr polet i za udělený řád a věřím, že důvěru ve mě kladenou nesklamete Úsměv.

606_Druindin
Když sem se vám do toho tak pěkně omylem připletl, tož mě tam dopište. Nejlíp do spita a na pozici "JuLBova ztracená dvojka" Šklebící se

Hoper
28.9. od kolika ? Dostanu se domů kolem 19:00.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

beermajkl
V neděli se hlásím,aby jste věděli že nechodim spát po večerníčku.MrknutíBude teda pro nás nějaká mapa?

310_cibule
V pondělí jsem na základě Sepiho žádosti vznesl na fóru ATAG dotaz, zda by admini mohli v neděli ve 20:00 středoevropského času fouknout na server mapu Dunkirku (s vysvětlením, co zamýšlíme). Dosud od nich nepřišla žádná odezva (ale pár lidí se ozvalo, že by do toho šli taky).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

SepiaX
Hoper napsal:

28.9. od kolika ? Dostanu se domů kolem 19:00.

Ahoj, pokud to stihneš tak na TS v 19:40 pokud ne, nic se neděje.

SepiaX
310_cibule napsal:

V pondělí jsem na základě Sepiho žádosti vznesl na fóru ATAG dotaz, zda by admini mohli v neděli ve 20:00 středoevropského času fouknout na server mapu Dunkirku (s vysvětlením, co zamýšlíme). Dosud od nich nepřišla žádná odezva (ale pár lidí se ozvalo, že by do toho šli taky).

Žádosti neee Cibi já tě poprosilMrknutí No vypadá to že ATAGáčům nestojíme ani za prosté "Ne!".Naštvaný

310_cibule
To je překlep. Já nechtěl napsat "žádosti", ale "žádostivosti" ;-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,315,933 návštěv