Na IL2 foru je taky takováhle diskuze. http://forum.il2s...-and-sims/
A nutno říct, že většina uživatelů AMD grafik a procesorů si nestěžuje. Někteří to dokonce vychvalují. Může taky být, že potíže AMD v některých simech jsou generační a že co platí pro 5XXX Radeony neplatí pro 7XXX řadu a 2XX už vůbec ne. Pak je tu taky instalace Windows. Kde kdo má svoje Windows zasviněný kdejakým bordelem a třeba je na to AMD choulostivější.
Tím nechci nikoho navádět ke koupi AMD, sám používám NVidii 780GTX, jen chci říct, že neplatí prosté tvrzení, že ty simy na AMD nechodí. Ostatně první rok hraní ROFka jsem taky absolvoval s AMD 5870 a nasekal jsem s tím kdejakou díru do ostatních hadraplánů.
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.