October 20 2025 07:17:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Chystají se dva nové simy
LEON
Baron napsal:

Syndicate majú mapy s Muromcom, je to v rámci rotácie máp na ich serveri. Tiež so videl server s názvom Iľja Muromec a čosi, ale vzhladom na jeho easy nastavenie som tam nešiel.

Já měl na mysli servery v simulátoru Ilya Muromets, ne v Rise of Flight.
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
magot
LEON napsal:

Baron napsal:

Syndicate majú mapy s Muromcom, je to v rámci rotácie máp na ich serveri. Tiež so videl server s názvom Iľja Muromec a čosi, ale vzhladom na jeho easy nastavenie som tam nešiel.

Žadnej sim IM není ne? Jen ROF.

1stCL_Novotny
Ilya Muromets je pokud tomu dobře rozumím mrtvé dítě. Adoptované rodinou do RoF. Mrknutí Jako celek byl Ilya mimo mísu a plný nefunkčních věcí. Nemyslím že by v tuhle dobu bez další samostatné podpory někdo jel samotného Ilyu. Natož někdo dával finance na provoz serveru. Mrknutí

magot
No to by Loft za krátko zkrachoval a dostal přes držku od státní zprávy že do toho lili prachy z toho muzea ...

LEON
magot napsal:

LEON napsal:

Baron napsal:

Žadnej sim IM není ne? Jen ROF.

IM stále existuje, do ROF přidali z IM letadlo, mapu a kampaň, ale IM je jako samostatný simulátor stále. Proto jsem se ptal, jestli v něm někdo někdy viděl nějaký spuštěný server.
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE

Baron
LEON napsal:

Baron napsal:

Uz to tu bolo povedane - Ilja Muromec ako samostatny produkt neexistuje. Teda je a sucasne nie je. Je to fiasko sposobene Vojenskou historickou spolocnostou Ruskej federacie (btw tato spolocnost je sucastou Ministerstva obrany RF), ktora trvala na samostatnosti produktu. Pretoze si to zaplatili (historicka spolocnost RF), 777 akceptovali poziadavky, teda samostatnost produktu a ovladanie mysou (okrem ineho). Ovsem predajne to bola jednoducho katastrofa, a tzv. early acces nedosahoval ani minimalne odhady predaja. Paradoxne, po zverejneni spravy o vyvoji IM ako samostatneho produktu sa zdvihla vlna odporu a nevole nielen na fore anglicky hovoriach hracov ale predovsetkym na forach ruskych. Vsetci sice vitali bombarder typu Ilja Muromec a mapy vychodneho frontu, ale prakticky nikto nedokazal pochopit, preco by mal kupovat este raz to iste co uz ma len preto, aby dostal jedno lietadlo a jednu mapu. Lenze rozhodujuce slovo mal v tomto pripade investor, a podla jeho vyjadreni islo o "vlastenecky" produkt a preto musi byt samostatny. A sucasne ma byt pristupny co najvacsiemu poctu ludi - preto aj to ovladanie mysou. No, dopadlo to tak, ako to dopadlo - produkt nepredajny, de facto jedina moznost bola spojit ho s RoF ako AddOn. Ked IM implementovali do RoF, situacia sa obratila a predaje AddOn-u s nazvom Ilja Muromec prekonali predpoklady predaja.

Preto iba mapa na serveroch v RoF.

...a preto aj logo historickej spolocnosti RF na uvodnej obrazovke RoF.

Poznamka na zaver: ak si dobre spominam, oficialny datum vydania mal byt 29. januara 2015.
Upravil/a Baron dne 01-02-2015 11:45
Hals - und Beinbruch!

magot
Blbci co očekávali s IM jako stand-alone produktem? Že to bude desetitisíce lidí tankovat?
Upravil/a magot dne 01-02-2015 12:06

LEON
Zajímalo by mě, kdy IM jako samostatný produkt 1C zařízne úplně, tedy kdy se odmítne spustit samostatný simulátor IM a hodí místo startu nějakou chybovou hlášku, že nadále bude obsah IM dostupný pouze přes ROF. Zatím je IM kromě té absence serverů v multiplayeru stále funkční. Na http://ilyamurome... už ale místo původního IM nabízejí ke stažení jen ROF:UE...

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,314,554 návštěv