|
nick
|
| Jirka |
Přidané 27-01-2006 07:55
|

Uživatel

Příspěvek: 1554
Založený: 02.11.05
|
Momo : "Tak jsem prave absolvoval par vesmirnych poletu s proklatyma ...."
clone9cz napsal:
to byl urcite VOGON:sm27: ..... 
A je to venku !!!   
Cloňáku, ty starej kecko, to bude drahý.  
Upravil/a Jirka dne 27-01-2006 07:56
|
| |
|
|
| CW_boZZda |
Přidané 27-01-2006 09:52
|

Uživatel

Příspěvek: 636
Založený: 29.09.05
|
1stCL_Fucida napsal:
Klokan..dva drobné, nepodstatné detaily - imho Lavočka vykroutí Fokáče i s přídavnými nádržemi - a věc druhá, tyto nádrže nemá pod pupkem, ale pod křídly - proto si jí také někteří piloti pletou s Me 262 :jamamoto:
To byla ironie :sm12:
paja_cz napsal:
Hele, ....a není to trochu nuda,  s La-vočkou točit kolotoč a s Fokáčem jen zdrhat a stoupat ? Co takhle trochu adrenalínu, a zkusit třeba nůžky :sm50:
Chjo, zase jeden příznivec "férového" boje.:lucka2: |
| |
|
|
| MK_Paja |
Přidané 27-01-2006 10:00
|

Uživatel

Příspěvek: 941
|
CVS_boZZda napsal:
1stCL_Fucida napsal:
Klokan..dva drobné, nepodstatné detaily - imho Lavočka vykroutí Fokáče i s přídavnými nádržemi - a věc druhá, tyto nádrže nemá pod pupkem, ale pod křídly - proto si jí také někteří piloti pletou s Me 262 :jamamoto:
paja_cz napsal:
Hele, ....a není to trochu nuda,  s La-vočkou točit kolotoč a s Fokáčem jen zdrhat a stoupat ? Co takhle trochu adrenalínu, a zkusit třeba nůžky :sm50:
Chjo, zase jeden příznivec "férového" boje.:lucka2:
Sebevědomá La-vočka jde s Fokáčem i s Befkem krásně vynůžkovat , podmínka aby v ní neseděl bejvalej "modrej" pilot.  |
| |
|
|
| Tajpan |
Přidané 27-01-2006 10:02
|

Diskutující

Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
paja_cz napsal:
CVS_boZZda napsal:
1stCL_Fucida napsal:
paja_cz napsal:
Chjo, zase jeden příznivec "férového" boje.:lucka2:
Sebevědomá La-vočka jde s Fokáčem i s Befkem krásně vynůžkovat  , podmínka aby v ní neseděl bejvalej "modrej" pilot. 
moc si nefandi. :lucka2: |
| |
|
|
| AH_James_Gastowski |
Přidané 27-01-2006 10:12
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 386
|
Já bych věděl o jedné letce, která lítá obvykle s jiným nickem Ale v poslední době se svým nickem lítali dost, co jsem pozoroval.
Ale co, mě to spíš připadá jako jejich blbost. "Mýtus neporazitelnosti", kravina. Když se pořád schovávají za jiný nicky, tak těch pár bezvadných letů s jejich nickem jim moc na známosti a slávě nepřidá. |
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 27-01-2006 10:19
|

Fusioner

Příspěvek: 12133
|
1stCL_Fucida napsal:
Mě Momo potkáš jedině pod vlastním nickem..tedy v barvách Luftwaffe, za spojence neručím  .
tohle je startovací narážka 
znám dost od modrých, kteří létají pod vícero nicky ... |
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 27-01-2006 10:22
|

Fusioner

|
paja_cz napsal:
já se tudle tak těšil na tvoje nůžky a tys jen letěl rovně a pověděl - "Tak si střel ..."
(a tak jsem si střelil ) |
| |
|
|
| Ucho |
Přidané 27-01-2006 10:30
|

Diskutující

Příspěvek: 2952
|
AH_James_Gastowski napsal:
Já bych věděl o jedné letce, která lítá obvykle s jiným nickem ...
Hehe, já vím o desítkách lidí co lítaj pod jiným nickem. To jsou ty léta trávený na onlajnu... nemusíš pak furt zdravit, nikdo tě neotravuje snahou popovídat si, atd. atd. atd. prostě slast anonymity.... :-)
Ovšem jak anonymové řeší ještě větší anonymitu jinejch anonymů na netu, je prostě k popukání :lol:
BTW Všechna sláva, polní tráva...
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.
|
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 27-01-2006 10:37
|

Fusioner

|
jen taková technická - skoro nikdo nelétá pod svým pravým jménem
takže je to vlastně jedno  |
| |
|
|
| Tajpan |
Přidané 27-01-2006 10:45
|

Diskutující

Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
Hoper napsal:
takže je to vlastně jedno 
To je pravda. Zaujímať sa o meno pixnelu, ktorý letii v 9km ,je blbosť.  |
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 27-01-2006 10:48
|

Fusioner

|
jo, stejnak ho odejdeš do smetiště dějin  |
| |
|
|
| WT_Flan |
Přidané 27-01-2006 10:49
|

Uživatel

Příspěvek: 1824
Založený: 30.09.05
|
Sedim ve fokaci a desne se vztekam. Se mnou kazdej chce kroutit, nic neleti rovne, furt s tim kramem prede mnou kvedla, uhejba, leze za mnou do svicky,sprchuje me na dalku, po startu furt musim lezt nekam vysoko, nez vubec vyrazim nekam "na mapu." Stejne pak mam dojem, ze tomu blbymu Spitu nejde poradne ujet, furt za mnou jezdi po mape, sakra kdy uz ho to prestane bavit, sleze niz, pojede pryc a ja ho budu moci zoomnout ?!?!
Na dalsi mape vlezu do Spita a slak me bere. Dve hodiny cumim porad nekam nahoru, kolem mne samej fokac "wzuuuum", nic nedozenu, v nejlepsim vsechno mam 500 m pred sebou, kdyz uz nevi co by, jede to rovne, nejde to dohnat, nezatoci a nezatoci, pak pritahne knipl a odstoupa nekam do stratosfery, ten muj kepl je napul usmazenej a ...do prcic ! ...on uz me dotahnul k vlastnim.....wzuuum, prask ! On si na me jeste zavolal kamose !
Fakt hrozny litani. Fokace nezatocej, Spity se porad vrtej...Panove, tohle se musi zmenit ! 
|
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 27-01-2006 10:53
|

Fusioner

|
Flane - pěkný, tohle znám taky (jen ne z fokáče )
ale tudle jsem si letěl na Zekách a letěl v Hayté. Přede mnou Blesk. A chudák si myslel, že uletí. A já si ho v poho dolítával a pidlal kulometama. Krásně z něj odletovaly plechy. A on stále letěl rovně a myslel, že uletí 
Když jsem byl blíž, pustil jsem dávku z kanonů a šel si povídat se žralokama  |
| |
|
|
| rudidlo |
Přidané 27-01-2006 10:54
|

Diskutující

Příspěvek: 2447
|
Hoper napsal:
takže je to vlastně jedno  Pokud může být brána moje přezdívka jako ekvivalent mého křestního jména, tak se hlásím jako první.I na avataru jsem to já. |
| |
|
|
| Jirka |
Přidané 27-01-2006 10:57
|

Uživatel

Příspěvek: 1554
Založený: 02.11.05
|
Hoper napsal:
To je pravda. Tak třeba já jsem Vogon a schovávám se pod nickem Jirka.    |
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 27-01-2006 11:01
|

Fusioner

|
Hoper napsal:
rudidlo napsal:
Pokud může být brána moje přezdívka jako ekvivalent mého křestního jména, tak se hlásím jako první.I na avataru jsem to já.
proč se já trubka zdržoval psaním slova SKORO ... |
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 27-01-2006 11:02
|

Fusioner

|
a když to vemu do důsledků, tak já taky lítám pod svým jménem
a k tomu celým ... |
| |
|
|
| 3IAP_Momo |
Přidané 27-01-2006 11:21
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 199
|
1stCL_Jiricek napsal:
Asi tak jako inteligentní pilot Išaku létá rovně a vysoko, že...
náhodou, a jak se krásně rozpadají befka v 5500 , a to jsem v Išakovi letěl rovně a vysoko , pak jsem se začal dole točit a hned jsem koupil PK, tak si vyber , holt dneska už se nedá na nic spolehnout 
, ale mě nejde o to aby Fw točily, mě je jasné jak s tím musí létat, no ale vem si celý večer, létat přesně tak jak píše WT_Flan , to tě to pak dožere, no a nakonec když mě sundali, tak mě zajímalo kdo to byl prostě. Páč už má každý o pilotech určitou představu, a někde zaškatulkované, stylem, kvalitou a tak...no takže to, že byl zase pod nějakým novým jménem mě dožralo ještě víc. .....ale mušku měl pěknou všechna čest :sm49:
trefit se ihned po zvratu ze svíčky, kdy se to ještě houpe od směrovky je fakt um.... |
| |
|
|
| WT_Flan |
Přidané 27-01-2006 11:43
|

Uživatel

Příspěvek: 1824
|
Ono...ovladat jednim , dvema , cudly takovou vysypku zeleza jako je fokac....to pak je nekdy celkem burtik, jestli se to komyha.
|
| |
|
|
| 313_OTU_oblak |
Přidané 27-01-2006 11:49
|

Uživatel

Příspěvek: 1375
|
momo - nebr to tak byla to třeba haluz... |