January 19 2026 13:31:39
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
nick
Jirka
Momo : "Tak jsem prave absolvoval par vesmirnych poletu s proklatyma ...."

clone9cz napsal:
to byl urcite VOGON:sm27: ..... Šklebící se

A je to venku !!! Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Cloňáku, ty starej kecko, to bude drahý. Šklebící seŠklebící seŠklebící se
Upravil/a Jirka dne 27-01-2006 07:56

CW_boZZda
1stCL_Fucida napsal:
Klokan..dva drobné, nepodstatné detaily - imho Lavočka vykroutí Fokáče i s přídavnými nádržemi - a věc druhá, tyto nádrže nemá pod pupkem, ale pod křídly - proto si jí také někteří piloti pletou s Me 262 :jamamoto:

To byla ironie :sm12:
paja_cz napsal:
Hele, ....a není to trochu nuda, Šklebící se s La-vočkou točit kolotoč a s Fokáčem jen zdrhat a stoupat ? Co takhle trochu adrenalínu, a zkusit třeba nůžky :sm50:

Chjo, zase jeden příznivec "férového" boje.:lucka2:

http://www.czechwings.com/
MK_Paja
CVS_boZZda napsal:
1stCL_Fucida napsal:
Klokan..dva drobné, nepodstatné detaily - imho Lavočka vykroutí Fokáče i s přídavnými nádržemi - a věc druhá, tyto nádrže nemá pod pupkem, ale pod křídly - proto si jí také někteří piloti pletou s Me 262 :jamamoto:

paja_cz napsal:
Hele, ....a není to trochu nuda, Šklebící se s La-vočkou točit kolotoč a s Fokáčem jen zdrhat a stoupat ? Co takhle trochu adrenalínu, a zkusit třeba nůžky :sm50:

Sebevědomá La-vočka jde s Fokáčem i s Befkem krásně vynůžkovat Šklebící se , podmínka aby v ní neseděl bejvalej "modrej" pilot. Šklebící se

Tajpan
paja_cz napsal:
CVS_boZZda napsal:
1stCL_Fucida napsal:

paja_cz napsal:

Sebevědomá La-vočka jde s Fokáčem i s Befkem krásně vynůžkovat Šklebící se , podmínka aby v ní neseděl bejvalej "modrej" pilot. Šklebící se

moc si nefandi. :lucka2:

AH_James_Gastowski
Já bych věděl o jedné letce, která lítá obvykle s jiným nickem Mrknutí Ale v poslední době se svým nickem lítali dost, co jsem pozoroval.
Ale co, mě to spíš připadá jako jejich blbost. "Mýtus neporazitelnosti", kravina. Když se pořád schovávají za jiný nicky, tak těch pár bezvadných letů s jejich nickem jim moc na známosti a slávě nepřidá.

Hoper
1stCL_Fucida napsal:
Mě Momo potkáš jedině pod vlastním nickem..tedy v barvách Luftwaffe, za spojence neručím Mrknutí.

tohle je startovací narážka Šklebící se
znám dost od modrých, kteří létají pod vícero nicky ...

Hoper
paja_cz napsal:

já se tudle tak těšil na tvoje nůžky a tys jen letěl rovně a pověděl - "Tak si střel ..."
(a tak jsem si střelil Šklebící se)

Ucho
AH_James_Gastowski napsal:
Já bych věděl o jedné letce, která lítá obvykle s jiným nickem ...

Hehe, já vím o desítkách lidí co lítaj pod jiným nickem. To jsou ty léta trávený na onlajnu... nemusíš pak furt zdravit, nikdo tě neotravuje snahou popovídat si, atd. atd. atd. prostě slast anonymity.... :-)

Ovšem jak anonymové řeší ještě větší anonymitu jinejch anonymů na netu, je prostě k popukání :lol:

BTW Všechna sláva, polní tráva... Mrknutí
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

Hoper
jen taková technická - skoro nikdo nelétá pod svým pravým jménem
takže je to vlastně jedno Úsměv

Tajpan
Hoper napsal:

To je pravda. Zaujímať sa o meno pixnelu, ktorý letii v 9km ,je blbosť. Šklebící se

Hoper
jo, stejnak ho odejdeš do smetiště dějin Šklebící se

WT_Flan

Sedim ve fokaci a desne se vztekam. Se mnou kazdej chce kroutit, nic neleti rovne, furt s tim kramem prede mnou kvedla, uhejba, leze za mnou do svicky,sprchuje me na dalku, po startu furt musim lezt nekam vysoko, nez vubec vyrazim nekam "na mapu." Stejne pak mam dojem, ze tomu blbymu Spitu nejde poradne ujet, furt za mnou jezdi po mape, sakra kdy uz ho to prestane bavit, sleze niz, pojede pryc a ja ho budu moci zoomnout ?!?!

Na dalsi mape vlezu do Spita a slak me bere. Dve hodiny cumim porad nekam nahoru, kolem mne samej fokac "wzuuuum", nic nedozenu, v nejlepsim vsechno mam 500 m pred sebou, kdyz uz nevi co by, jede to rovne, nejde to dohnat, nezatoci a nezatoci, pak pritahne knipl a odstoupa nekam do stratosfery, ten muj kepl je napul usmazenej a ...do prcic ! ...on uz me dotahnul k vlastnim.....wzuuum, prask ! On si na me jeste zavolal kamose !

Fakt hrozny litani. Fokace nezatocej, Spity se porad vrtej...Panove, tohle se musi zmenit ! Šklebící se

Hoper
Flane - pěkný, tohle znám taky (jen ne z fokáče Mrknutí)

ale tudle jsem si letěl na Zekách a letěl v Hayté. Přede mnou Blesk. A chudák si myslel, že uletí. A já si ho v poho dolítával a pidlal kulometama. Krásně z něj odletovaly plechy. A on stále letěl rovně a myslel, že uletí Šklebící se
Když jsem byl blíž, pustil jsem dávku z kanonů a šel si povídat se žralokama Úsměv

rudidlo
Hoper napsal:
Pokud může být brána moje přezdívka jako ekvivalent mého křestního jména, tak se hlásím jako první.I na avataru jsem to já.

http://silicon-remarks.blogspot.com
Jirka
Hoper napsal:

To je pravda. Tak třeba já jsem Vogon a schovávám se pod nickem Jirka. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Hoper
Hoper napsal:

rudidlo napsal:
Pokud může být brána moje přezdívka jako ekvivalent mého křestního jména, tak se hlásím jako první.I na avataru jsem to já.

Jirka EAF310 napsal:
To je pravda. Tak třeba já jsem Vogon a schovávám se pod nickem Jirka. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

proč se já trubka zdržoval psaním slova SKORO ...

Hoper
a když to vemu do důsledků, tak já taky lítám pod svým jménem
a k tomu celým ...

3IAP_Momo
1stCL_Jiricek napsal:
Asi tak jako inteligentní pilot Išaku létá rovně a vysoko, že...

náhodou, a jak se krásně rozpadají befka v 5500 , a to jsem v Išakovi letěl rovně a vysoko , pak jsem se začal dole točit a hned jsem koupil PK, tak si vyber , holt dneska už se nedá na nic spolehnout Šklebící se

, ale mě nejde o to aby Fw točily, mě je jasné jak s tím musí létat, no ale vem si celý večer, létat přesně tak jak píše WT_Flan , to tě to pak dožere, no a nakonec když mě sundali, tak mě zajímalo kdo to byl prostě. Páč už má každý o pilotech určitou představu, a někde zaškatulkované, stylem, kvalitou a tak...no takže to, že byl zase pod nějakým novým jménem mě dožralo ještě víc. .....ale mušku měl pěknou všechna čest :sm49:

trefit se ihned po zvratu ze svíčky, kdy se to ještě houpe od směrovky je fakt um....

http://jaja.kn.vutbr.cz/~krupa9/
WT_Flan
Ono...ovladat jednim , dvema , cudly takovou vysypku zeleza jako je fokac....to pak je nekdy celkem burtik, jestli se to komyha. Šklebící se

313_OTU_oblak
momo - nebr to tak Úsměv byla to třeba haluz...

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,110,791 návštěv