November 24 2024 03:43:57
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Srovnání HeadTracking systémů
WT_Horrido
Kinect je Microsoftu ne Sony. A Kinect je k hovnu, nepřesný a nehodí se, mimo casual hovadin a ovladaní menu kde nezáleží na přesnosti, k ničemu. Sony kamera je podle prvních testů horší než Kinect 2.0 Je to v zásadě obyčejná kamera s funkcí navíc aby se jako neřeklo že MS ma něco víc...

BTW 60 dolaru fakt nejsou tri stovky Úsměv

A pokud myslíš Move k PS3 pak kamera stojí osm stovek a bambule sedm. Kinect 1.0, tedy pro box360, stoji tři tisíce...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

LEON
Měl jsem na mysli Sony PS3 Eye pro PlaStation:

Rozlišení snímače: 320 x 240 nebo 640 x 480
Snímaný úhel: 56° až 75° dle nastavení zoomu
Frekvence snímání:
125 fps při 320 x 240
75 fps při 640 x 480

Seznam-zboží mi vyhodil několik obchodů s cenou pod 300kč.
Žádnou herní konzoli jsem doma nikdy neměl, takže v jejich technologiích se nevyznám, jen jsem na stránce s drivery pro PS3 Eye našel napsáno recommended for Kinect users, to mě asi zmátlo. http://codelabora...downloads/

https://www.rcfree.eu
WT_Horrido
Jo to je možné, osmset je oficiální cena Sony. Ale aby to dělalo to co Kinect potřebuješ bambule. A ani jedno zařízení nedělá to co TIR.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Tom_The_Maniac
Podpora pro LEONa, koupil jsem PS3 Eye a stála mě 280,- (ale cca +100 poštovný).
Na nejbližší kamenný prodejně by mě PS3 Eye vyšla na cca 700,- ...
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast

Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞
Raging hard on WarThunder...

(Nick upraven na závěrečný vývojový stupeň)

Letka 13 Papa
ja som tiez najprv zacal freetrackom (nic moc moj nazorik),potom tir3 omnoho lepsie,odskusane, potom tir4 a nakoniec tir5 ako vravim moc dopry.
myslim ze nemajetni studaci a bezna chudoba sa musi uchylit k freetracku a lepsie financne situovani piloti si kupia trackir : =)

Host
No, já bych zase řekl, že majitelé TIR5 si zkrátka nedokážou připustit, že může něco, co stojí desetinu T5, fakčit úplně stejně Mrknutí

Ale tak to je normální, ospravedlnit si, že ty prachy nebyly spláchnutý do hajzlu, to si musí člověk před sebou ujasnit u všeho Úsměv

WT_Horrido
Ne, to majitelé bastlů si myslí že to funguje stejně jako TIR. Úsměv

Už jenom z prvního pohledu na hnusně zpájené tyčky obalené izolačkou je jasné že to není to stejné Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Host
WT_Horrido napsal:

Ne, to majitelé bastlů si myslí že to funguje stejně jako TIR. Úsměv

Už jenom z prvního pohledu na hnusně zpájené tyčky obalené izolačkou je jasné že to není to stejné Úsměv

Takže ty vlastně platíš za estetickou stránku výrobku na snímání pohybu hlavy? Já mluvím jako majitel TIR5 a i FreeTracku. Narozdíl tedy od těch, kteří viděli freetrack maximálně tak na obrázcích, nebo mají obě ruce levý a místo freetracku jim vzešla pod rukama neforemná kreatura, mohu vcelku adekvátně porovnat oba dva "produkty".

A porovnáváním mi vyšlo, že MŮJ freetrack funguje identicky s Tir5, tedy pokud by mi někdo nějakým způsobem zakryl veškeré okolí a otestoval mě, nebudu schopen říct, zda mám na hlavě MŮJ správně vyrobený a správně nastavený freetrack, nebo MŮJ track IR 5. Ať se vám to líbí nebo ne. A na základě tohoto mohu říct, že se zkrátka FINANČNĚ TIR5 nevyplatí.

Samozřejmě se musí do ceny ale zavést ta další kritéria, jako je výše uvedené - bejt levej, jak Horrido, lenost, pohodlnost, estetické cítění a možnost prezentace. Chápu, že freetrack vypadá před kamarády hůř, jak TIR5 Mrknutí A chápu, že pro někoho to mohou být důvody, proč investovat do predraženého produktu, než se zabývat těmito věcmi. Když to přirovnám - i zbastelenej oprejskanej reprák může hrát líp, jak 10x dražší čínskej šunt. Znamená to tedy, že ten čínskej křáp je lepší? Tak jako reprák, nemusí ho každý vyrobit stejně dobře a ne pod každým se pár kusů něčeho nepromění v něco správně fungujícího.

Jak jsem psal předtím - dokud jsem měl a než jsem prodal TIR5, zastával jsem stejný názor jako Horrido a vlastně téměř všichni majitelé TIRů. Je to logické. Když si koupíte Warthoga, budete vychvalovat X52? Těžko. Zde je to to samé. I spokojení majitelé freetracku po přechodu na TIR 5 budou tvrdit, že došlo k významnému progresu. Jak si jinak sám u sebe nepřiznat, že ty peníze letěli komínem pryč? Zaplatil jsem za to, tak to zákonitě musí být lepší jak doma zbastlený cosi, co je 10x levnější. Zkrátka musí.

Chápu, že to takovým lidem těžko někdo vysvětlí (protože OPĚT mohu soudit z VLASTNÍ zkušenosti a nekeckat bludy jako Horrido), jelikož ještě před půl rokem jsem uvažoval naprosto stejně a NIKDO by mne nepřesvědčil, že správně vyrobený freetrack se může rovnat něčemu, za co jsem já utratil několik tisícovek.

A tím se dostáváme k jádru věci - tento nepřekonatelný předsudek trackiristů v kombinaci s komunitou kolem SVK mne nutí konstatovat, že další diskuze je boj s větrnými mlýny a popřát hezký zbytek dne a tak vůbec, jelikož se v tomto topicu přestávám nadále angažovat. Co jsem měl na srdci jsem napsal, pokud to někdo nedokáže zpracovat, je to jeho problém a nehodlám zde rozjíždět nějakou dlouhodobější přesvědčovací diskuzi. Nikam by to totiž nevedlo Mrknutí

Baron
Pri vsetkej ucte k freetracku a jeho uzivatelom na TrackIr sa nechyta ani omylom. Po vsetkych strankach. A ze je TrI drahy? V tomto pripade uzitkova hodnota TrI mnohonasobne vyvazuje vlozenu investiciu.

Edit: a ano, mam aj freetrack.
Hals - und Beinbruch!

Host
Baron napsal:

Zřejmě to tedy bude pěkný šit Mrknutí

WT_Horrido
Ty osobní útoky jsou v Ústavu běžné nebo si to necháváš pro SVK a jeho komunitu?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Host
To je běžná praktika na SVK, jak jsem tak pochytil Úsměv

Nicméně si nejsem nějakých útoků vědom - reagoval jsem pouze na tebou zmíněné umění "hnusně zpájené tyčky obalené izolačkou", tedy že zřejmě nejsi na tuto činnost nějak zvlášť nadaný Úsměv

Ale jak vidno, měl bych se řídit posledním odstavcem, jelikož to přesně směřuje tam, kam jsem očekával. Jedna strana, která v životě trackir neviděla, případně si slepili nějakou parodii a použili ji na webce, kterou ukradli ségře, či si rovnou koupila trackir, zkrátka té druhé neuvěří Úsměv

Mám šit joystick a věřím, že za připlacení více peněz získám více muziky. Mám průměrné auto a věřím, že vložením více financí do této oblasti bych měl lepší a bezpečnější auto. Stejně tak jím průměrné jídlo a koupí dražších pokrmů bych jedl zdravěji a lépe. Ale zakoupením TIR5 bych si v porovnání s mým správně fungujícím freetrackem nepomohl ani o píď. To jsou fakta a jestli tomu někdo věří nebo ne, je jeho problém Mrknutí Takže si to užijte, ať již máte trackir, či špatně/dobře fungující freetrack. Zdar nazdar

Shadowdeath
Jak jsem psal již v předchozím příspěvku.
Mě 6DOF chování freetracku přijde nepřirozené až podivné, rozhodně se nechová identicky s TIRem. Pokud používáš jenom na točení hlavy, bez pohybů po ose X/Y/Z pak se dá říci, že je FT co samé jako TIR, ale pokud mám aktivovány všechny osy potom TIR>...>FT.
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

CSL1_Talbot
Apo ma s casti pravdu-zalezi ake a kolko mas diod,aku mas webkameru a ako to mas ponastavovane.Ja som mal FT a potom som kupil Trackir 5-straaaasne som zuril ze som vyhodil peniaze do vzduchu,lebo FT mi fachal rovnako dobre a absolutne som nebadal rozdiel medzi Fretrackoma a Trackirom 5.
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.

1stCL_Fucida
Apo, pokud se chceš srovnávat z hlediska stylu komunikace na SVK třeba s Opitzákem, tak prosím Úsměv Jestli ti leží Horrido v žaludku, pošli mu nějakou pěkně šťavnatou PM, jsem přesvědčený, že se pak Horri rozpláče a konečně naplněn vědomostmi rozcupuje svůj TiR, který následně pomocí pájky a pásky MacGyverovky předělá na Freetrack Úsměv.

Jakožto bývalý vlastník zcela korektně udělaného Freetracku v kombinaci s kamerou k tomuto účelu doporučenou, mohu s klidným svědomím říci, že investice do TIR5 nelituji a že pociťuji (především při 6 DOF) obrovské rozdíly.
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 04-02-2014 16:44
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Baron
UVP_Apo napsal:

Baron napsal:

Zřejmě to tedy bude pěkný šit Mrknutí

Nuz, na takyto hlbokomyselny prispevok ti mozem odpovedat iba jedno - aspon vidis, co mas na hlave, ked sedis za kompom a virtualne lietas Šklebící se
Hals - und Beinbruch!

Tom_The_Maniac
1stCL_Fucida napsal:
...jsem přesvědčený, že se pak Horri rozpláče a konečně naplněn vědomostmi rozcupuje svůj TiR, který následně pomocí pájky a pásky MacGyverovky předělá na Freetrack Úsměv.

You, sir, made my day Šklebící se Šklebící se Šklebící se
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast

Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞
Raging hard on WarThunder...

(Nick upraven na závěrečný vývojový stupeň)

Rumcajs
1stCL_Fucida napsal:...pošli mu nějakou pěkně šťavnatou PM, jsem přesvědčený, že se pak Horri rozpláče a konečně naplněn vědomostmi ...
Fuči, ty snad naznačuješ, nebo přímo implikuješ, že existuje možnost vyhrát internetovou při! Jestli tohle rouhání neodvoláš, měl bys dát svojí funkci k dispozici.

1stCL_Fucida
Tu já dávám k dispozici rok co rok, ale on to tu nikdo s Clonem adminovat nechce Šklebící se
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

joska
Ahoj
Nemužu sice srovnávat protože jsem nikdy TrackIR nevlastnil, ale za freetrack !!!
Pokud neuděláte nějakou zásadní blbost tak maká na 100%.
Možné chyby:
1)Dáváte clip z diody na pravou stranu hlavy!(Zprávně je vlevo)
2)Chcete ušetřit a nekoupíte kamerku třeba osvědčenou VX-800 a volíte tu co už máte doma kde třeba nejde nastavit natvrdo 30FPS
3)Nepřiděláte clip na robusnější sluchátka a clip se na hlavě pohybuje
4)Software FT neistalujete jako správce
5)Při odstraňování filtru z webky poškrábete, znečistíte čočku kamerky.
6)Nedodržíte geometrii a rozměry clipu
7)Nastavíte freetrack program nekorektně
........

A hlavně nemáte dost trpělivosti a namísto aby jste se sněkým poradily píšete do fora jak je freetrack špatný:-(

"Lepší vypadat jak hlupák a zeptat se, než hlupákem být "Šklebící se

http://joskapilot.webnode.cz/
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,031,519 návštěv