Včera jsem kouknul na AoP a vida tam 4 lidi, odhodlal jsem se tam skočit. Můj doskok byla ale tak mocný, že ty 4 okamžitě odfouknul a já tam půl hodiny startoval a pojížděl s Ki-44 sám. Pak jsem doletěl nad cíl, v přízemní turbulenci 12tkama nic netrefil a šel teda sednout. Jelikož jsem server svojí osobností přeplnil a nikdo jiný se již připojit nemohl, solidárně jsem se odpojil a šel spát.
Ale neděle jsou prý lepší. Sice jsem ani v tu na AoP skoro nikoho neviděl, ale třebas jindy je to zaplněnější.
Nicméně každý (staro)nový hráč je vítán. Ať už jako cíl nebo terč :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Zpět k původní zprávě vlákna: nakonec tam zřejmě nepojedu (život si občas volí svou), tak pokud by někdo přece jen na akci zavítal, dejte vědět o průběhu.
Dík
Mít lidi povahu německého boxera, na Zemi by byl ráj.
AoP bylo nakonec promítnuto mimo soutěž, což není podstatné, hlavní ,,misie" byla naplněna.
Na akci jsem nebyl, tak aspoň zpráva od pořadatele:
...Film byl přijat diváky i porotou velmi dobře. Škoda, že se nedá zařadit do běžných kategorií s "živými" filmy. Porota si lámala hlavu, jak jej srovnávat s běžnými filmy, jinak snímek byl příjemným zpestřením projekce. Po dohodě s porotou jsme se domluvili, že na příští ročník připravíme pro filmy tohoto typu speciální soutěžní kategorii...
Takže stříhejte a soutěžte, kolegové. Nějaké fotky/info z akce by měly být během pár dnů tady www.orfilm.eu.
Mít lidi povahu německého boxera, na Zemi by byl ráj.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.