Ťažko povedať . Snažil som sa to pohľadať googli ale bez výsledne . Viem len ako to bude vyzerať u patchu 4.17
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."
no super, uz se tesim. Akorat jsem ted nabyl dojmu, ze kdyz jdou delat takova kouzla, urcite pujde vyresit i ten nestastnej vyhled dopredu z He111. S odpovedi "nejde" se ted nejak odmitam smirit
No jestli s tím bude dokončenej ten oficiální Liberator, tak to bude super. Obecně vzato si ale nejsem jistý, jestli tyto drobnosti ve výsledku skutečně u komunity přinesou takovou odezvu, aby vyrovnala obrovské kvantum s tím spojené práce.
No jestli s tím bude dokončenej ten oficiální Liberator
Si piš ;-) (Chceš alfu na retest? Je tam ... zhruba na 83,7 - 96,4%!!)
Obecně vzato si ale nejsem jistý, jestli tyto drobnosti ve výsledku skutečně u komunity přinesou takovou odezvu, aby vyrovnala obrovské kvantum s tím spojené práce.
Taková odezva nikdy nebude aby se to vyrovnalo té práci. Myslím že většině lidí z DT to je celkem ukradený, snažej se jen dělat dobrou simulaci v rámci možností IL2.
A pár otázek :
- To jako může být v letadle zvlášť bombometčík a zvlášť pilot? Paráda.
- Ty kontrolky - to jsou směrové povely od bombometčíka pro pilota?
- Dělá taky někdo od vás na funkčním MultiCrewu?
(Dost by to zvětšilo pole zájmu, už bychom neměli jen simulátor pilota, ale simulátor kompletní posádky... na serverech by pak bylo mnohem živěji, jelikož by mohli lítat i lidi bez patřičného lítacího vybavení, ale to je jen můj osobní názor)
Tak to je nářez. Takhle funkčního nordena bych bral do CoD z fleku. I s tím liberátorem ;-)
Anebo že bych si zase nainstaloval sturma? No, minimálně na vyzkoušení toho nordenu do toho asi půjdu.
Skvělá práce, magote.
Upravil/a 310_cibule dne 09-12-2013 18:14
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.