No teeeeda... Odstartovat s Laggom nie je ziadna sranda, ta rusacka prasina ma tendenciu ist vsade mozne, len nie tam kam chcem Na druhej strane - ked uz je v lufte, je to prekvapivo dobre ovladatelny stroj, ktory krasne roluje (uz to tu pisal Rumcajs) a docela slusne toci horizontalu. Pri vertikalnych manevroch ma tendenciu rychlo stracat energiu., co moze byt fatalne. Musim sa naucit manualne menezovat ten prekliaty rusacky motor, zlate BMW Osobne si ale myslim, ze to bude hodne tvrdy super. Hlavne v rukach sikovneho pilota
...zvuky su jednoducho bozaren. A nielen zvuky, pohyb masiny je zatial najlepsi ( = najvernejsi), co som v simoch videl. Samozrejme k tomu hromada dalsich veci, od stop v snehu po masine, cey perfektne urobeneho (a animovaneho) pilota v kabine az po pozemne jednotky... A to je hra hotova iba z 32 %.
P.S. Ten blackout musim zajtra vyskusat. Teda vlastne dnes.
Jo, blackout je udělaný moc pěkně, lepší jsem v simech neviděl. Nejdřív se všechno ztiší, pak začíná "tunel" ztráty vidění a chudák pilot to vydejchává.
Rychlý první dojmy z LaGGu - lítá tak jak jsem si představoval že bude lítat, žádný překvápko se nekoná. Všechno co platí pro to éro ve starým ilovi bude platit i tady. Těžký éro se snahou padat do vrtáku při utažených manévrech, hrubý chyby neodpouští. Slušně ovladatelný na střední rychlosti, velké problémy poblíž pádovky.
Je někde nějaká vizuální kontrola vysunutí klapek?
Je tam budík ukazující úhel nastavení klapek, v levé spodní části palubní desky.
tak já jsem neodstartoval. Lagg se mě začne točit doprava a nic nepomáhá... potom jsem testnul pomalý rozjezd s vykopnutou směrovkou doleva, tak to celkem šlo, ale zase jsem se neodlepil od země. Pokud tady někdo z předplatitelů má G940 a vše mu funguje jak má pošlete mě prosím vaše nastavení (soubor) v "BoS".
Alane to jsme dva, taky jsem to teď hodinu zkoušel a nic. A po spuštění hry jsem musel aktualizovat ovladač grafické karty, bo mi to házelo černou smrt.
tak já jsem neodstartoval. Lagg se mě začne točit doprava a nic nepomáhá... potom jsem testnul pomalý rozjezd s vykopnutou směrovkou doleva, tak to celkem šlo, ale zase jsem se neodlepil od země. Pokud tady někdo z předplatitelů má G940 a vše mu funguje jak má pošlete mě prosím vaše nastavení (soubor) v "BoS".
Díky
PS: Tento dotaz hodím i na jiná fóra
No a během toho rozjezdu pomalu přidávej plyn,pořád s vyšlápnutou směrovkou,až na plný výkon a je to.Nehledej chybu v nastavení, chce to jen trpělivost.
Najprv negatíva:
Nefungujú mi trimi, teda hlavne skúšal som výškovkový. Nejako nefunguje ani na gombíky ani na os.
Práve tak mám problém s centrovaním FT, sedím akosi vysoko, možno sa mi bije dačo v nastaveniach.
A do tretice akosi sa nevygeneroval odkaz na plochu, ktorým exe sa to správne spúšťa?
Pozitíva:
Konečne aj pocitovo letím, hlavne na malej rýchlosti sa to pekne kolíše, letí bokom a vyrába aj iné pestvá, hlavne piruletky na konci výbehu (na dráhe). Zámok ostrohy nefunguje, neviem či ju LaGG vôbec mám mať. Brzdy odfujú (ako z Karosy), celé sa to trasie, "cítiť" a počuť aj dorazenie podvozku do otvorenej polohy.
Pokiaľ letím pozorne, je štart aj pristátie bez problémové, až na tú piruletku na konci. Na malej rýchlosti varuje, pri jemnom priťahovaní prepadáva zo strany na stranu. Energiu stráca rýchlo vo vertikále aj utiahnutej zátačke, hrubé ťahanie výškovky neprepáči ani vo vyšších rýchlostiach.
Záver:
Až na trim výškovky, za ktorý by som obetoval všetko vonkajšie osvetlenie, pištoľ aj pás oriónu a veľký voz, nemá chybu.
EDIT : trimy zatiaľ nefungujú oficiálne (zdroj BOS fórum) + podľa VVS manuálu z 1943 sa na LaGG-3 žiadny zámok ostrohy nekonal
Upravil/a 606_JuLB dne 19-11-2013 14:14
Díky
PS: Tento dotaz hodím i na jiná fóra
To iste som absolvoval aj ja,nemohol som sa odlepit.Potom somk zistil ze mam zmes bohatu(ci chudobnu)skratka na druhej strane a vrtulu na velky uhol.Potom som uz aj odstartoval,dovtedy som len roloval zvysenou rychlostou z jednej strany drahy na druhu
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.