November 24 2024 06:22:32
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Alpha-version of IL2BOS: Poznatky z testování.
1stCL_Novotny
Shadowdeath napsal:

X Novotny napsal:

Proč tak složitě? Tohle je to nejjednodušší co v nastavení je. Nastavení prostě jen klikneš na invertovat! Úsměv

Jó kdyby to šlo tak jednoduše Mrknutí

WT_Horrido napsal:

V tabulce nastavení je u namapoveného čudlu takova ikonka se šipkou, invertuje osy.

BTW G940 jede dobře, žádný problém s reversal bugem.

Opitze
[img]http://imageshack.us/a/img842/9056/7uao.png[/img] is not a valid Image.

[img]http://imageshack.us/a/img202/4029/pftg.png[/img] is not a valid Image.

[img]http://imageshack.us/a/img62/457/avp5.png[/img] is not a valid Image.

Jak to vypadá v noci...

Shadowdeath
X Novotny napsal:

Shadowdeath napsal:

X Novotny napsal:

Proč tak složitě? Tohle je to nejjednodušší co v nastavení je. Nastavení prostě jen klikneš na invertovat! Úsměv

Jó kdyby to šlo tak jednoduše Mrknutí

WT_Horrido napsal:

V tabulce nastavení je u namapoveného čudlu takova ikonka se šipkou, invertuje osy.

BTW G940 jede dobře, žádný problém s reversal bugem.

Show me.
[img]http://i39.tinypic.com/350s6xz.jpg[/img] is not a valid Image.

Rumcajs
A není problém v těch oranžových čtverečcích? To signalizuje duplicitu v nastavení.

Opitze
Jináč hvězdy vypadají real... našel jsem tam Velký vůz i Orion. Ale hvězdář nejsem, nevím, zda to je přesně tak jak to má bejt, ale vypadát to tak Úsměv

Shadowdeath
Rumcajs napsal:

A není problém v těch oranžových čtverečcích? To signalizuje duplicitu v nastavení.

ee, prostě tam ta ikonka není Úsměv

Rumcajs
Malé video z LaGGu. Po náletu na domek je znát slušný roll rate i za vysoké rychlosti. Nebude to tak špatné éro.
YouTube Video

Powerty
Opitz napsal:

Jináč hvězdy vypadají real... našel jsem tam Velký vůz i Orion. Ale hvězdář nejsem, nevím, zda to je přesně tak jak to má bejt, ale vypadát to tak Úsměv

To já zase trochu jsem a už v RoFu jsem si všiml, že si s tím vyhráli. Podle mě to mají správně.

1stCL_Novotny
Tý voe. POLOHOVKY! No neke. Ehm vlastně už HP 0/400 v RoF je má. Úsměv
Opitz máš tu galerku založenou! Mrknutí

1stCL_Novotny
Tak ti to típli Rume! Asi se to ještě nesmí či co?!

Rumcajs
Vydrž, YouTube vrtí ocasem. Za chvíli to budou mít.

Opitze
X Novotny napsal:

Tý voe. POLOHOVKY! No neke. Ehm vlastně už HP 0/400 v RoF je má. Úsměv
Opitz máš tu galerku založenou! Mrknutí

Za těma polohovkama je pás Orionu Šklebící se

Opitze
Píšou na ofiko foru, že tam mají dobře udělaný blackout a utahování do vysokých géček. Může někdo potvrdit? Úsměv

Baron
No teeeeda... Odstartovat s Laggom nie je ziadna sranda, ta rusacka prasina ma tendenciu ist vsade mozne, len nie tam kam chcem Šklebící se Na druhej strane - ked uz je v lufte, je to prekvapivo dobre ovladatelny stroj, ktory krasne roluje (uz to tu pisal Rumcajs) a docela slusne toci horizontalu. Pri vertikalnych manevroch ma tendenciu rychlo stracat energiu., co moze byt fatalne. Musim sa naucit manualne menezovat ten prekliaty rusacky motor, zlate BMW Cool Osobne si ale myslim, ze to bude hodne tvrdy super. Hlavne v rukach sikovneho pilota Úsměv

...zvuky su jednoducho bozaren. A nielen zvuky, pohyb masiny je zatial najlepsi ( = najvernejsi), co som v simoch videl. Mrknutí Samozrejme k tomu hromada dalsich veci, od stop v snehu po masine, cey perfektne urobeneho (a animovaneho) pilota v kabine az po pozemne jednotky... A to je hra hotova iba z 32 %.

P.S. Ten blackout musim zajtra vyskusat. Teda vlastne dnes.
Hals - und Beinbruch!

Farky
Jo, blackout je udělaný moc pěkně, lepší jsem v simech neviděl. Nejdřív se všechno ztiší, pak začíná "tunel" ztráty vidění a chudák pilot to vydejchává.

Rychlý první dojmy z LaGGu - lítá tak jak jsem si představoval že bude lítat, žádný překvápko se nekoná. Všechno co platí pro to éro ve starým ilovi bude platit i tady. Těžký éro se snahou padat do vrtáku při utažených manévrech, hrubý chyby neodpouští. Slušně ovladatelný na střední rychlosti, velké problémy poblíž pádovky.

Je někde nějaká vizuální kontrola vysunutí klapek?

Je tam budík ukazující úhel nastavení klapek, v levé spodní části palubní desky.

Alan Grey
Ahoj kluci,

tak já jsem neodstartoval. Lagg se mě začne točit doprava a nic nepomáhá... potom jsem testnul pomalý rozjezd s vykopnutou směrovkou doleva, tak to celkem šlo, ale zase jsem se neodlepil od země. Pokud tady někdo z předplatitelů má G940 a vše mu funguje jak má pošlete mě prosím vaše nastavení (soubor) v "BoS".

Díky

PS: Tento dotaz hodím i na jiná fóra

http://www.alan-grey-page.cz/
CSW_Cassius Chaerea
Alane to jsme dva, taky jsem to teď hodinu zkoušel a nic. A po spuštění hry jsem musel aktualizovat ovladač grafické karty, bo mi to házelo černou smrt.

Bierglass
Alan Grey napsal:

Ahoj kluci,

tak já jsem neodstartoval. Lagg se mě začne točit doprava a nic nepomáhá... potom jsem testnul pomalý rozjezd s vykopnutou směrovkou doleva, tak to celkem šlo, ale zase jsem se neodlepil od země. Pokud tady někdo z předplatitelů má G940 a vše mu funguje jak má pošlete mě prosím vaše nastavení (soubor) v "BoS".

Díky

No a během toho rozjezdu pomalu přidávej plyn,pořád s vyšlápnutou směrovkou,až na plný výkon a je to.Nehledej chybu v nastavení, chce to jen trpělivost.Mrknutí

606_JuLB
Najprv negatíva:
Nefungujú mi trimi, teda hlavne skúšal som výškovkový. Nejako nefunguje ani na gombíky ani na osSmutný.
Práve tak mám problém s centrovaním FT, sedím akosi vysoko, možno sa mi bije dačo v nastaveniach.Zamračený
A do tretice akosi sa nevygeneroval odkaz na plochu, ktorým exe sa to správne spúšťa?

Pozitíva:
Konečne aj pocitovo letím, hlavne na malej rýchlosti sa to pekne kolíše, letí bokom a vyrába aj iné pestvá, hlavne piruletky na konci výbehu (na dráhe). Zámok ostrohy nefunguje, neviem či ju LaGG vôbec mám mať. Brzdy odfujú (ako z Karosy), celé sa to trasie, "cítiť" a počuť aj dorazenie podvozku do otvorenej polohy.
Pokiaľ letím pozorne, je štart aj pristátie bez problémové, až na tú piruletku na konci. Na malej rýchlosti varuje, pri jemnom priťahovaní prepadáva zo strany na stranu. Energiu stráca rýchlo vo vertikále aj utiahnutej zátačke, hrubé ťahanie výškovky neprepáči ani vo vyšších rýchlostiach.

Záver:
Až na trim výškovky, za ktorý by som obetoval všetko vonkajšie osvetlenie, pištoľ aj pás oriónu a veľký voz, nemá chybu.

EDIT : trimy zatiaľ nefungujú oficiálne (zdroj BOS fórum) + podľa VVS manuálu z 1943 sa na LaGG-3 žiadny zámok ostrohy nekonal
Upravil/a 606_JuLB dne 19-11-2013 14:14
i.ibb.co/DRFjqCp/JulB.png

CSL1_Talbot
Alan Grey napsal:

Ahoj kluci,

Díky

To iste som absolvoval aj jaŠklebící se,nemohol som sa odlepit.Potom somk zistil ze mam zmes bohatu(ci chudobnu)skratka na druhej strane a vrtulu na velky uhol.Potom som uz aj odstartoval,dovtedy som len roloval zvysenou rychlostou z jednej strany drahy na druhuŠklebící se
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,032,441 návštěv