Mám stejný problém jako Ty, na starší verzi DCS FreeTrack šlapal v pohodě. Po update patchem 1.2.6 hra fungovala, ale nereagovala na FreeTrack. Po nakopírování zmiňovaného dll a editaci input.lua už nespustím ani hru, po spuštění padá do chybové hlášky ,,Program přestal pracovat...". Aspoň Tě může potěšit, že v tom nejsi sám
Leone, tak jsem po mnoha variacích rad a typech souborů zvítězil. Pokud ti to stále nefunguje zkus stáhnout tento adresář:
http://forums.eagle.ru/attachment.php?attachmentid=76066&d=1358371702
A postupoval jsem takto:
1. do bin adresáře v samotné hře jsem nakopíroval adresář "headtracker" a pak obsah tohoto headtrckeru to jest HeadTracker.dll, HeadTracker.prefs jsem nakopíroval volně do bin adresáře samotné hry.
2. jsem totéž provedl u samotného modu A10C
PS: je lepší mít nainstalováno čistou aktuální verzi DCS než aktualizovanou.
Taky jsem rád, upřímně trpělivost má své meze input.lua jsem kupodivu nemusel editovat. Při svých toulkách po fórech jsem našel minimálně 10 zaručených návodů a každý jiný, jo počítač to je hračka pro drsňáky
Jsou to roztomilé záhady pokud se to nějak nevysvětlitelně opraví samo, což se také stává. Otravným se to stane ve chvíli kdy to člověk musí řešit a nesnesitelně neodbytný stav je když člověk zkouší vše přes čisté instalačky a drží se striktně pokynů se stále stejným neúspěchem:-))))) Jasan ono to vždy má nějaký důvod ale né vždy se jej dopátráme. Myslím že tady to zřejmě bude o stáří driverů, bordelu v pc a zda je DCS aktualizováno či je to sakumpikum nová verze. Ještě že jsou borci kobinatorici zapálení pro věc a my si pak můžemeš vybrat jednu z variant
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.