November 01 2024 03:39:13
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
25.2.-Noční nálet 1941- 311.peruť ....
AH_James_Gastowski
Pro mě taky jeden Wellington, pane šéf. Třeba KX-G. Letka kterákoliv. :sm20:

GC3_glum
prosím o jednoho Wellingtona

falkon
313_cibule napsal:
Prosím do modrý letky přidat Hopera (potvrzeno) a zbylá dvě místa zablokovat cca. do čtvrtka pro Edisona resp. Falkona. Výše uvedení nechť se zde vyjádří, jestli se chtějí svěřit pod mé velení Mrknutí

57thMH_Edison napsal:
Velitel Cibule !!! tak to se nebojím letět ani do pekla ..... beru všema deseti.Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Velitel, taku ponuku nemozem odmietnut!!! :sm40:

Navyse, este mi predsa musis urobit peknu fotku zo zadneho strelca! Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

3BAP_Plooskie
jednoho Welouše plosím (pokud možno k zeleninám), musím si zpravit náladu po tom Leningradu ... Úsměv
Upravil/a 3BAP_Plooskie dne 23-01-2006 15:31

3BAP_Plavoo
betty k bapu, thx.

3iap.org
AH_Enty
3BAP_plavoo napsal:
betty k bapu, thx.

Chlapci od 3IAP/3BAP, asi vám udělám 5-členný roj. Pokud se vás dá do kupy 8, rozdělíme to na dva.
3BAP_plavoo zatím zůstane v červeném roji. až vás bude víc, bude převelen.
Upravil/a AH_Enty dne 23-01-2006 15:53

LesniHU
Koukam, ze cervena letka je plna. Skoda, chtel jsem do ni zlanarit Jiricka, abychom pak mohli cely let provokovat Cutoru vychytralymi poznameckami, jak neschopne nas vede Šklebící se.

AH_Ronsoc
žlutá letka nech sa neumiera tazko a ktomu znamy:sm16:

AH_James_Gastowski
hehé, my snad utvoříme AH letku. Watsone, nemáš čas? V Leningradu jsme to dotáhli daleko Šklebící se Případně Čutora by se mohl utrhnout z červené letky Úsměv

3BAP_Razo
Prosím jednoho velouše. Dík. Třeba KX-R.

http://3iap.4fan.cz
AH_Enty
Malá změna - omlouvám se většině stíhačů, ale je změna filozofie prvního letu speciálky. Při opakovaném letu, se to může změnit.

JEŠTĚ JEDNOU SE MOC OMLOUVÁM.:sm36::sm19:

Nekamenovat, prosím.

Tajpan
AH_Enty napsal:
3IAP_Tajpan napsal:
server vzládne cca 40ks. zvýšiť počty by som poprosil.
hurrik alebo Betty.

Záleží na tom, na jaké Normandii se poletí. Zatím je varianta s ostrovem a nevím, jestli se vejde víc jak 16 letadel na to letiště.
A když se bude zvedat počet, tak hlavně u bomberů.

Myslím ,že by sa mohol použiť ostrov od Vitmana u špeciálky ako Wilde Sau, boli tam dalšie dve záložné trate, ak si dobre pamätám.

Podla mna bude trochu na škody , ak sa zrušia Hurriky a hlavne Bf109.
Bude podstatne väčší záujem a bude to podla mna aj viac napínavejšie ako ked sa poletí len proti flaku.
No a bude viac o taktike , o klamlivých veciach ako oblbnút obranu Reichu , alebo opačne ako ubrániť Reich.
Myslím , že to bude na škodu.
A dve Me110, to bude ako ihla v kope sena. A ked sa lietal Wilde Sau, tak dost pilotov bolo sklamaných, lietali hore dole a nič. A bolo ich omnoho viac.
Ak sa bude dať, nie je to nátlak , len prosba. predsa uvolniť počty aj u Modrej strany LW.
Bude to mať správnu "štavu" pre každého z účastnených.

Prosím,prosím.:sm34:

PS: tak či tak , beriem Welingtona. Ale ak by bola možnosť a znova sa uvolnili Huriky, rád by so si jedného vzal a vyskúšal nočný lov.

AH_James_Gastowski
Já myslím, že ty počty stodesítek a to, že tam nebudou Hurricany a stodevítky je vpořádku. Když lítala třistajedenáctka, tak měli víceméně problémy akorát s flakem a semtam se na ně pověsila stodesítka. A ta minulá bombardovací akce bez jakýchkoliv stíhačů měla dobrou atmosféru flak hodně lidí odvařil. Je to zase trošku jiná akce, než normální speciální mise.

AH_Poti
Tak já prosim taky jednoho Wellingtona
Upravil/a AH_Poti dne 24-01-2006 07:10

www.malovidy.cz
CR_PETRAS
Hello boys..
Pokud bude ještě nějaké volné křeslo za beranama bombru,sednul bych do něj !!! Díky :sm5:

Létat s vámí je tak krásné :sm20:

http://avionika.webpark.cz
AH_Enty
Tajpane, ty starý akce v noci zase budou. Mluvil jsem o tom s Čutorou a ten má chuť to zopakovat. Takže klasika speciálka bude.
A chystá se něco dalšího a to asi bude drsný. Uvidíme, co se během února vyloupne.
Výsledek - speciálek asi bude dost pro všechny.

AH_Enty
BP - koukejte dát vědět.

AH_Watson
AH_James_Gastowski napsal:
hehé, my snad utvoříme AH letku. Watsone, nemáš čas? V Leningradu jsme to dotáhli daleko Šklebící se Případně Čutora by se mohl utrhnout z červené letky Úsměv

Termín je ještě daleko, chtěl jsem dát šanci i ostatním a budu se hlásit jako náhradník a záloha. Taky se musím naučit bombardovat.

xHorst
Hmmm tak nic ...

:sm39::sm39::sm39::sm39::sm39::sm39::sm39:

Ach jo...

Prijde mi ale ze to bez stihacek trochu ztraci smysl, jako online. Osamocene bombardery, prodirajici se k cily, zkrz flak, to se da celkem pekne zaletet i offline...:rolleyes:

Tak at se vam ten flak podari klamnymy manevry prelstit ...
Upravil/a xHorst dne 24-01-2006 09:59
[img]http://i74.photobucket.com/albums/i255/xHorst/Avatar/founder_gold_en_zps81618c02.png[/img] is not a valid Image.
40.StL_Horst

310_McMarty
Hele Enty, vis, ze jsi mne s tim trochu namichl?!:sm11::sm6: Ja jsem se tak tesil na nocniho Hurrica a ty mi to zmenis. To neníííí feeeeeer :sm39: Co treba prepady bombru nad Zuider See... Kdo pak chlapce prikryje .. Prece je tam nenechas masakrovat a ke vsemu na mne nezbyl ani Wellington .. :sm39: No co se da delat. Odpoustim Ti, ale priste uz to prosim Te nemen.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

35,886,036 návštěv