Bf 109G přistála v Dánsku na břicho
|
Robo |
Přidané 19-08-2013 21:33
|
Uživatel
Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
No kua, dufam ze Gustika opravia |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 19-08-2013 23:30
|
Moderátor
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
310_cibule napsal:
310_Obluda napsal:
Ajtakraja,
Normálně mi zavoraný befko nevadí, ale tady mě to ze zcela konkrétního důvodu pěkně sere.
To se asi nevopraví za 2 tejdny že?
Ale ještě dopad dobře. zaplaťpánbuh
Četl jsem, že to je už druhý nouzák na břicho tohohle éra. A prý to poškození není tak zlé.
EDIT: Jo, tak tady je ten první v roce 2005. Ten prý dopadl o dost hůře http://www.me-air...
Podle článku v Revi (z hlavy nedám číslo) to nebyl nouzák, ale havárka díky poryvu větru při jednom z letů. Tuším že na to vznikla i sbírka fanoušků.
Tahle mašina má opravdu smůlu. |
|
|
|
magot |
Přidané 19-08-2013 23:36
|
Fusioner
Příspěvek: 17609
Založený: 19.06.08
|
no ono přistávání se stodevítkou na ten mizernej úzkej podvozek není žádnej med, nedej bože když fouká boční vítr .. |
|
|
|
Pepe |
Přidané 19-08-2013 23:45
|
Uživatel
Příspěvek: 1341
Založený: 06.09.11
|
Bierglass napsal:
Pepe napsal:
Jáák poníky. Za chvíli budete chtít presečinky jak Vás znám
Ano,ano ,ano, a nejlepší budou s poníky
PS: problém s přepínáním pohledů jako v "Zmetkovi" neřeš,klidně to dej z první osoby
Srandičky srandičky, ale já prodělal skřípění zubů a nářek. Požádal jsem o utilitu na ATAGu a někdy mi to ani nenahraje tam u nich v tom TrackEditoru a potom když to snímám tak se to trhá a padá v MovieMaker. No hrůza. Že já nelítám hadraplány. Ale snad jsem na to přišel a jen abych to nezakřiknul |
|
|
|
Bierglass |
Přidané 21-08-2013 08:38
|
Diskutující
Příspěvek: 2607
Založený: 12.05.10
|
Pepe napsal:
Bierglass napsal:
Pepe napsal:
Jáák poníky. Za chvíli budete chtít presečinky jak Vás znám
Ano,ano ,ano, a nejlepší budou s poníky
PS: problém s přepínáním pohledů jako v "Zmetkovi" neřeš,klidně to dej z první osoby
Srandičky srandičky, ale já prodělal skřípění zubů a nářek. Požádal jsem o utilitu na ATAGu a někdy mi to ani nenahraje tam u nich v tom TrackEditoru a potom když to snímám tak se to trhá a padá v MovieMaker. No hrůza. Že já nelítám hadraplány. Ale snad jsem na to přišel a jen abych to nezakřiknul
Už jsi to zakřikl Sakra.Tak že už zase zbývá jen létání s "přáteli žehu v hadraplánech" nebo starý Šturm.Každopádně ať tvá volba padne na kteroukoliv uvedenou hru,problém máš vyřešen. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 21-08-2013 15:41
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Takhle špatně dopadla ta pouštní G-2, co ji mají teď v muzeu. Tak dlouho s ní sedali na břicho, až si řekli, že se jim to vlastně nevyplatí pořád opravovat a uzemnili ji na neurčito.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 21-08-2013 15:50
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
Existuje někde na webu kompletní seznam všech létatelných strojů z druhé světové války? Snažil jsme se to najít, ale bezvýsledně.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 21-08-2013 17:29
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Něco takovýho jsem už určitě někde viděl, ale nejsem si jistej, jestli to náhodou nebyli jen Britové a snad Amíci. Ale kdo ví, kde jsem to viděl...
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
Ucho |
Přidané 21-08-2013 17:57
|
Diskutující
Příspěvek: 2952
|
klíčové slovo je warbird :-)
http://www.warbir...om/fly.htm
a ty jejich news jsou taky dobrý |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 21-08-2013 18:21
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
|
Díky oběma.
Ucho, nástup do CoD. Vlast tě potřebuje
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Ucho |
Přidané 22-08-2013 08:19
|
Diskutující
Příspěvek: 2952
|
http://www.warbir...