December 22 2024 17:09:41
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
A je tu konec!
Opitze
Tak vy tu prdět nadšením ani nemusíte, ne? To snad nikdo nečekal, že to bude náhrada či pokračování IL2: CLOD. Nebo snad ano?

A jo, já věřím, že to může hrát desetitisíce lidí naráz. Je to jejich volba a já to respektuju. Třeba časem objeví i tento web a začnou se zajímat o jiné hry tohoto typu...

Paulus
310_Podrs napsal:

Paulus napsal:

310_Podrs napsal:

Dá bez problémů..

To mi poraď, jak se dá lítat s joy, mně se to nepodařilo…Vyděšený

Klidně Úsměv

Zapojil jsem ho do USB, nastavení ovládání vybral input Joystick a "letěl" jsem (jestli se tomu tak dá říkat) Vyděšený (bylo potřeba lehce upravit mapování tlačidel, na osy jsem sahat nemusel, takže záležitost asi 30 sekund)

Asi neumím hledat, ale ve hře jsem „input Joystick“ nenašel a u svého joye to taky nemám… tak babo raď…Šklebící se
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

clone9cz
Opitz napsal:

Tak vy tu prdět nadšením ani nemusíte, ne? To snad nikdo nečekal, že to bude náhrada či pokračování IL2: CLOD. Nebo snad ano?

A jo, já věřím, že to může hrát desetitisíce lidí naráz. Je to jejich volba a já to respektuju. Třeba časem objeví i tento web a začnou se zajímat o jiné hry tohoto typu...

A máme to tady. Odboural si se už podruhé.
Z jedné strany jednu firmu respekuješ, protože je nějaké rozhodnutí jejich volba, a z druhé strany naprosto nerespektuješ to, že se Oleg rozhodl vydat nefunkční hru. Co si tady prosimtě kompenzuješ? Nestihl si do 3 týdnů požádat, dle licenčních podmínek UBI, o vrácení peněz za CLOD ? To je tvůj osobní problém.

PS: ne, skutečně nechci odpovědět

http://www.wwii-illusion.net
Opitze
Já respektuju těch desetitisíce lidí, kteří to hrají, ty myslivno, ne tu firmu.... kurwa, kdo tu má problém? já nebo ty?

A pokud nerespektuji některé hráče CLODU, tak ne proto, že to hrají, ale proto, co předváděli, předvádí a budou předvádět na sim forech. A bohužel i zde. Protože jsou to prostě idioti.

Pepe
Opitz napsal:

Já respektuju těch desetitisíce lidí, kteří to hrají, ty myslivno, ne tu firmu.... kurwa, kdo tu má problém? já nebo ty?

A pokud nerespektuji některé hráče CLODU, tak ne proto, že to hrají, ale proto, co předváděli, předvádí a budou předvádět na sim forech. A bohužel i zde. Protože jsou to prostě idioti.

AMEN.

beermajkl
Opitz napsal:

nezlob se na mě,v něčem ohledně CLOD s tebou souhlasím ale chtělo by to trochu bontonu,nebo si fakt o tobě budu myslet že tvá profilová fotka je originál.to že máš asi nějaký komplex s CLODU je velice zřejmé,pro mě to bylo taky velikým sklamánim ale častovat lidi který na to mají svůj,jiný názor je podobající se nasranýmu dítěti na písku.tak to neřeš,zahod' kiblík s lopatičkou a běž si hrát s balonemÚsměv.

Opitze
beermajkl napsal:

Opitz napsal:

nezlob se na mě,v něčem ohledně CLOD s tebou souhlasím ale chtělo by to trochu bontonu,nebo si fakt o tobě budu myslet že tvá profilová fotka je originál.to že máš asi nějaký komplex s CLODU je velice zřejmé,pro mě to bylo taky velikým sklamánim ale častovat lidi který na to mají svůj,jiný názor je podobající se nasranýmu dítěti na písku.tak to neřeš,zahod' kiblík s lopatičkou a běž si hrát s balonemÚsměv.

mysli si co chceš, já tebe vůbec neznám, takže si o tobě nic zatím nemyslím, ale jestli tu budeš psát takový kydy, a budeš se tu snažit rádoby chytře hodnotit mě jako osobu, tak si tě brzo zařadím mezi ty rádoby chytré idioty.

Pepe
A prosím tě, jak se jmenje ten tvůj seznam? Kniha hříšníků? Šklebící se
Totiž, nedávno mě zastavil jeden cig.. Rom a strašil mě Jehovou, že prý půjdu do pekla když nebudu poslouchat a mají ta prý podobnou knihu-seznam Šklebící se

alfik
Pozor! Pánové, to přece MUSÍTE pochopit - když Jeho Svatost Opitz Nej-nej-ovatější o někom napíše že je idiot, tak to je v pořádku, zatímco když KDOKOLI napíše že Opitz se ve svých příspěvcích jeví např. jako zakomplexovaný tak to jsou kydy, a je to proti... proti... Opitzově náboženství! Šklebící se
Protože Opitz je Jediný, Nedotknutelný, Z Boží vůle Neomylný - no prostě běžný případ. Takových bychom měli...
No - my co jej známe již léta, víme co je zač Šklebící se
Ale na druhou stranu - i díky němu je toto forum tím čím je Vyděšený

Pepe
Halelůůůůůůůůůůůůůůůůůjááááááááááááááááááá. Šklebící se

Koty
A já myslel, že opitz má jen One-man kult... a ono náboženství ?
Rien n'est parfait; c'est la vie!

SepiaX
Raději zůstanu Idiot než OpitzMrknutí

"Pro hlupáka každý hloupý říká moje máma..."

Opitze
Šklebící se

Jděte si radši zalítat CLOD kucí. Uvolní to vaše skryté sexuální frustrace a možná budete víc pozorní a budete i chápat to, o čem píšu a proč.

Já jsem přeci ten vyvrhel této komunity, magor, samozřejmě zakomlexovaný, jak jinak, navíc jsem z Čech, takže jak by řekl cibule, kdybych byl ze Západu, psal bych to všechno jinak. Opravdu nechci být váš kamarád a nenávist se musí podlejvat, jinak si budete myslet, že jsem jeden z vás. Ne nejsem Vyděšený

Pepe
Tak kurva drát, škodí ten CoD a nebo pomáhá uvolňovat napětí ?

SepiaX
Škodí Pepe škodí a ne jen těm kteří jej létajíŠklebící se

Opitze
Pepe, už jsi skoro plnohodnotný člen této komunity, navíc se hádáš s alfa Opitzem, který tu irituje místní fanatiky už téměř deset let. No tak zkus se zamyslet, zda může něco škodit, a zároveň to některým jedincům může přivádět pocity blaha a uspokojení ... Vyděšený že i takové věci jsou viď? a já mám na srdci jen vaše dobro. zalítáte si, uspokojíte se (navzájem jako banda šimpanzíků), a potom máte i celkem jasné vnímání a chápání psaného textu.

Pepe
Znám ty pocity blaha o kterých píšeš, kdysi jsem kouřil, ale já se nehádal, já se ptal.Úsměv Tak aspoň napiš, ke které tlupě šimpanzkíů patříš ty, abych věděl kolik uhodilo. Šklebící se

Opitze
Pepe napsal:

Znám ty pocity blaha o kterých píšeš, kdysi jsem kouřil, ale já se nehádal, já se ptal.Úsměv Tak aspoň napiš, ke které tlupě šimpanzkíů patříš ty, abych věděl kolik uhodilo. Šklebící se

Já patřím ke stádu lam...

Tom_The_Maniac
Soukmenovci drazí, já vás fakt nechápu.
Za a) přestaňte se furt pouštět do Opitze.
b ) vlákno o Warplanes dokážou přetvořit v zemi Nikoho jen šílenci.
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast

Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞
Raging hard on WarThunder...

(Nick upraven na závěrečný vývojový stupeň)

beermajkl
Opitz,no jo,ty mě neznáš a nechci říkat že moje přízpěvky jsou chytré ale když čtu ty tvoje,ve směs všechny strašně pozitivní,tak si představu o tobě dovedu cekem reálně představit a to nejsem ani psycholog amatér.a pokud ty mě nazveš idiotem,budu si toho vážit že jsem se stal čestným členem SVK.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,123,731 návštěv