A je tu konec!
|
Opitze |
Přidané 08-07-2013 08:25
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
Založený: 30.09.05
|
Tak vy tu prdět nadšením ani nemusíte, ne? To snad nikdo nečekal, že to bude náhrada či pokračování IL2: CLOD. Nebo snad ano?
A jo, já věřím, že to může hrát desetitisíce lidí naráz. Je to jejich volba a já to respektuju. Třeba časem objeví i tento web a začnou se zajímat o jiné hry tohoto typu... |
|
|
|
Paulus |
Přidané 08-07-2013 10:01
|
Diskutující
Příspěvek: 2294
Založený: 26.03.08
|
310_Podrs napsal:
Paulus napsal:
To mi poraď, jak se dá lítat s joy, mně se to nepodařilo…
Klidně
Zapojil jsem ho do USB, nastavení ovládání vybral input Joystick a "letěl" jsem (jestli se tomu tak dá říkat) (bylo potřeba lehce upravit mapování tlačidel, na osy jsem sahat nemusel, takže záležitost asi 30 sekund)
Asi neumím hledat, ale ve hře jsem „input Joystick“ nenašel a u svého joye to taky nemám… tak babo raď…
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E
|
|
|
|
clone9cz |
Přidané 08-07-2013 10:48
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 5062
Založený: 09.10.05
|
Opitz napsal:
Tak vy tu prdět nadšením ani nemusíte, ne? To snad nikdo nečekal, že to bude náhrada či pokračování IL2: CLOD. Nebo snad ano?
A jo, já věřím, že to může hrát desetitisíce lidí naráz. Je to jejich volba a já to respektuju. Třeba časem objeví i tento web a začnou se zajímat o jiné hry tohoto typu...
A máme to tady. Odboural si se už podruhé.
Z jedné strany jednu firmu respekuješ, protože je nějaké rozhodnutí jejich volba, a z druhé strany naprosto nerespektuješ to, že se Oleg rozhodl vydat nefunkční hru. Co si tady prosimtě kompenzuješ? Nestihl si do 3 týdnů požádat, dle licenčních podmínek UBI, o vrácení peněz za CLOD ? To je tvůj osobní problém.
PS: ne, skutečně nechci odpovědět
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 08-07-2013 11:20
|
Stařešina
|
Já respektuju těch desetitisíce lidí, kteří to hrají, ty myslivno, ne tu firmu.... kurwa, kdo tu má problém? já nebo ty?
A pokud nerespektuji některé hráče CLODU, tak ne proto, že to hrají, ale proto, co předváděli, předvádí a budou předvádět na sim forech. A bohužel i zde. Protože jsou to prostě idioti. |
|
|
|
Pepe |
Přidané 08-07-2013 12:06
|
Uživatel
Příspěvek: 1341
Založený: 06.09.11
|
Opitz napsal:
Já respektuju těch desetitisíce lidí, kteří to hrají, ty myslivno, ne tu firmu.... kurwa, kdo tu má problém? já nebo ty?
A pokud nerespektuji některé hráče CLODU, tak ne proto, že to hrají, ale proto, co předváděli, předvádí a budou předvádět na sim forech. A bohužel i zde. Protože jsou to prostě idioti.
AMEN. |
|
|
|
beermajkl |
Přidané 08-07-2013 12:10
|
Uživatel
Příspěvek: 647
Založený: 28.12.11
|
Opitz napsal:
A pokud nerespektuji některé hráče CLODU, tak ne proto, že to hrají, ale proto, co předváděli, předvádí a budou předvádět na sim forech. A bohužel i zde. Protože jsou to prostě idioti.
nezlob se na mě,v něčem ohledně CLOD s tebou souhlasím ale chtělo by to trochu bontonu,nebo si fakt o tobě budu myslet že tvá profilová fotka je originál.to že máš asi nějaký komplex s CLODU je velice zřejmé,pro mě to bylo taky velikým sklamánim ale častovat lidi který na to mají svůj,jiný názor je podobající se nasranýmu dítěti na písku.tak to neřeš,zahod' kiblík s lopatičkou a běž si hrát s balonem. |
|
|
|
Opitze |
Přidané 08-07-2013 12:19
|
Stařešina
|
beermajkl napsal:
Opitz napsal:
nezlob se na mě,v něčem ohledně CLOD s tebou souhlasím ale chtělo by to trochu bontonu,nebo si fakt o tobě budu myslet že tvá profilová fotka je originál.to že máš asi nějaký komplex s CLODU je velice zřejmé,pro mě to bylo taky velikým sklamánim ale častovat lidi který na to mají svůj,jiný názor je podobající se nasranýmu dítěti na písku.tak to neřeš,zahod' kiblík s lopatičkou a běž si hrát s balonem .
mysli si co chceš, já tebe vůbec neznám, takže si o tobě nic zatím nemyslím, ale jestli tu budeš psát takový kydy, a budeš se tu snažit rádoby chytře hodnotit mě jako osobu, tak si tě brzo zařadím mezi ty rádoby chytré idioty. |
|
|
|
Pepe |
Přidané 08-07-2013 13:03
|
Uživatel
|
A prosím tě, jak se jmenje ten tvůj seznam? Kniha hříšníků?
Totiž, nedávno mě zastavil jeden cig.. Rom a strašil mě Jehovou, že prý půjdu do pekla když nebudu poslouchat a mají ta prý podobnou knihu-seznam |
|
|
|
alfik |
Přidané 08-07-2013 13:42
|
Diskutující
Příspěvek: 4853
Založený: 21.04.06
|
Pozor! Pánové, to přece MUSÍTE pochopit - když Jeho Svatost Opitz Nej-nej-ovatější o někom napíše že je idiot, tak to je v pořádku, zatímco když KDOKOLI napíše že Opitz se ve svých příspěvcích jeví např. jako zakomplexovaný tak to jsou kydy, a je to proti... proti... Opitzově náboženství!
Protože Opitz je Jediný, Nedotknutelný, Z Boží vůle Neomylný - no prostě běžný případ. Takových bychom měli...
No - my co jej známe již léta, víme co je zač
Ale na druhou stranu - i díky němu je toto forum tím čím je |
|
|
|
Pepe |
Přidané 08-07-2013 13:46
|
Uživatel
|
Halelůůůůůůůůůůůůůůůůůjááááááááááááááááááá. |
|
|
|
Koty |
Přidané 08-07-2013 14:41
|
Diskutující
Příspěvek: 2868
Založený: 18.07.11
|
A já myslel, že opitz má jen One-man kult... a ono náboženství ?
Rien n'est parfait; c'est la vie!
|
|
|
|
SepiaX |
Přidané 08-07-2013 14:56
|
Uživatel
Příspěvek: 1165
Založený: 15.11.11
|
Raději zůstanu Idiot než Opitz
"Pro hlupáka každý hloupý říká moje máma..." |
|
|
|
Opitze |
Přidané 08-07-2013 15:44
|
Stařešina
|
Jděte si radši zalítat CLOD kucí. Uvolní to vaše skryté sexuální frustrace a možná budete víc pozorní a budete i chápat to, o čem píšu a proč.
Já jsem přeci ten vyvrhel této komunity, magor, samozřejmě zakomlexovaný, jak jinak, navíc jsem z Čech, takže jak by řekl cibule, kdybych byl ze Západu, psal bych to všechno jinak. Opravdu nechci být váš kamarád a nenávist se musí podlejvat, jinak si budete myslet, že jsem jeden z vás. Ne nejsem |
|
|
|
Pepe |
Přidané 08-07-2013 15:50
|
Uživatel
|
Tak kurva drát, škodí ten CoD a nebo pomáhá uvolňovat napětí ? |
|
|
|
SepiaX |
Přidané 08-07-2013 15:58
|
Uživatel
Příspěvek: 1165
Založený: 15.11.11
|
Škodí Pepe škodí a ne jen těm kteří jej létají |
|
|
|
Opitze |
Přidané 08-07-2013 16:17
|
Stařešina
|
Pepe, už jsi skoro plnohodnotný člen této komunity, navíc se hádáš s alfa Opitzem, který tu irituje místní fanatiky už téměř deset let. No tak zkus se zamyslet, zda může něco škodit, a zároveň to některým jedincům může přivádět pocity blaha a uspokojení ... že i takové věci jsou viď? a já mám na srdci jen vaše dobro. zalítáte si, uspokojíte se (navzájem jako banda šimpanzíků), a potom máte i celkem jasné vnímání a chápání psaného textu. |
|
|
|
Pepe |
Přidané 08-07-2013 16:28
|
Uživatel
|
Znám ty pocity blaha o kterých píšeš, kdysi jsem kouřil, ale já se nehádal, já se ptal. Tak aspoň napiš, ke které tlupě šimpanzkíů patříš ty, abych věděl kolik uhodilo. |
|
|
|
Opitze |
Přidané 08-07-2013 16:37
|
Stařešina
|
Pepe napsal:
Znám ty pocity blaha o kterých píšeš, kdysi jsem kouřil, ale já se nehádal, já se ptal. Tak aspoň napiš, ke které tlupě šimpanzkíů patříš ty, abych věděl kolik uhodilo.
Já patřím ke stádu lam... |
|
|
|
Tom_The_Maniac |
Přidané 08-07-2013 17:06
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 269
Založený: 25.01.13
|
Soukmenovci drazí, já vás fakt nechápu.
Za a) přestaňte se furt pouštět do Opitze.
b ) vlákno o Warplanes dokážou přetvořit v zemi Nikoho jen šílenci.
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞
Raging hard on WarThunder...
(Nick upraven na závěrečný vývojový stupeň)
|
|
|
|
beermajkl |
Přidané 08-07-2013 17:18
|
Uživatel
Příspěvek: 647
Založený: 28.12.11
|
Opitz,no jo,ty mě neznáš a nechci říkat že moje přízpěvky jsou chytré ale když čtu ty tvoje,ve směs všechny strašně pozitivní,tak si představu o tobě dovedu cekem reálně představit a to nejsem ani psycholog amatér.a pokud ty mě nazveš idiotem,budu si toho vážit že jsem se stal čestným členem SVK. |
|
|