Cibule, vysvětli Flying Legends, že Well je daleko daleko lepší lítadlo jak Pony a oni prozřou a zacálují vývoj.
Sice do DCS, ale to je ti myslím jedno - ono to na normálním serveru stejnak lítat nebude (mít cenu).
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Nechci welouše do DCS (tedy chci, ale ne až tak moc). Chci ho do CoD (hodně moc). Kdybychom měli wimpyho ve Storm of War kampani, mohla možná dopadnout jinak. S blembákama jsme moc slávy nenadělali.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Pche, s weloušem bych na vás stačil sám Nebýt cheatu se stodesítkami, co hlásí prostřednictvím zadního střelce kontakty (zatímco RAF ničím takovým nedisponuje), namazali jsme si vás na chleba i s blembákama. Takto to bohužel skončilo remízou, v zásadě, skoro...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Kdo ví třeba má Ilya kokpit někde rozďoubanej z časů když ještě svítilo slunce a ptáci cvrlikali ...
Cibule udělej krok zpět a nainstaluj starýho dobrýho šturma až vyjde Lancaster, ten narozdíl od Welouše je v kurzu ;-)
CLOd je pěknej porád ta jedna mapa ... časem unavý ...
JÁ CHCI WIMPYHO!!!! Když mi někdo řekne, že udělá kokpit a zaměřovač (střeliště nepotřebuju, stejně střelci nic netrefí), tak tu sbírku zorganizuju a ty prachy seženu. Tedy nějaký rozumný desítky tisíc.
pro ILa teoreticky realizovatelné.
pro CLOD není dořešená konverze (ofiko konverter nikdo nikomu neposkytne pro mod).
Cibule, nezoufej a zacni organizovat... ono ti to beztak nejaky cas zozerie a to by tak akurat mohlo vyjst...
[url=http://www.panzerkampfwagen.cz/forum/viewthread.php?thread_id=4565&pid=206143#post_206143]magot napsal:
CLOd je pěknej porád ta jedna mapa ... časem unavý ...
Teď jsem si vybavil že vlastně někdo v DT měl vysoko-polygonový kokpit wimpyho zhruba v kvalitě clodu, ale spíš DCS, nic pro Ila ...
komplet 3D i věže .. ale textury jsem k tomu myslím neviděl ... to už bude tak rok ...
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.