4.12 Bugy
|
ZVP_ALEX |
Přidané 25-06-2013 16:48
|

Uživatel

Příspěvek: 529
Založený: 22.04.07
|
Koty napsal:
ireneus napsal:
1stCL_Fucida napsal:
My jsme obecně vzato dost schopní letci a jsem přesvědčený, že velká část by neměla s čistým přistáním v reálném letadle vážnější potíže (za dobrého počasí a s hodným letadlem).
Pokud si člověk například dělá pilotní průkaz, tak mu virtuální zkušenosti (a hodiny) ušetří třeba i desítky tisíc.
Tak to jsem překvapen. Nevím, za sebe osobně nechci spekulovat. Nemůžu souhlasit ani nesouhlasit. Létal jsem trošičku na padákovém kluzáku, ještě než jsem začal se Šturmem. Paraglider je něco jiného než letoun klasického uspořádání. V PG sedačce se člověk naučí cítit pohyb, propady, náhlé stoupání, samotným křídlem se dá tykadlit termika atd. Navíc odhadujete rychlost díky proudění vzduchu na tváři, pokud nemáte přilbu s hledím / krytem. (Ale v mé lokalitě byli a jsou jiní borci, já jsem spíš jako chroust brousil kopce.) Kdybyste mi řekli, abych posadil hodné éro bez reálné zkušenosti, tak si v uzavřené kabině bez znalosti pádovky atd. moc šancí nedávám...
Ono vlastnosti letadla se dají rychle vypozorovat a pádovka odhadnout už za letu - během letu zabrzdíš a ozkoušíš. Vlastnosti na trhání odhadneš z tvaru křídla. Co by mi dělalo problém, tak maximálně která páka je příusť/směs/otáčky a na kterou stranu se přidává (od toho je tzv. seznamovací let pokud se nepletu). Pak už pohoda a maňána. Takhle jsem jednou dostal do ruk Cessnu 172 a pilot se až divil, jak hladce jsem lítal. Pravda, termika s tím házela, ale taky jsem ji docela vyrovnával. Jen kdyby mě tak nechal sáhnout si na přípusť/směs/otáčky... bych mu s tím sednul klidně i do pole a hladce. Takový to bylo letadýlko...
Jo, to mi tam chybí, projevy termiky. Tydlencty náhodný turbolence...
A potom jste se probudili a zjistili, že je to jen sen  |
|
|
|
batoh |
Přidané 25-06-2013 17:08
|

Uživatel

Příspěvek: 1047
Založený: 29.06.10
|
NAVRHUJI NECHAT TOTO VLÁKNO NA BUGY 4.12. KDYŽ NAJDEME / UDĚLÁME JINÉ VLÁKNO PRO DEBATU O DOBRÉM NOUZÁKU DO POLE, TAK JO, BUDE POLE PLNÉ NOUZÁKŮ A NÁSLEDNÝCH DEKLARACÍ, JAK BYSTE JE OSLAVILI. |
|
|
|
Skywolf |
Přidané 25-06-2013 17:26
|

Nováček

Příspěvek: 10
Založený: 30.09.05
|
Nevim jak vám ale mě nejdou generovat kampaně. |
|
|
|
TozziFan |
Přidané 25-06-2013 17:46
|

Uživatel

Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
Lanc napsal:
Este k Cz. Nefunguje mi pri samotnom lete. Vsetky hlasky su po starom v Ang. Inac menu, nastavenia atd je cesky. Je to tak ok?
Není
Tak problém je jednoduchý. Já osobně vlastním tři DVD IL2 Sturmovik 1946. Bohužel už jsou ve stavu, kdy je jen těžko a se štěstím mechanika načte. Proto jsem nelenil a pořídil jsem si "zálohu z netu". Bohužel tato "záloha" je ve verzi 4.07m a ke všemu neobsahuje Cs soubory. To by také nebyl problém, protože každý další ofic. patch verze international(4.08m-4.12m) obsahuje i Cs soubory, které jsou zabaleny ve files.sfs.
Ale v kořenovém adresáři hry je i složka i18n, ve které jsou dva soubory _PROPERTIES(hud_msg_cs a netmessages_cs). První je překlad hlášení AI a věže, které se zobrazuje nahoře uprostřed obrazovky. Druhý je překlad ONLINE hlášek serveru.
Pokud ale máš menu hry v Cs lokalizaci a HUD(přidání plynu, vysunutí podvozku apd.) vpravo vypisuje hlášky angl. je zcela jistě problém někde ve stažení patche. |
|
|
|
Tom_The_Maniac |
Přidané 25-06-2013 19:02
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 269
Založený: 25.01.13
|
Taky tak. Komp urobí 'Píííp' a nevygeneruje se.
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞
Raging hard on WarThunder...
(Nick upraven na závěrečný vývojový stupeň)
|
|
|
|
Ajvn |
Přidané 25-06-2013 19:39
|

Diskutující

Příspěvek: 2520
Založený: 30.05.07
|
Musíš to dát spátky do EN , navol si mise a pak to hoď spátky do CS.
Dělalo mi to taky když jsem měl nějakou pojebanou anglickou verzi. |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 25-06-2013 21:36
|

Stařešina

Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
606_Tempik napsal:
Mám rozhozené textury na zemi. Dokonce tak moc, že mi řeky a moře problikává na zeleň, už tak mizerný terén se mi vykresluje jen v okruhu do určité vzdálenosti a pak není. Je to takové divné blikání, myslím se s tím už hodně lidí setkalo. V 4.11, UP ani HSFX mi to ale nedělalo. Svádím to na conf.ini, ale nechce se mi jít stylem pokus/omyl. Nějaký tip?
Pak mě ještě zlobí zvuky. Neslyším střelbu letadel za mnou, což je možná úmysl, ale neslyším ani zásahy na letadle. Opět v předchozích verzích a modech bez problémů.
Má někdo podobné zkušenosti?
Tak jsem si nakonec vzpoměl jak se tohle řeší. Přímo do složky s Ilem se nakopíruje soubor "atioglxx.dll"
Kdyby měl někdo podobný problém, tak tady jsem tuhle knihovnu uploadnul http://uloz.to/xz...ioglxx-dll |
|
|
|
repa |
Přidané 26-06-2013 16:30
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 325
Založený: 09.07.09
|
606_Tempik napsal:
606_Tempik napsal:
Mám rozhozené textury na zemi. Dokonce tak moc, že mi řeky a moře problikává na zeleň, už tak mizerný terén se mi vykresluje jen v okruhu do určité vzdálenosti a pak není. Je to takové divné blikání, myslím se s tím už hodně lidí setkalo. V 4.11, UP ani HSFX mi to ale nedělalo. Svádím to na conf.ini, ale nechce se mi jít stylem pokus/omyl. Nějaký tip?
Pak mě ještě zlobí zvuky. Neslyším střelbu letadel za mnou, což je možná úmysl, ale neslyším ani zásahy na letadle. Opět v předchozích verzích a modech bez problémů.
Má někdo podobné zkušenosti?
Tak jsem si nakonec vzpoměl jak se tohle řeší. Přímo do složky s Ilem se nakopíruje soubor "atioglxx.dll"
Kdyby měl někdo podobný problém, tak tady jsem tuhle knihovnu uploadnul http://uloz.to/xz...ioglxx-dll když jsem tohle dělal, takuž jsem pak Ila nikdy nespustil |
|
|
|
Powerty |
Přidané 27-06-2013 00:06
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 246
Založený: 03.06.12
|
No já jsem dnes udělal, tohle kamarádovi a běží mu to naprosto v pohodě a k plné spokojenosti. |
|
|
|
Powerty |
Přidané 27-06-2013 23:26
|

Rozkoukaný

|
Dnes jsem si jen tak poletoval na QMB a zjistil jsem, že se vrátil starý dobrý návyk AI, kdy po nouzovém přistání na břicho zůstane posádka v letounu, a tudíž se to nepočítá jako sestřel. To je schválně? |
|
|
|
Koty |
Přidané 28-06-2013 11:21
|

Diskutující

Příspěvek: 2868
Založený: 18.07.11
|
Powerty napsal:
Dnes jsem si jen tak poletoval na QMB a zjistil jsem, že se vrátil starý dobrý návyk AI, kdy po nouzovém přistání na břicho zůstane posádka v letounu, a tudíž se to nepočítá jako sestřel. To je schválně?
Prostě rozstřílet na sr*čky
Rien n'est parfait; c'est la vie!
|
|
|
|
Powerty |
Přidané 28-06-2013 11:31
|

Rozkoukaný

|
O ty sestřely mi ani tak nejde, spíš mám obavy aby mi v dlouhé missi na bázi MDS, nezůstávaly ležet poškozené letouny na mapě, když nepřistanou na letišti.
PS: Můj PC je zahradní sekačka, ne kombajn.  |
|
|
|
saldy |
Přidané 28-06-2013 11:46
|

Diskutující

Příspěvek: 3715
Založený: 29.01.09
|
To mi nepříjde jako bug 412, tohle se děje i v 411, ale špatné to je. Pokud mu čoudí motor tak je šance že začne hořet ale jinak tam borci seděj a sestřel se nekoná.
|
|
|
|
Bart Simpson |
Přidané 28-06-2013 19:40
|

Uživatel

Příspěvek: 530
Založený: 23.07.10
|
2 postrehy:
1.) Čo je to mach drag? (odpor prostredia???)
2.) Bug na Pekelných mačičkách.
[img]http://i1239.photobucket.com/albums/ff513/John_R_Johnny/Il-2%20Sturmovik%201946/F6F-3_zpse788b9cc.jpg[/img] is not a valid Image.
----------
[img]http://i1239.photobucket.com/albums/ff513/John_R_Johnny/Il-2%20Sturmovik%201946/F6F-5_zpsfed84a8d.jpg[/img] is not a valid Image.
" Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - ( J.J. Cale)
|
|
|
|
magot |
Přidané 28-06-2013 22:17
|

Fusioner

Příspěvek: 18191
Založený: 19.06.08
|
dík Bárte, reportnu to. |
|
|
|
Pavloun |
Přidané 28-06-2013 22:49
|

Nováček

Příspěvek: 16
Založený: 29.11.07
|
Asi to není chyba přímo verze 4.12, protiletadlové zbraně zařazené ve vlacích často pálí do vlastních vagonů a zaztaví vlak dřív než stačí vystřelit nepřítel. |
|
|
|
magot |
Přidané 29-06-2013 00:58
|

Fusioner

|
Pavloun napsal:
Asi to není chyba přímo verze 4.12, protiletadlové zbraně zařazené ve vlacích často pálí do vlastních vagonů a zaztaví vlak dřív než stačí vystřelit nepřítel.
vlaky vynechat, ty starý tam už nebudou ... |
|
|
|
Lanc |
Přidané 29-06-2013 01:02
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 280
Založený: 02.01.11
|
Stiahol som si to este raz a uz je to komplet v CZ. Dikes
Pavloun napsal:
Asi to není chyba přímo verze 4.12, protiletadlové zbraně zařazené ve vlacích často pálí do vlastních vagonů a zaztaví vlak dřív než stačí vystřelit nepřítel.
Toto bolo uz v 4.11. Na starej mape Holland na AoE sa mi takto podarilo priviest k samovrazde vlak asi dva krat. |
|
|
|
cyberolas |
Přidané 29-06-2013 15:14
|

Uživatel

Příspěvek: 560
Založený: 24.04.08
|
RussianHouse3 má v nových texturách zasněženou střechu i v letní verzi, vypadá to divně. |
|
|
|
magot |
Přidané 29-06-2013 19:39
|

Fusioner

|
cyberolas napsal:
RussianHouse3 má v nových texturách zasněženou střechu i v letní verzi, vypadá to divně.
pls můžeš screen? |
|
|