WW1 letouni
|
magot |
Přidané 29-05-2013 19:48
|
Fusioner
Příspěvek: 17609
Založený: 19.06.08
|
tak v kostce vzato byly letouni za WWI o dost napřed ... používali radar na bázi ultra zvuku |
|
|
|
magot |
Přidané 29-05-2013 19:57
|
Fusioner
Příspěvek: 17609
Založený: 19.06.08
|
WT_Horrido napsal:
magot napsal:
.. a žádný ze zmíněných simů nemá létatelné Zeppeliny, marnost nad marnost, co ty vývojáři dělaj ...
Asi mapy na kterých se ten Zeppelin otočí.
Zeppelin se přece otočí na pětníku, stačí zavelet: recht motoren vorwärts, links motoren zurück! |
|
|
|
Ajvn |
Přidané 29-05-2013 20:55
|
Diskutující
Příspěvek: 2485
Založený: 30.05.07
|
Teď vážně: Jak už Ti tady mnozí psali - z 1. světové nic lepšího než ROF není.
(ja ho sice nelítám- málo času - málo místa na prehistorickém disku...) |
|
|
|
Koty |
Přidané 29-05-2013 21:03
|
Diskutující
Příspěvek: 2868
Založený: 18.07.11
|
magot napsal:
tak v kostce vzato byly letouni za WWI o dost napřed ... používali radar na bázi ultra zvuku
Technicky vzato to není radar, ale sonar - ten je lepší, není k nalezení pasivními radary. Takže jsou napřed ještě víc!
Rien n'est parfait; c'est la vie!
|
|
|
|
Tom_The_Maniac |
Přidané 30-05-2013 00:06
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 269
Založený: 25.01.13
|
Jojo, zkusím to muzeum, už jsem dlouho neměl konflikt s místní policií
jinak co jsem koukal na RoF, tak se zdá, že má ale dost malej výběr létatelnejch letadel - navíc mě absolutně školovalo oznámení, že další lítatelná, oficiálně tvořená, letadla je možno si zakupovat.
Tahle obchodní praktika minimálně pěkně smrdí.
Ten Over Flanders Fields vypadá dost podobně, jako samotnej Il-2...
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞
Raging hard on WarThunder...
(Nick upraven na závěrečný vývojový stupeň)
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 30-05-2013 07:39
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Tahle obchodní taktika umožňuje stále držet ROF při životě. Může to buď smrdět a rozvíjet se, nebo vonět a neexistovat. |
|
|
|
313_Nevo |
Přidané 30-05-2013 10:28
|
Uživatel
Příspěvek: 1888
Založený: 13.08.06
|
Ono je toho z WWI celkom dost, zalezi co clovek chce, ci online, ci offline, ci?
Tak napr len co ma napadne (samo to su samostatne hry, nie mody sturma, ale vsetko rozbehatelne plynule na masine ktora zvlada sturma):
Online:
WARBIRDS: Red Baron ( to bol povodne ten Dawn of Aces )
ACES HIGH II
Offline:
Over Flander Fields (ako uz bolo spomenute)
First Eagles 2
a samozrejme nemozme zabudnut na nesmrtelny
RED BARON
PS: dokupovanie lietadiel do ROF nesmrdi, je to super. Kupis si co chces a nemusis platit za co nechces.
PS2: osobne doporucujem mrknut na FIRST EAGLES 2. To by mohlo zaujat aj graficky aj kamapnou a je na to aj kopa modov.
Upravil/a 313_Nevo dne 30-05-2013 11:19
|
|
|
|
alfik |
Přidané 30-05-2013 12:13
|
Diskutující
Příspěvek: 4820
Založený: 21.04.06
|
Wolvercorte: No tak jaké máme možnosti (není to MMO čili měsíční subs. padá).
1) Hra je zadara, čili nejsou prachy na rozvoj a údržbu. Konec.
2) Hra je za peníze, ale provoz příp. serverů (požadujeme "sociální" prvek - tzn. postřílet se a mít o tom statistiky) platí vydavatel. Takže časem prachy dojdou, a pokud se neprodalo dost kusů (viz Clod) tak smolík. Nebude rozvoj, ani opravy chyb. Tento model můžeme též nazvat GW2. Časem nezbude než vytvořit a vydat buď další verzi, nebo datáč, DLCčko, nazvi si to jak chceš. A s DLC je potíž - buď rozmrvíš vyváženost, hratelnost, apod (každý si může do WWI letadla koupit např. střelecký počítač s průhledovým HUDem nebo třeba atomovku), nebo prodáváš leštěný, karmínový šamfron.
3) Prodávat "balíčky". Chceš lepší lítadlo než základ? Mapu? Kup si! Výsledek - máš prachy na rozvoj a odstr. chyb, na provoz jednotného serveru, i na příp. expanzi na jiné bojiště.
Jak píše Horri - smrdí nesmrdí, funguje to. |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 30-05-2013 12:24
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Wolvercorte napsal:
jinak co jsem koukal na RoF, tak se zdá, že má ale dost malej výběr létatelnejch letadel - navíc mě absolutně školovalo oznámení, že další lítatelná, oficiálně tvořená, letadla je možno si zakupovat.
Jistě, neschopným smrdí cokoli, co není zdarma. Ještě by tě měli přemlouvat, aby si to hrál. Radši běž do hospody, tam najdeš sobě podobnejch dost. |
|
|
|
Tom_The_Maniac |
Přidané 30-05-2013 14:51
|
Rozkoukaný
|
Klid, Gentlemani.
V dnešním světě herních vývojářů to funguje přesně takle, kdy si koupíte 'hru' a abyste jí (ne)mohli hrát, musíte si koupit dalších x DLC /nemluvě o OP zbraních a podobně). Pak ale často právě ten 'dokoupitelný' content hru dokáže moc pěkně rozbít - to je právě to 'lepší lítadlo' a podobně, jak Mr. Alfik napsal, s čímž s ním plně souhlasím.
K Rise of Flight jsem se nedostal a proto, že vidím, jak funguje prodej a vývoj her v dnešní době, jsem k těmhle taktikám podezřívavej. Vidím tuhle obchodní praktiku poslední dobou moc často bez toho, že by to za ty peníze stálo. (Vyděrači a neschopové z EA, Activision a podobnejch korporací - bohužel, dneska stojej skoro za vším).
Rumcajs -> Do hospody radši ne, moh bych tam potkat někoho jako ty, kdo se na mě bude sápat za projevení názoru a pohledu na věc.
Děkuju Mr. 303_Nevovi za dokonce nalinkovaný komentář.
Možná by bylo lepší vlákno zamkout, osobně jsem se dověděl všechno, co jsem potřeboval. Zúčastněným děkuju za informace.
Wolvercorte.
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 30-05-2013 15:06
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Neboj Wolvercorte, mě v hospodě potkáš tak maximálně na oběd a se skleničkou nealka. Nic si tedy neodříkej.
Nikdo se na tebe nesápe. Vymezil jsem se vůči tvému výroku, který považuji za průměrně hloupý a neinformovaný. Jako takový si lepší reakci nezaslouží. Tvoje osoba s tím nemá co dělat. Mimo jiné jsi na internetu, kde osobu nemáš a čest je pár písmenek v nicku. |
|
|
|
Tom_The_Maniac |
Přidané 30-05-2013 15:18
|
Rozkoukaný
|
Tak promiň, ale reaguju na dnes už obvyklý bussinesový model vývojářských společností (které by se mohly zbláznit radostí, kdyby jejich práce byly stejně dobré jako Šturmovik, nebo právě RoF)Pokud je jejich práce skutečně kvalitní, tak to za 5$ za stíhačku stojí, to rozhodně.
|
|
|
|
313_Nevo |
Přidané 30-05-2013 15:31
|
Uživatel
Příspěvek: 1888
Založený: 13.08.06
|
niktore $2.99 vo vypredaji |
|
|
|
LEON |
Přidané 30-05-2013 16:42
|
Diskutující
Příspěvek: 2076
Založený: 28.10.10
|
Wolvercorte napsal:
Tak abys nevyšel z toho absolutního šoku, musím Ti prozradit, že dokupování letadel není jen doménou ROFu Dokupovávala se letadla už v IL-2 Wings of Prey a jeho následovníku Wings of Luftwaffe, jednotlivé letouny se dokupují i ve War Thunder a v podstatě se dokupují i do DCS. Stejně tak i ta výbava do stávajících letadel se dá kupovat za peníze i jinde než v ROFu, já koupil za real cash rakety HellFire a roztomilý rotační kulomet do svého Mosquita v PlanetSide 2. Je to zkrátka osvědčený finanční model a vyjde mě levněji, než za větší peníz kupovat hru, kde bych měl spoustu techniky, když bych většinu z ní stejně nepoužíval...
|
|
|
|
Tom_The_Maniac |
Přidané 30-05-2013 18:46
|
Rozkoukaný
|
LEON napsal:
Tak abys nevyšel z toho absolutního šoku, musím Ti prozradit, že dokupování letadel není jen doménou ROFu Dokupovávala se letadla už v IL-2 Wings of Prey a jeho následovníku Wings of Luftwaffe, jednotlivé letouny se dokupují i ve War Thunder a v podstatě se dokupují i do DCS. Stejně tak i ta výbava do stávajících letadel se dá kupovat za peníze i jinde než v ROFu, já koupil za real cash rakety HellFire a roztomilý rotační kulomet do svého Mosquita v PlanetSide 2. Je to zkrátka osvědčený finanční model a vyjde mě levněji, než za větší peníz kupovat hru, kde bych měl spoustu techniky, když bych většinu z ní stejně nepoužíval...
Záleží. Wings of Prey je konzolistická arkadoidní blbost (z pohledu méno a několika dalších lidí). War Thunder i PlanetSide II je F-2-P, oni na tom vydělávaj na provoz.
V Il-2 1946 je techniky spousta (např.) a nemůžu říct, že bych 'tam měl techniky spoustu a stejně jí nevyužíval'. Mám rád změny a rozmanitost. Ale argumentovat na RoF (placená hra) pomocí her jako PlanetSide II+WarThunder (neplacený) je trošku jako míchat jabka s hruškama.
|
|
|
|
LEON |
Přidané 30-05-2013 20:28
|
Diskutující
Příspěvek: 2076
Založený: 28.10.10
|
On je ale F2P i ten ROF...
|
|
|
|
Bierglass |
Přidané 30-05-2013 20:54
|
Diskutující
Příspěvek: 2607
Založený: 12.05.10
|
A co teprve takový CloD?Je to hra ,kterou si koupíš celou aby jsi zjistil,že je to zmetek a že jsi vyhodil peníze.To je k hráčům fér? |
|
|
|
Tom_The_Maniac |
Přidané 30-05-2013 21:34
|
Rozkoukaný
|
Jistě. Trial je zdarma. Třídenní. Hra jinak stojí okolo 600,-.
|
|
|
|
Tom_The_Maniac |
Přidané 30-05-2013 21:36
|
Rozkoukaný
|
Bierglass napsal:
A co teprve takový CloD?Je to hra ,kterou si koupíš celou aby jsi zjistil,že je to zmetek a že jsi vyhodil peníze.To je k hráčům fér?
Cliffs of Dover byl omyl... někde jsem čet, že prej i na vývojáře dost tlačili s dokončením a prý za vším stály i finanční problémy... a proto je dobré si hry nepředobjednávat a počkat, až to někdo rozumně zrecenzuje.
Kdo kupuje hru jako zajíce v pytli, tak se nesmí divit, že je občas nepříjemně překvapen.
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 30-05-2013 21:40
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Ne celá hra je komplet zdarma. Jediné omezení je že na německe straně je pilotovatelný pouze Albatros D.Va a na druhé straně Spad 13.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|