Ja by som sa skúsil opýtať naopak. Kúpil som si k TrackIR track clip pro, teda aktívnu anténku na slúchadlá. IR ledky svietia hneď po naštartovaní PC a v podstate zbytočne. Je nejaká možnosť softvérovo to vypnúť ( okrem obyčajného vyťahovania z USB, nakoľko to mám zapojené v zadnom porte PC a nechce sa mi zakaždým vyberať celé PC a dávať ho namiesto.)
Pokud sis nastavil v ovladaci pouzivani TrackClip a i tak ti sviti ir diody, staci stahnout posuvnik na nulu. Je to ve treti zalozce dole vlevo. Prvni zalozka je nastaveni krivek protilu, druha seznam podporovanych her s moznosti priradit profil a treti je ta stelovaci pro chod zarizeni. Bohuzel ted nemam jak kouknout jak se to presne jmenuje. Ale asi v prostredku.
Ale on se nebaví o aparátu na monitoru. Jde mu o to, že na parozích svítí pořád diody i když je TrackIr vypnutý. Ty diody svítí pořád pokud jsou zapojeny parohy v USB. S tím nic nikdo neudělá, žádné nastavení na to není.
JJ, hovorím o parohoch Teraz ma napadlo, keď mi ich nenasadila manželka, tak som si ich kúpil. No nič, svietiť budú pri zapnutom PC stále. Teraz už len dúfať že to nebude mať veľký vplyv na ich životnosť. PC u nás doma beží stále keď sme doma...
A tak tu by som si dovolil nesúhlasiť. Jednak som tie parohy kontroloval a tiež si nabíjam v práci telefón z notebooku. Akonáhle vypnem PC tak nejde napájanie do USB. Vyskúšané-fakt.
JJ, hovorím o parohoch Teraz ma napadlo, keď mi ich nenasadila manželka, tak som si ich kúpil. No nič, svietiť budú pri zapnutom PC stále. Teraz už len dúfať že to nebude mať veľký vplyv na ich životnosť. PC u nás doma beží stále keď sme doma...
1) Pokud máš nějaké USB výstupy na monitoru, zkus píchnout parohy tam a pak je vypneš tím, že vypneš monitor. U mého 24" DELL to tak jde.
2) Kup nějakou metrovou USB prodlužku, stojí pár korun a můžeš vytahovat parohy pohodlněji z USB prodlužky někde na stolu.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.