A je nějakej fígl jak instalovat ty dva kvadranty? např:
1.joy
2.instalace Track-Iru
3.první kvadrant
4.pedály
5.druhý kvadtant?
Ovladače jsem měl ze stránek Saiteku, je pravda že tam mají drivery pro W7 64 bit
Tak už jsem zjistil co dělá neplechu. Jeden kvadtrant funguje bez problémů, ale druhý musím zapojit až po spuštění systému, protože pokud zůstal v usb, nenaběhl ani windows... o jsou věci mezi nebem a zemí. Ale děkuji všem za poradenství, ještě se musím podívat na fígl ohledně Track-Iru a vyhlazování (ovladače na verzi5 jako by nepovolovaly grafice vyhlazování hran), myslím to tady někde už bylo - spustit ila, shodit na plochu, zapnout track-IR.
cyberolas napsal:
Tak už jsem zjistil co dělá neplechu. Jeden kvadtrant funguje bez problémů, ale druhý musím zapojit až po spuštění systému, protože pokud zůstal v usb, nenaběhl ani windows... o jsou věci mezi nebem a zemí.
Ano to je normální to by jsi si musel nastavit v biosu aby USB porty byly aktivní až po naběhnutí W7. Ne před.
Oni vidle občas počítaj s tím že ona komponenta může být boot disk i když to disk jako takovej není.
V biosu se podivat jeslti neni zapnute bootovani z USB. Pokud ano a nepouzivas, muzes vypnout. Ja si takhle rval nedavno vlasy po reinstalu z USB, nechal jsem zapnuty boot z usb, v portu nechal flashku - a po par hodinach jsem prisel na to ze se pocitac snazil bootovat z fotek z dovolene. Jeste ze mi nenajely chorvatske windows.
Dva Quadranty mne bezi pod Win7/64 uplne bez problemu (IL-2, ROF, CLOD). Instaloval jsem samozrejme ovladace pro prislusny system. Programovani, kalibrace, nacteni v portech, vsechno stabilni a bez potizi.
Takze zkus to nastaveni v BIOSu jak doporucujou kluci...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.