ROF je skvelej, fakt se mi libi. Od zacatku jsem ho mel rad.
Mam vsechny letadla a vubec vsechny vylepseni. Utratil jsem za nej spoustu penez a nejvic jsem nespokojen kvuli tomu ze ho nikdo nelita. No aspon jsem podporil vyvojare.
A kamosi mi rikaj ze jsem debil, ze jsem utratil tolik penez za neco co je mi uplne na hovno.
Nekoupil by jste nekdo ty letadla? I s tema vylepsenima? Fakt by mi to pomohlo. Treba bych se uz necitil jako debil.
Mam vsechny letadla a vubec vsechny vylepseni. Utratil jsem za nej spoustu penez a nejvic jsem nespokojen kvuli tomu ze ho nikdo nelita. No aspon jsem podporil vyvojare.
A kamosi mi rikaj ze jsem debil, ze jsem utratil tolik penez za neco co je mi uplne na hovno.
Nekoupil by jste nekdo ty letadla? I s tema vylepsenima? Fakt by mi to pomohlo. Treba bych se uz necitil jako debil.
Tak nějak nechápu proč chceš prodat to co se ti líbí?A další věc,i kdyby se ti podařilo tu hru prodat,budeš se pořád cítit stejně.To není o hře to je o člověku.
Robo napsal:...
Ked das na jedno ihrisko viac ako 11 hracov kriketu, tak zacnu lagovat.
Tuhla jednoduchy nakres Cibulovej state ohladom kriketu:
[img]http://www.cricketromania.com/images/fielding_chart.jpg[/img] is not a valid Image.
Tak ale tohle už je moc i na mě. Servermaster je pěknej ha**l. Jenom dvacetdva lidí na serveru a z toho červení mají 39 (slovy třicetdevět) HB a jako modří jenom dvě ? To jako si dělaj srandu ne ?
Tak nějak nechápu proč chceš prodat to co se ti líbí?A další věc,i kdyby se ti podařilo tu hru prodat,budeš se pořád cítit stejně.To není o hře to je o člověku.
uznámvám pilot lítající jen online těžký život s rofem má
pilot preferující offline s clodom
co se financí týče do ila jsem narval peněz podobně
a když spočítám kolik jsem za ty léta co nakupuji postupně věco do rofa
prokouři a propil (baví mě to a taky to nemusím kupovat stejně je pak rakovina kocovina)
tak bych si seděl doma hrál si z dětma oblečených v pitlích od brambor (něco se jíst musí) s vlastnoručně vyrobenejma hračkama z nakradeného materiálu
večer až usnou by jsme se s manželkou dívali na hvězdy (pokud by byl příjem) no třeba by mě znudy aspon dala
no a uškudlený peníze měl třeba na kypru kvůli daním
no stejně bych byl v prdeli
proto piju, kouřím, dobře jím a pokud mě finanční situace dovolí koupím si nějakou blbost pro radost
TozziFan napsal:
Tak ale tohle už je moc i na mě. Servermaster je pěknej ha**l. Jenom dvacetdva lidí na serveru a z toho červení mají 39 (slovy třicetdevět) HB a jako modří jenom dvě ? To jako si dělaj srandu ne ?
A to ještě nevíš, že ti dva modří tam můžou být teprve od posledního patche (vývojáři se na tuhle hru někdy v roce 1923 úplně vybodli, tedy spíš za to může profesionílní CA - Cricket Association). Pár maníků amatérů to pak vzalo do rukou a dneska to hraje celý svět, tedy Británie, Indie, Austrálie, Pákistán, JAR Britsá Guyana. A tak je to se vším.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Ahoj Kluky, když už se tu píše o všem možném, tak navrhuji tréning přetížení a simulaci výkrutů pro nadšence CoD a ROF na tomto bestiálním stroji. Přeživší samozřejmě vyhráli. Já se nezůčastním, ne že bych se bál, ale škrábe mě v trochu v krku.
311_Lark napsal:
Mam pre teba riesenie
Co takto sa pokusit zorganizovat nejaku specku alebo tak cosi? Kratkodobu ? dlhodobu ? online ? offline (viz Horriho Bloody April, Noviho a spol Obrazkovu Sutaz), ...
Je tolko moznosti.
Zalietas si aj ty, aj ostatni a nebudes mat mozno uz ten divny pocit
311_Lark napsal:
Mam pre teba riesenie
Co takto sa pokusit zorganizovat nejaku specku alebo tak cosi? Kratkodobu ? dlhodobu ? online ? offline (viz Horriho Bloody April, Noviho a spol Obrazkovu Sutaz), ...
Je tolko moznosti.
Zalietas si aj ty, aj ostatni a nebudes mat mozno uz ten divny pocit
Horriho napad s Bloody April je skvelej, o tom zadna, hlavne pro lidi, co si nejaky pravidelny online polety s bandou kamosu kvuli nedostatku casu nemuzou dovolit.
Na stranu druhou, polet proti AI mi zas tak skvelej neprijde. Na obrazky se rad kouknu, ale...
Bierglassovu specku jsem letel jednou,to byla fakt super vec i prez tu lagiadu. Proste online specka je online specka.
Osobne verim ze se s Rofem da zazit spoustu srandy, ze ma proste "potencional..."
Moc bych si pral zase nejakou online specku, rad prispeju svym dilem. Klidne i nejakou mensi akci na nekterem z verejnych serveru pro zacatek.
Prece nemuzu nechat ty hadraplany totalne shnit v hangaru .
311_Lark napsal:
Horriho napad s Bloody April je skvelej, o tom zadna, hlavne pro lidi, co si nejaky pravidelny online polety s bandou kamosu kvuli nedostatku casu nemuzou dovolit. Na stranu druhou, polet proti AI mi zas tak skvelej neprijde. Na obrazky se rad kouknu, ale...
Ohledně Bloody April souhlas, beze srandy. A jen ještě dodám, že jsou taky lidi, kteří si mohou dovolit jen sem tam pár poletů pozdě večer, a zpravidla tedy volí ty online s kamarády.
Prece nemuzu nechat ty hadraplany totalne shnit v hangaru .
No, mohli bychom si je třeba vyměňovat, aby se trochu provětrali. Mám úplně všechny Brity, pár Němců včetně Gothy, mapu Kanálu (a jako bonus ti přidám díru do horního křídla). RoF jsem letěl... no, už ani nepamatuju. Není čas.
Upravil/a 310_cibule dne 10-04-2013 21:18
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
a dyk tam nejsou Zepelíny kdo by to lítal ...
WWI sim bez vzducholodí je jako Hitler bez knírku!
Bych Zeppelína taky uvítal s radostí ale větší radost bych měl kvůli Fokkeru D.V,už jen proto,že by jeden nemusel skoro celej sedmnáctej rok trčet v albáncovi.
To vás jako už kriket nezajímá, nebo co? Všechno je vám jasný?
O RoF ani nemluvě...
Chcel som este doplnit, ze par speciek/kampani 'neustale' prebieha.
Vid napr prave prebiehajuca SOW kampan v CLODe organizovana Air Combat Group;
a dokonca v ROF je to prave prebiehajuca BLOODY APRIL III kampan organizovana Jasta 5 o ktorej sa tu moc nehovorilo (len co ju Horri spomenul medzi recou).
Takze je urcite neustale 'volne miesto' organizatora ucastnikov takychto akcii (vid napr Cibuleho 'nastup' ucastnikov na kazde kolo SOW kampane - to vidiet nie je, bo je to v sekcii len s pristupm priamych ucastnikov kampane; vid tiez organizatora modrych - ktoreho nevidim ani ja ).
Roboty a sposobov ako navnadit ludi na hranie tej danej hry je mnoho, treba sa len angazovat
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.