December 27 2024 05:28:58
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Nazory nespokojnosti (vsetkeho druhu) s RoF-om
Lark
ROF je skvelej, fakt se mi libi. Od zacatku jsem ho mel rad.
Mam vsechny letadla a vubec vsechny vylepseni. Utratil jsem za nej spoustu penez a nejvic jsem nespokojen kvuli tomu ze ho nikdo nelita. No aspon jsem podporil vyvojare.

A kamosi mi rikaj ze jsem debil, ze jsem utratil tolik penez za neco co je mi uplne na hovno.
Nekoupil by jste nekdo ty letadla? I s tema vylepsenima? Fakt by mi to pomohlo. Treba bych se uz necitil jako debil.

WT_Flan
falkon napsal:

Tak to je asi rekord... uz 1. odpoved je off-topic! Šklebící se

A ten kriket.... to mozem hrat aj na nete?

Kdo cetl tu knihu, tak vi, ze kriket je nejzakarnejsi metoda se smrtici ucinnosti na jakekoliv tema ! Šklebící se

Robo
Lark to sme na tom rovnako. Šklebící se

Ked das na jedno ihrisko viac ako 11 hracov kriketu, tak zacnu lagovat.

Tuhla jednoduchy nakres Cibulovej state ohladom kriketu:

[img]http://www.cricketromania.com/images/fielding_chart.jpg[/img] is not a valid Image.

falkon
311_Lark napsal:
Mam vsechny letadla a vubec vsechny vylepseni. Utratil jsem za nej spoustu penez ...

Ano, tak toto je zaujimave...
Vies kolko ta to vsetko stalo? Ci radsej ani nepocitat? Mrknutí

Tak kratky sumar (data pochadzaju z ofic. stranok):
- field-mods: $120,5 (35 ks)
- mapy: $29,98 (2 ks)
- personal: $15.98 (2ks)
- lietadla: $328.88 (35 ks)
- zbrane: $87,5 (24 ks)
--------------------------------------
podtrzeno a secteno: $582,84

Pri aktualnm dnesnom strednom kurze 19,709 Kc/USD: 11 487,19 Kc

To uz je slusny balik! Mrknutí

Najsmutnejsie na tom je, ze to nie je sranda...

Lark
falkon napsal:

311_Lark napsal:
Mam vsechny letadla a vubec vsechny vylepseni. Utratil jsem za nej spoustu penez ...

Ano, tak toto je zaujimave...
Vies kolko ta to vsetko stalo? Ci radsej ani nepocitat? Mrknutí

Tak kratky sumar (data pochadzaju z ofic. stranok):
- field-mods: $120,5 (35 ks)
- mapy: $29,98 (2 ks)
- personal: $15.98 (2ks)
- lietadla: $328.88 (35 ks)
- zbrane: $87,5 (24 ks)
--------------------------------------
podtrzeno a secteno: $582,84

Pri aktualnm dnesnom strednom kurze 19,709 Kc/USD: 11 487,19

To uz je slusny balik! Mrknutí

Najsmutnejsie na tom je, ze to nie je sranda...

Kupoval jsem skoro vzdy ve sleve, ale stejne...

Bierglass
311_Lark napsal:

Mam vsechny letadla a vubec vsechny vylepseni. Utratil jsem za nej spoustu penez a nejvic jsem nespokojen kvuli tomu ze ho nikdo nelita. No aspon jsem podporil vyvojare.

A kamosi mi rikaj ze jsem debil, ze jsem utratil tolik penez za neco co je mi uplne na hovno.
Nekoupil by jste nekdo ty letadla? I s tema vylepsenima? Fakt by mi to pomohlo. Treba bych se uz necitil jako debil.

Tak nějak nechápu proč chceš prodat to co se ti líbí?A další věc,i kdyby se ti podařilo tu hru prodat,budeš se pořád cítit stejně.To není o hře to je o člověku.Mrknutí

TozziFan
Robo napsal:...
Ked das na jedno ihrisko viac ako 11 hracov kriketu, tak zacnu lagovat.

Tuhla jednoduchy nakres Cibulovej state ohladom kriketu:

[img]http://www.cricketromania.com/images/fielding_chart.jpg[/img] is not a valid Image.

Tak ale tohle už je moc i na mě. Servermaster je pěknej ha**l. Jenom dvacetdva lidí na serveru a z toho červení mají 39 (slovy třicetdevět) HB a jako modří jenom dvě ? To jako si dělaj srandu ne ?

Lark
Bierglass napsal:

311_Lark napsal:

Tak nějak nechápu proč chceš prodat to co se ti líbí?A další věc,i kdyby se ti podařilo tu hru prodat,budeš se pořád cítit stejně.To není o hře to je o člověku.Mrknutí

Tak to mas pravdu.

313_123
uznámvám pilot lítající jen online těžký život s rofem má
pilot preferující offline s clodom

co se financí týče do ila jsem narval peněz podobně
a když spočítám kolik jsem za ty léta co nakupuji postupně věco do rofa
prokouři a propil (baví mě to a taky to nemusím kupovat stejně je pak rakovina kocovina)
tak bych si seděl doma hrál si z dětma oblečených v pitlích od brambor (něco se jíst musí) s vlastnoručně vyrobenejma hračkama z nakradeného materiálu
večer až usnou by jsme se s manželkou dívali na hvězdy (pokud by byl příjem) no třeba by mě znudy aspon dala Úsměv

no a uškudlený peníze měl třeba na kypru kvůli daním
no stejně bych byl v prdeli
proto piju, kouřím, dobře jím a pokud mě finanční situace dovolí koupím si nějakou blbost pro radost

310_cibule
TozziFan napsal:
Tak ale tohle už je moc i na mě. Servermaster je pěknej ha**l. Jenom dvacetdva lidí na serveru a z toho červení mají 39 (slovy třicetdevět) HB a jako modří jenom dvě ? To jako si dělaj srandu ne ?

A to ještě nevíš, že ti dva modří tam můžou být teprve od posledního patche (vývojáři se na tuhle hru někdy v roce 1923 úplně vybodli, tedy spíš za to může profesionílní CA - Cricket Association). Pár maníků amatérů to pak vzalo do rukou a dneska to hraje celý svět, tedy Británie, Indie, Austrálie, Pákistán, JAR Britsá Guyana. A tak je to se vším.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

TozziFan
Škandál Zamračený

Pepe
Ahoj Kluky, když už se tu píše o všem možném, tak navrhuji tréning přetížení a simulaci výkrutů pro nadšence CoD a ROF na tomto bestiálním stroji. Přeživší samozřejmě vyhráli. Já se nezůčastním, ne že bych se bál, ale škrábe mě v trochu v krku.Úsměv

YouTube Video

Pepe
Sorry

http://www.youtube.com/embed/tdl8wnQOkjM

313_Nevo
311_Lark napsal:

Mam pre teba riesenie Úsměv

Co takto sa pokusit zorganizovat nejaku specku alebo tak cosi? Kratkodobu ? dlhodobu ? online ? offline (viz Horriho Bloody April, Noviho a spol Obrazkovu Sutaz), ...
Je tolko moznosti.
Zalietas si aj ty, aj ostatni a nebudes mat mozno uz ten divny pocit Mrknutí

Lark
313_Nevo napsal:

311_Lark napsal:

Mam pre teba riesenie Úsměv

Co takto sa pokusit zorganizovat nejaku specku alebo tak cosi? Kratkodobu ? dlhodobu ? online ? offline (viz Horriho Bloody April, Noviho a spol Obrazkovu Sutaz), ...
Je tolko moznosti.
Zalietas si aj ty, aj ostatni a nebudes mat mozno uz ten divny pocit Mrknutí

Horriho napad s Bloody April je skvelej, o tom zadna, hlavne pro lidi, co si nejaky pravidelny online polety s bandou kamosu kvuli nedostatku casu nemuzou dovolit.
Na stranu druhou, polet proti AI mi zas tak skvelej neprijde. Na obrazky se rad kouknu, ale...

Bierglassovu specku jsem letel jednou,to byla fakt super vec i prez tu lagiadu. Proste online specka je online specka.

Osobne verim ze se s Rofem da zazit spoustu srandy, ze ma proste "potencional..."

Moc bych si pral zase nejakou online specku, rad prispeju svym dilem. Klidne i nejakou mensi akci na nekterem z verejnych serveru pro zacatek.

Prece nemuzu nechat ty hadraplany totalne shnit v hangaru Úsměv.

310_cibule
311_Lark napsal:
Horriho napad s Bloody April je skvelej, o tom zadna, hlavne pro lidi, co si nejaky pravidelny online polety s bandou kamosu kvuli nedostatku casu nemuzou dovolit. Na stranu druhou, polet proti AI mi zas tak skvelej neprijde. Na obrazky se rad kouknu, ale...

Ohledně Bloody April souhlas, beze srandy. A jen ještě dodám, že jsou taky lidi, kteří si mohou dovolit jen sem tam pár poletů pozdě večer, a zpravidla tedy volí ty online s kamarády.

Prece nemuzu nechat ty hadraplany totalne shnit v hangaru Úsměv.

No, mohli bychom si je třeba vyměňovat, aby se trochu provětrali. Mám úplně všechny Brity, pár Němců včetně Gothy, mapu Kanálu (a jako bonus ti přidám díru do horního křídla). RoF jsem letěl... no, už ani nepamatuju. Není čas.
Upravil/a 310_cibule dne 10-04-2013 21:18
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

magot
a dyk tam nejsou Zepelíny kdo by to lítal ...
WWI sim bez vzducholodí je jako Hitler bez knírku!

FK_Rudiger
magot napsal:

a dyk tam nejsou Zepelíny kdo by to lítal ...
WWI sim bez vzducholodí je jako Hitler bez knírku!

Bych Zeppelína taky uvítal s radostí ale větší radost bych měl kvůli Fokkeru D.V,už jen proto,že by jeden nemusel skoro celej sedmnáctej rok trčet v albáncovi.

310_cibule
To vás jako už kriket nezajímá, nebo co? Všechno je vám jasný?

O RoF ani nemluvě...

313_Nevo
ROF sem netahaj.. Šklebící se

Chcel som este doplnit, ze par speciek/kampani 'neustale' prebieha.
Vid napr prave prebiehajuca SOW kampan v CLODe organizovana Air Combat Group;
a dokonca v ROF je to prave prebiehajuca BLOODY APRIL III kampan organizovana Jasta 5 o ktorej sa tu moc nehovorilo (len co ju Horri spomenul medzi recou).

Takze je urcite neustale 'volne miesto' organizatora ucastnikov takychto akcii (vid napr Cibuleho 'nastup' ucastnikov na kazde kolo SOW kampane - to vidiet nie je, bo je to v sekcii len s pristupm priamych ucastnikov kampane; vid tiez organizatora modrych - ktoreho nevidim ani ja Úsměv ).

Roboty a sposobov ako navnadit ludi na hranie tej danej hry je mnoho, treba sa len angazovat Mrknutí

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,139,824 návštěv