samo světově, u nás ten trh je nevypovídající a doufám, že ani neurčuje cenu hry u nás
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Rozhodně něco s HDD, nemám ani jednu potvoru, ale zcela zásadní bude loading time a je zcela jedno, jestli BR nebo DVD nebo PS XBOX. Křečku, kdy si naposled hrál IL-2 z DVD, můžeš mi říct ?
ehm...
XBOX 360 s diskem a Kinectem - psal jsem přeci, že to potřebuju "hned". Dokonce jsem to celkem bez problémů rozjel na té CRT TV. Ač na plazmě to vypadá úplně jinak.
a splnilo se to, čeho jsem se trochu obával - do "půl" roku tu je One :)
a splnilo se to, co jsem ani netušil - Tomášek XBOX "neuznává" a chtěl přeci PS.... :))
Rozhodně něco s HDD, nemám ani jednu potvoru, ale zcela zásadní bude loading time a je zcela jedno, jestli BR nebo DVD nebo PS XBOX. Křečku, kdy si naposled hrál IL-2 z DVD, můžeš mi říct ?
Kdy naposledy ? Tak to ti řeknu přesně - nikdy :)
DVD jsem použil jen při instalaci a ty jsem dělal všehovšudy 3x
Jinak proč jsem se ptal - koukal jsem, že na konzole existuje i Traktor / Farming Simulátor (mmj). A viděl jsem rozdíl cen mezi XBOX a PC verzí . A pak viděl rozdíl cen u "áčkovějších" titulů...
Ale o tom rozdílu jsem věděl už při koupi a šel do toho i s tímhle vědomím.
Jen jsem teď přemýšlel, proč že jsou ty hry dražší, když jejich vývoj by měl být jednodušší.
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
A není lepší si pořídit mluvícího papouška z bazaru?
papouška si pořídím pro sebe a určitě ne z bazaru
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.