November 23 2024 15:30:05
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 1
AJaromir

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Hlasování
GC3_Messik
LesniHU napsal:
1stCL Pepan napsal:
Tak to musím prohlásit že poslední dvě hlasování z nichž jedno stále probíhá (mimochodem docela zajímavé téma) mě doslova šokovalo jedním zjištěním. Je možné že dá více pilotů přednost 109tce před Spitem?????VyděšenýVyděšenýVyděšený
To me zas tak neprekvapilo. Spousta lidi lita stodevitku 'profesionalne', tj. porad, jako jediny stroj. K nim se nejspis pridali experti na fw190, kteri netusi, ze 109 nema proti spitu vubec takovy vykonnostni naskok jako fockewulf. Dohromady takova modra lobby Úsměv. Tady se bude vzdycky trochu michat skutecnost a zpracovani v ilovi.

Co me skutecne prekvapilo je, ze v ankete o kabinach bombarderu v BoB s prehledem vyhralo zpracovat uplne vsechny kabiny. Zajimalo by me, kolik z tech 64 neznamych hrdinu stravi alespon pet minut treba v kabine radisty.

Pokud bude i nasimulována práce radisty tak proč ne, inspiovat se B17 by Oleg mohl alespoň maličkoÚsměv
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
BP_Tyrl
LesniHU napsal:

Co me skutecne prekvapilo je, ze v ankete o kabinach bombarderu v BoB s prehledem vyhralo zpracovat uplne vsechny kabiny. Zajimalo by me, kolik z tech 64 neznamych hrdinu stravi alespon pet minut treba v kabine radisty.

Tady asi zapůsobil syndrom zvaný slepý pozorovatel v Beaufighteru.

GC3_Messik
Lucka napsal:
1stCL Pepan napsal:
No už je to v cajku - mě nedošlo že je hlasování je teprv na začátku - ruďoši se probraliŠklebící seŠklebící seŠklebící se

Ruďoši jo? Šklebící se No počkej ty jeden Pepane! :sm29:

Spitfire je každopádně nejlepší letadlo. Já to říkám pořád :yes:

No každopádně nejlepší letadlo je ale jen do doby než z pásu sjede první Yak1-B +++ Úsměv
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
57MH_Zvire
rudidlo napsal:
Tak se mi zdá, že Zvířák myslel poválečné osudy...Vyděšený

Jo. Chytrej kluk. Úsměv

airspace.cz
Lucka
Messik napsal:
Lucka napsal:Spitfire je každopádně nejlepší letadlo. Já to říkám pořád :yes:

No každopádně nejlepší letadlo je ale jen do doby než z pásu sjede první Yak1-B +++ Úsměv

Hmm, Jaka nebrat Smutný To už bych si raději vzala Išaka :yes:

rudidlo
clone9cz napsal:
rudidlo napsal:
BP_Tyrl napsal:
Pro mě například je důležitý způsob položení otázky a ta zní: V jaké stíhačce by jste nejraději létali v roce XX. No a tam je volba jednoduchá. Vždycky to vyhraje ta anglická, ať je to sebevětší plečka. Protože skončit po létání někde na Gulagu, nebo strávit šťastné mládí v HJ. To by se mi fakt nelíbilo.
Co to je HJ? Jinak souhlazim se zvirakem.

coze, ty popiras, ze HJ neexistovali ?

.... :sm6:

Ne.
BP_Tyrl napsal:
rudidlo napsal:
quote]Co to je HJ? Jinak souhlazim se zvirakem.

Hitler Jugend

Ty jsi prve napsal:
Pro mě například je důležitý způsob položení otázky a ta zní: V jaké stíhačce by jste nejraději létali v roce XX. No a tam je volba jednoduchá. Vždycky to vyhraje ta anglická, ať je to sebevětší plečka. Protože skončit po létání někde na Gulagu, nebo strávit šťastné mládí v HJ. To by se mi fakt nelíbilo.

Já jsem teda nepochopil proč porovnáváš dvě situace v naprosto odlišných časech - buď strávím po létání čas v Gulagu (až mě zajmou) nebo mládí v HJ...(t.j. před tím, než budu létat)...a tak mi to nějak nešlo dohromady.

Mimochodem nevím, co bylo na členství HJ jako organizaci špatného. To, že se pak SS a Wehrmacht rvali o to, co vyprodukovala je úplně něco jiného. Ale doteď všichni co byli v HJ nelitují toho, že tam byli. Nebo čtu tak málo?

http://silicon-remarks.blogspot.com
Tajpan
Lucka napsal:
Messik napsal:
Lucka napsal:Spitfire je každopádně nejlepší letadlo. Já to říkám pořád :yes:

Hmm, Jaka nebrat Smutný To už bych si raději vzala Išaka :yes:

No Išak je fajn. Lenže trpí jednou modelovou vadou. Že ked bf-ko uvidí , že musí čeliť išakovi, má hned Bf-ko technické problémy. Hlavne začína sa kaziť palivomer, na bf-ko okamžite uteká smerom domov. Zaujímavé je , že ked dosiahne vzdialenosť medzi Bf-kom a išakom nejakú "xyz" vzdialenosť, tak palivomer začne správne ukazovať, dokonca začne fungovať smetrovka a bf-ko začne stúpať, aj motor sa už neprehrieva. A Bf-ko sa vráti späť do boja s Išakom. Ale situácia sa zase zopakuje, Zase Bf-ko začne mať nejaké problémy a jediným riešením je dostať sa znova na vzdialenosť "xyz" , kde znovu sa tieto problémy dajú do poriadku. Asi to bude nejaký bug od OLEGA v konštrukcii alebo v modelovaní I-16. Neviem. Preto radšej beriem Jaka1B alebo Spita. Potom neexistuje žiadna vzdialenosť "xyz" , kde by Bf-ko trpelo nejakou vadou. I ked si všimam, že pilot Bf-ka sa snaží dostať na túto vzdialenosť, ale sa mu to nepodarí. Pravdepodobne je všetko od Olega v poriadku. Soraáč, mýlim sa. Je tam bug. To Bf-ko zase horí. ale to už je iná kapitola problematiky. Mrknutí :sm6::sm6:

rudidlo
3IAP_Tajpan napsal:
No Išak je fajn. Lenže trpí jednou modelovou vadou. Že ked bf-ko uvidí , že musí čeliť išakovi, má hned Bf-ko technické problémy. Hlavne začína sa kaziť palivomer, na bf-ko okamžite uteká smerom domov. Zaujímavé je , že ked dosiahne vzdialenosť medzi Bf-kom a išakom nejakú "xyz" vzdialenosť, tak palivomer začne správne ukazovať, dokonca začne fungovať smetrovka a bf-ko začne stúpať, aj motor sa už neprehrieva. A Bf-ko sa vráti späť do boja s Išakom. Ale situácia sa zase zopakuje, Zase Bf-ko začne mať nejaké problémy a jediným riešením je dostať sa znova na vzdialenosť "xyz" , kde znovu sa tieto problémy dajú do poriadku. Asi to bude nejaký bug od OLEGA v konštrukcii alebo v modelovaní I-16. Neviem. Preto radšej beriem Jaka1B alebo Spita. Potom neexistuje žiadna vzdialenosť "xyz" , kde by Bf-ko trpelo nejakou vadou. I ked si všimam, že pilot Bf-ka sa snaží dostať na túto vzdialenosť, ale sa mu to nepodarí. Pravdepodobne je všetko od Olega v poriadku. Soraáč, mýlim sa. Je tam bug. To Bf-ko zase horí. ale to už je iná kapitola problematiky. Mrknutí :sm6::sm6:

Tajpane, to není bug v ILovi, to je bug v našich hlávách, poněvadž si někteří z nás myslí, že útočit se musí na každé letadlo, které vidím. Ve skutečnosti se mnohokrát stalo, že piloti nepřátelských stran měli vizuální kontakt, ale neútočili na sešbe, protože splnění jejich primárního úkolu bylo přednější. Nevznikaly proto takové hollywoody jako na některých DS

Lucka
3IAP_Tajpan napsal: No Išak je fajn. Lenže trpí jednou modelovou vadou. Že ked bf-ko uvidí , že musí čeliť išakovi, má hned Bf-ko technické problémy. Hlavne začína sa kaziť palivomer, na bf-ko okamžite uteká smerom domov. Zaujímavé je , že ked dosiahne vzdialenosť medzi Bf-kom a išakom nejakú "xyz" vzdialenosť, tak palivomer začne správne ukazovať, dokonca začne fungovať smetrovka a bf-ko začne stúpať, aj motor sa už neprehrieva. A Bf-ko sa vráti späť do boja s Išakom. Ale situácia sa zase zopakuje, Zase Bf-ko začne mať nejaké problémy a jediným riešením je dostať sa znova na vzdialenosť "xyz" , kde znovu sa tieto problémy dajú do poriadku. Asi to bude nejaký bug od OLEGA v konštrukcii alebo v modelovaní I-16. Neviem. Preto radšej beriem Jaka1B alebo Spita. Potom neexistuje žiadna vzdialenosť "xyz" , kde by Bf-ko trpelo nejakou vadou. I ked si všimam, že pilot Bf-ka sa snaží dostať na túto vzdialenosť, ale sa mu to nepodarí. Pravdepodobne je všetko od Olega v poriadku. Soraáč, mýlim sa. Je tam bug. To Bf-ko zase horí. ale to už je iná kapitola problematiky. Mrknutí :sm6::sm6:

:sm12:

:sm6::sm6::sm6::sm6:

WT_Horrido
rudidlo napsal:
Mimochodem nevím, co bylo na členství HJ jako organizaci špatného. To, že se pak SS a Wehrmacht rvali o to, co vyprodukovala je úplně něco jiného. Ale doteď všichni co byli v HJ nelitují toho, že tam byli. Nebo čtu tak málo?

Kdyz odmyslis vychovu k rasove nesnasenlivosti a maximalni poslusnosti vudci a naci strane tak urcite nic. Takovy sverazny skaut to byl.
A po tvem vyjadreni o norimberskem procesu bych rekl ze ctes malo..
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

rudidlo
WT_Horrido napsal:
rudidlo napsal:

Kdyz odmyslis vychovu k rasove nesnasenlivosti a maximalni poslusnosti vudci a naci strane tak urcite nic. Takovy sverazny skaut to byl.

Ad HJ) - a co nás učili v pionýru? nebyla to sice rasová, ale nesnášenlivost to byla a věrnost vůdci jsme taky přísahali furt. Jen se tomu říkalo jinak. Já jsem HJ myslel z hlediska toho, že tam ty děcka byly rády. můžu uvést citace.

Chceš mi říct, že to nebylo divadlo? Pouč mě.
Upravil/a rudidlo dne 20-01-2006 08:44

Tajpan
rudidlo napsal:
WT_Horrido napsal:
rudidlo napsal:

Ad HJ) - a co nás učili v pionýru? nebyla to sice rasová, ale nesnášenlivost to byla a věrnost vůdci jsme taky přísahali furt. Jen se tomu říkalo jinak. Já jsem HJ myslel z hlediska toho, že tam ty děcka byly rády. můžu uvést citace.

Chceš mi říct, že to nebylo divadlo? Pouč mě.

Asi nie, Rudidlo, jedna vec. Vtom období, alebo povedzme prvej polovici 20.storočia, ideologické, politické, náboženské, rasistické názory a rozdiely sa brali viac , alebo omnoho viac , velmi velmi vážne , oproti dnešnej dobe. Dnešnej dobe si môžeš robiť posmešky , ironiu z každého a z hocičoho a ak to velmi nepreženieš , tak sa ti nič nestane.
Ale vtom období, tak to by sa nazvalo drzostou, hlúposťou, alebo jasnou provokáciou a nasledoval by súd a trest.
Budme radi , že žijeme v takejto dobe, aj ked nedokonalej ale určite omnoho lepšej ako spred 60 rokov.

rudidlo
3IAP_Tajpan napsal:
Budme radi , že žijeme v takejto dobe, aj ked nedokonalej ale určite omnoho lepšej ako spred 60 rokov.

Nemusíš používat tak velké číslovky - mě bohatě stačí 20. I když někteří už rádi zapomínají, ale to už jsme hodně OT

1stCL Pepan
Lucka napsal:
1stCL Pepan napsal:
No už je to v cajku - mě nedošlo že je hlasování je teprv na začátku - ruďoši se probraliŠklebící seŠklebící seŠklebící se

Ruďoši jo? Šklebící se No počkej ty jeden Pepane! :sm29:

Spitfire je každopádně nejlepší letadlo. Já to říkám pořád :yes:

čekám čekám... a porád nicCool

1stCL Pepan
No tak koukám že už je to všechno tak jak má být - ......... Spitfire si konečně vysloužil max. ocenění široké vřejnosti...:jamamoto:

Lucka
1stCL Pepan napsal:
No tak koukám že už je to všechno tak jak má být - ......... Spitfire si konečně vysloužil max. ocenění široké vřejnosti...:jamamoto:

Zaslouží si to Mrknutí

1stCL Pepan
Lucka napsal:
1stCL Pepan napsal:

Zaslouží si to Mrknutí

nezaslouží!!!

Lucka
zasloužíCool

rudidlo
Pravdu má ten, co má na avataru svůj vlastní obličej.

WT_Horrido
Spitfire je skareda precenovana nudle.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,027,008 návštěv