Hlasování
|
GC3_Messik |
Přidané 19-01-2006 22:43
|
Uživatel
Příspěvek: 956
Založený: 29.09.05
|
LesniHU napsal:
To me zas tak neprekvapilo. Spousta lidi lita stodevitku 'profesionalne', tj. porad, jako jediny stroj. K nim se nejspis pridali experti na fw190, kteri netusi, ze 109 nema proti spitu vubec takovy vykonnostni naskok jako fockewulf. Dohromady takova modra lobby . Tady se bude vzdycky trochu michat skutecnost a zpracovani v ilovi.
Co me skutecne prekvapilo je, ze v ankete o kabinach bombarderu v BoB s prehledem vyhralo zpracovat uplne vsechny kabiny. Zajimalo by me, kolik z tech 64 neznamych hrdinu stravi alespon pet minut treba v kabine radisty.
Pokud bude i nasimulována práce radisty tak proč ne, inspiovat se B17 by Oleg mohl alespoň maličko
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 19-01-2006 22:44
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
Založený: 30.09.05
|
LesniHU napsal:
Co me skutecne prekvapilo je, ze v ankete o kabinach bombarderu v BoB s prehledem vyhralo zpracovat uplne vsechny kabiny. Zajimalo by me, kolik z tech 64 neznamych hrdinu stravi alespon pet minut treba v kabine radisty.
Tady asi zapůsobil syndrom zvaný slepý pozorovatel v Beaufighteru. |
|
|
|
GC3_Messik |
Přidané 19-01-2006 22:44
|
Uživatel
Příspěvek: 956
|
Lucka napsal:
Ruďoši jo? No počkej ty jeden Pepane! :sm29:
Spitfire je každopádně nejlepší letadlo. Já to říkám pořád :yes:
No každopádně nejlepší letadlo je ale jen do doby než z pásu sjede první Yak1-B +++
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33
|
|
|
|
57MH_Zvire |
Přidané 20-01-2006 07:52
|
Uživatel
Příspěvek: 1287
|
rudidlo napsal:
Tak se mi zdá, že Zvířák myslel poválečné osudy...
Jo. Chytrej kluk. |
|
|
|
Lucka |
Přidané 20-01-2006 08:05
|
Uživatel
Příspěvek: 1014
Založený: 06.10.05
|
Messik napsal:
Lucka napsal:Spitfire je každopádně nejlepší letadlo. Já to říkám pořád :yes:
No každopádně nejlepší letadlo je ale jen do doby než z pásu sjede první Yak1-B +++
Hmm, Jaka nebrat To už bych si raději vzala Išaka :yes: |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 20-01-2006 08:18
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
|
clone9cz napsal:
rudidlo napsal:
BP_Tyrl napsal:
Pro mě například je důležitý způsob položení otázky a ta zní: V jaké stíhačce by jste nejraději létali v roce XX. No a tam je volba jednoduchá. Vždycky to vyhraje ta anglická, ať je to sebevětší plečka. Protože skončit po létání někde na Gulagu, nebo strávit šťastné mládí v HJ. To by se mi fakt nelíbilo. Co to je HJ? Jinak souhlazim se zvirakem.
coze, ty popiras, ze HJ neexistovali ?
.... :sm6:
Ne.
BP_Tyrl napsal:
rudidlo napsal:
quote]Co to je HJ? Jinak souhlazim se zvirakem.
Hitler Jugend
Ty jsi prve napsal:
Pro mě například je důležitý způsob položení otázky a ta zní: V jaké stíhačce by jste nejraději létali v roce XX. No a tam je volba jednoduchá. Vždycky to vyhraje ta anglická, ať je to sebevětší plečka. Protože skončit po létání někde na Gulagu, nebo strávit šťastné mládí v HJ. To by se mi fakt nelíbilo.
Já jsem teda nepochopil proč porovnáváš dvě situace v naprosto odlišných časech - buď strávím po létání čas v Gulagu (až mě zajmou) nebo mládí v HJ...(t.j. před tím, než budu létat)...a tak mi to nějak nešlo dohromady.
Mimochodem nevím, co bylo na členství HJ jako organizaci špatného. To, že se pak SS a Wehrmacht rvali o to, co vyprodukovala je úplně něco jiného. Ale doteď všichni co byli v HJ nelitují toho, že tam byli. Nebo čtu tak málo? |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 20-01-2006 08:22
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
Lucka napsal:
Messik napsal:
Lucka napsal:Spitfire je každopádně nejlepší letadlo. Já to říkám pořád :yes:
Hmm, Jaka nebrat To už bych si raději vzala Išaka :yes:
No Išak je fajn. Lenže trpí jednou modelovou vadou. Že ked bf-ko uvidí , že musí čeliť išakovi, má hned Bf-ko technické problémy. Hlavne začína sa kaziť palivomer, na bf-ko okamžite uteká smerom domov. Zaujímavé je , že ked dosiahne vzdialenosť medzi Bf-kom a išakom nejakú "xyz" vzdialenosť, tak palivomer začne správne ukazovať, dokonca začne fungovať smetrovka a bf-ko začne stúpať, aj motor sa už neprehrieva. A Bf-ko sa vráti späť do boja s Išakom. Ale situácia sa zase zopakuje, Zase Bf-ko začne mať nejaké problémy a jediným riešením je dostať sa znova na vzdialenosť "xyz" , kde znovu sa tieto problémy dajú do poriadku. Asi to bude nejaký bug od OLEGA v konštrukcii alebo v modelovaní I-16. Neviem. Preto radšej beriem Jaka1B alebo Spita. Potom neexistuje žiadna vzdialenosť "xyz" , kde by Bf-ko trpelo nejakou vadou. I ked si všimam, že pilot Bf-ka sa snaží dostať na túto vzdialenosť, ale sa mu to nepodarí. Pravdepodobne je všetko od Olega v poriadku. Soraáč, mýlim sa. Je tam bug. To Bf-ko zase horí. ale to už je iná kapitola problematiky. :sm6::sm6: |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 20-01-2006 08:25
|
Diskutující
|
3IAP_Tajpan napsal:
No Išak je fajn. Lenže trpí jednou modelovou vadou. Že ked bf-ko uvidí , že musí čeliť išakovi, má hned Bf-ko technické problémy. Hlavne začína sa kaziť palivomer, na bf-ko okamžite uteká smerom domov. Zaujímavé je , že ked dosiahne vzdialenosť medzi Bf-kom a išakom nejakú "xyz" vzdialenosť, tak palivomer začne správne ukazovať, dokonca začne fungovať smetrovka a bf-ko začne stúpať, aj motor sa už neprehrieva. A Bf-ko sa vráti späť do boja s Išakom. Ale situácia sa zase zopakuje, Zase Bf-ko začne mať nejaké problémy a jediným riešením je dostať sa znova na vzdialenosť "xyz" , kde znovu sa tieto problémy dajú do poriadku. Asi to bude nejaký bug od OLEGA v konštrukcii alebo v modelovaní I-16. Neviem. Preto radšej beriem Jaka1B alebo Spita. Potom neexistuje žiadna vzdialenosť "xyz" , kde by Bf-ko trpelo nejakou vadou. I ked si všimam, že pilot Bf-ka sa snaží dostať na túto vzdialenosť, ale sa mu to nepodarí. Pravdepodobne je všetko od Olega v poriadku. Soraáč, mýlim sa. Je tam bug. To Bf-ko zase horí. ale to už je iná kapitola problematiky. :sm6::sm6:
Tajpane, to není bug v ILovi, to je bug v našich hlávách, poněvadž si někteří z nás myslí, že útočit se musí na každé letadlo, které vidím. Ve skutečnosti se mnohokrát stalo, že piloti nepřátelských stran měli vizuální kontakt, ale neútočili na sešbe, protože splnění jejich primárního úkolu bylo přednější. Nevznikaly proto takové hollywoody jako na některých DS |
|
|
|
Lucka |
Přidané 20-01-2006 08:35
|
Uživatel
|
3IAP_Tajpan napsal: No Išak je fajn. Lenže trpí jednou modelovou vadou. Že ked bf-ko uvidí , že musí čeliť išakovi, má hned Bf-ko technické problémy. Hlavne začína sa kaziť palivomer, na bf-ko okamžite uteká smerom domov. Zaujímavé je , že ked dosiahne vzdialenosť medzi Bf-kom a išakom nejakú "xyz" vzdialenosť, tak palivomer začne správne ukazovať, dokonca začne fungovať smetrovka a bf-ko začne stúpať, aj motor sa už neprehrieva. A Bf-ko sa vráti späť do boja s Išakom. Ale situácia sa zase zopakuje, Zase Bf-ko začne mať nejaké problémy a jediným riešením je dostať sa znova na vzdialenosť "xyz" , kde znovu sa tieto problémy dajú do poriadku. Asi to bude nejaký bug od OLEGA v konštrukcii alebo v modelovaní I-16. Neviem. Preto radšej beriem Jaka1B alebo Spita. Potom neexistuje žiadna vzdialenosť "xyz" , kde by Bf-ko trpelo nejakou vadou. I ked si všimam, že pilot Bf-ka sa snaží dostať na túto vzdialenosť, ale sa mu to nepodarí. Pravdepodobne je všetko od Olega v poriadku. Soraáč, mýlim sa. Je tam bug. To Bf-ko zase horí. ale to už je iná kapitola problematiky. :sm6::sm6:
:sm12:
:sm6::sm6::sm6::sm6: |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 20-01-2006 08:36
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
rudidlo napsal:
Mimochodem nevím, co bylo na členství HJ jako organizaci špatného. To, že se pak SS a Wehrmacht rvali o to, co vyprodukovala je úplně něco jiného. Ale doteď všichni co byli v HJ nelitují toho, že tam byli. Nebo čtu tak málo?
Kdyz odmyslis vychovu k rasove nesnasenlivosti a maximalni poslusnosti vudci a naci strane tak urcite nic. Takovy sverazny skaut to byl.
A po tvem vyjadreni o norimberskem procesu bych rekl ze ctes malo..
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
rudidlo |
Přidané 20-01-2006 08:41
|
Diskutující
|
WT_Horrido napsal:
rudidlo napsal:
Mimochodem nevím, co bylo na členství HJ jako organizaci špatného. To, že se pak SS a Wehrmacht rvali o to, co vyprodukovala je úplně něco jiného. Ale doteď všichni co byli v HJ nelitují toho, že tam byli. Nebo čtu tak málo?
Kdyz odmyslis vychovu k rasove nesnasenlivosti a maximalni poslusnosti vudci a naci strane tak urcite nic. Takovy sverazny skaut to byl.
Ad HJ) - a co nás učili v pionýru? nebyla to sice rasová, ale nesnášenlivost to byla a věrnost vůdci jsme taky přísahali furt. Jen se tomu říkalo jinak. Já jsem HJ myslel z hlediska toho, že tam ty děcka byly rády. můžu uvést citace.
Chceš mi říct, že to nebylo divadlo? Pouč mě.
Upravil/a rudidlo dne 20-01-2006 08:44
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 20-01-2006 08:52
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
rudidlo napsal:
WT_Horrido napsal:
rudidlo napsal:
Ad HJ) - a co nás učili v pionýru? nebyla to sice rasová, ale nesnášenlivost to byla a věrnost vůdci jsme taky přísahali furt. Jen se tomu říkalo jinak. Já jsem HJ myslel z hlediska toho, že tam ty děcka byly rády. můžu uvést citace.
Chceš mi říct, že to nebylo divadlo? Pouč mě.
Asi nie, Rudidlo, jedna vec. Vtom období, alebo povedzme prvej polovici 20.storočia, ideologické, politické, náboženské, rasistické názory a rozdiely sa brali viac , alebo omnoho viac , velmi velmi vážne , oproti dnešnej dobe. Dnešnej dobe si môžeš robiť posmešky , ironiu z každého a z hocičoho a ak to velmi nepreženieš , tak sa ti nič nestane.
Ale vtom období, tak to by sa nazvalo drzostou, hlúposťou, alebo jasnou provokáciou a nasledoval by súd a trest.
Budme radi , že žijeme v takejto dobe, aj ked nedokonalej ale určite omnoho lepšej ako spred 60 rokov. |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 20-01-2006 08:55
|
Diskutující
|
3IAP_Tajpan napsal:
Budme radi , že žijeme v takejto dobe, aj ked nedokonalej ale určite omnoho lepšej ako spred 60 rokov.
Nemusíš používat tak velké číslovky - mě bohatě stačí 20. I když někteří už rádi zapomínají, ale to už jsme hodně OT |
|
|
|
1stCL Pepan |
Přidané 20-01-2006 09:12
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 386
|
Lucka napsal:
Ruďoši jo? No počkej ty jeden Pepane! :sm29:
Spitfire je každopádně nejlepší letadlo. Já to říkám pořád :yes:
čekám čekám... a porád nic |
|
|
|
1stCL Pepan |
Přidané 20-01-2006 09:19
|
Rozkoukaný
|
No tak koukám že už je to všechno tak jak má být - ......... Spitfire si konečně vysloužil max. ocenění široké vřejnosti...:jamamoto: |
|
|
|
Lucka |
Přidané 20-01-2006 09:22
|
Uživatel
|
1stCL Pepan napsal:
No tak koukám že už je to všechno tak jak má být - ......... Spitfire si konečně vysloužil max. ocenění široké vřejnosti...:jamamoto:
Zaslouží si to |
|
|
|
1stCL Pepan |
Přidané 20-01-2006 09:27
|
Rozkoukaný
|
Lucka napsal:
1stCL Pepan napsal:
No tak koukám že už je to všechno tak jak má být - ......... Spitfire si konečně vysloužil max. ocenění široké vřejnosti...:jamamoto:
Zaslouží si to
nezaslouží!!! |
|
|
|
Lucka |
Přidané 20-01-2006 09:28
|
Uživatel
|