January 21 2026 00:38:32
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Nazory nespokojnosti (vsetkeho druhu) s pracou Team Fusion
Rumcajs
No jo a kolik je to uživatelů proti těm, co si to skutečně koupili? Rozuměj, tyhle statistiky od oka neříkají reálně nic. Já to chápu, že je to empirická zkušenost, ale nedá se nad tím stavět žádný smysluplný názor. Tím vůbec neříkám, že by to nemohla být pravda, jen to, že takto zjištěno se to nedá použít.

Robo
Rumcajs napsal:

Valec napsal:

Uz v Ilovi vetsina rusaku tipuju kolem 70-80% litala za nemce.A v CoDu to je jeste o trochu vice.
A tohle číslo se vzalo kde? Ne že bych chtěl programově dopředu nevěřit, ale kde se takové číslo bere? Páčto jestli je to "osobní zkušenost" a "přesvědčení", pak je víc než jisté, že nemá žádnou hodnotu. Ne že by muselo být blbě, ale není ani elementární jistota, že se to blíží realitě. Můžeš uvést nějaký zdroj?

Valec ma pravdu, za tie roky to vidim rovnako (nie, Valec mi neplati Šklebící se). Je par dobrych Rusakov aj za cervenych, ale ovela menej. Tiez je fakt, ze na tych Befkach liataju asi najlepsie - Drinkins, vit unit, Mr.X, Molnienosnyi, m aeros at atd atd atd.

Befko roluje dobre, Spit by mal rolovat pomalsie na vyssich rychlostiach (platene kridelka), ale uz momentalne ma Befko spravne prevahu a Spita vyrolujes vynoznicujes vyhocico...

310_cibule
Jo, ještě něco něco. Mně teda na efté taky dost sere, že Rusáci lítaj za červený. Teda vlastně za modrý. Nebo jak. Ale tohle mě teda sere fest. A falkon, místo aby v tom zjednal pořádek, tak si tady cintá pentli.

Čím dál častěji mám v poslední době pocit, že jsem se zbláznil. Žumpa.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Rumcajs
S tím roll rate to je naopak. http://theairtact...1362128167
Jedná se o graf měřenej angličanama na kořistním Bf 109. Tedy to ani není německá propaganda. Kolem 200 mph by Bf 109 mělo mít roll rate skoro dvakrát lepší, pak se to kolem 300 mph srovná a dál vede Spit. Probíráno i v rámci FT http://theairtact...roll-rate!.

magot
310_cibule napsal:

Jo, ještě něco něco. Mně teda na efté taky dost sere, že Rusáci lítaj za červený. Teda vlastně za modrý. Nebo jak. Ale tohle mě teda sere fest. A falkon, místo aby v tom zjednal pořádek, tak si tady cintá pentli.

Čím dál častěji mám v poslední době pocit, že jsem se zbláznil. Žumpa.

Musíš se nějak odreagovat, začni tancovat zumbu, jeď do Humpolce nebo třeba v příštím období kandiduj na hrad prostě něco kde si odpočineš!

Valec
Rumcajs napsal:

Jedná se o graf měřenej angličanama na kořistním Bf 109. Tedy to ani není německá propaganda. Kolem 200 mph by Bf 109 mělo mít roll rate skoro dvakrát lepší, pak se to kolem 300 mph srovná a dál vede Spit. Probíráno i v rámci FT http://theairtact...roll-rate!.
A jake mel Spit kridelka?

310_cibule
magot napsal:
Musíš se nějak odreagovat, začni tancovat zumbu, jeď do Humpolce nebo třeba v příštím období kandiduj na hrad prostě něco kde si odpočineš!

Máš recht, člověk nemůže pořád jen dřít a dřít a dřít na SVK. Budu to muset trochu odlehčit, asi zkusím ten Hrad. Horší než to je a bude, to asi už být nemůže.

Jo, a ještě jsem chtěl dodat, že CoD nemá kolizní model stromů. Zmetek! Což ovšem taky dost souivisí s tím, že ho lítaj Bulhaři. To by se jeden pos... Zatracený Bulhaři.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Robo
Rumcajs napsal:

Myslel som, ze Spitfire by mal rolovat pomalsie na vyssich rychlostiach ako roluje teraz v hre (nie ako roluje Befko). Navyse ten graf je trosku ucelovo vyrezany z vacsieho dokumentu kde su k tomu pridane dalsie informacie ako sily potrebne na vychylku a pod. - ale najdolezitejsie je, ze ten graf zobrazuje test s kovovymi kridelkami, nas zaujimaju platene. (rozdiel tam je cca 20 stupnov za sekundu, vid prislusny test Mk.V.) Na malych rychlostiach (180-200mph IAS) to roluje ozaj ovela pomalsie, nemeral som presne ci 2x a na vyssich sa to trosku vyrovnava.

310_cibule
Vyděšený Sakra, co to sem taháte?

Tohle je vlákno určený k stížnostem na efté, veřejnosti známé jako f... tw..s. Maximálně ještě k nadávání na zmetka.

A vy tady melete něco o roll rate. WTF. Co to vlastně je?

Tohle vlákno si zničit nenecháme Cool

Rumcajs
Má pravdu předseda Cibule. Tohle je sprostý konstruktivní útok na účel vlákna. Třeba dnes se ukázalo, že na sejmutí 3 Hurrispitů je třeba 5 minut flaku a soustředěného úsilí asi 10 Bf 109. Na vlastní voči jsem pak viděl utočícího strašnýho Tiger Motha, jak nám rozstřílel letiště. Navíc se kvůli němu 2 Bfka rozbily, páčto se srazily. To je nespravedlivý. Němci neměli prohrát hned v 1940!

falkon
310_cibule napsal:
A falkon, místo aby v tom zjednal pořádek, tak si tady cintá pentli.

"Já jsem tajtrlik?! Ty jseš tajtrlik!!! Tady se hádáš s křeslem, čepice ti vstává na hlavě, svíčka mně zhasla, někdo mne tady lechtá a já jsem TAJTRLIK?!? Za prvně nevím co to je, a za druhý mně to uráží!!!"

310_cibule
... a navíc ještě krade Burianovi citáty. To je typický pro celej efté, místo aby vylepšili roll rate u tanků, tak se koukaj mn nějaký sračky z 50. let.

Jo, a taky jsem chtěl napsat, že CoD je zmetek, protože v klikacim kokpitu negunguje startér. O tom, že se od pátku nemůžu přihlásit na ATAG, ani nemluvě. Hajzlové. Všichni.

Pragr
IMO úroveň AI flaku je další věc co by stála za úpravu. Přeci jen to, že si nad natolik silně bráněným cílem, jako je letiště krouží bombardéry o stíhačkách ani nemluvím (platí pro obě strany) ve výšce 50m aniž by jim hrozilo sestřelení je tak trochu nesmysl.

Co se týká počtu rusů létajících za Lw nebo RAF. Pokud se nepletu Rumcajs mluvil o BoS, což je východní fronta a pro Rusy zejména naprosto odlišná motivace v porovnání se západní frontou. Válcova argumentace má tak minimální, pokud vůbec nějakou, výpovědní hodnotu.

Borland
Rumcajs napsal:

Hoper napsal:Rumcajsi, kromě toho, že se pleteš v pochopení Válcova vtipu, tak se pleteš i v tom, že by Rusové (zákazníci) preferovali ruské stroje Úsměv
ed: p
Nepletu. Ostatně Válec určitě umí psát a vyjádřit se za sebe.

Jo, na tom něco bude. Když jsem hrál Red Orchestra 2 na ruských serverech tak jsem si myslel jak půjdu za Němce a budu střílet Rusy, ale jaké bylo moje překvapení když jsem zjistil, že každý Kuzma a Voloďa hrají za Wehrmacht tak vehementně, že 2 sekundy po založení hry je místo jen u Rudoamějců.

http://colorific.eu/michael/
310_cibule
Pragr napsal:
Válcova argumentace má tak minimální, pokud vůbec nějakou, výpovědní hodnotu.

To maj všechny jeho argumetace, Válce tady nikdo nebere vážně. Je to takovej místní kašpar, o simech neví prakticky nic. Něco jaké efté.

310_cibule
Mimochodem víte, proč jsou v ilovi všechny německý éra nabušený a spojenecký podhodnocený? To bylo zadání Ubisoft Entertainment S.A. Jak známo, frantíci nenáviděj Brity a a jsou silně antiameričtí. Navíc se v poslední době hodně paktujou s Němci (viz třeba tandem Sarkozi Merkelová). Byla to prostě politická objednávka. Posvěcená Bruselem.

To dáva smysl, ne?

Robo
Pragr napsal:

IMO úroveň AI flaku je další věc co by stála za úpravu. Přeci jen to, že si nad natolik silně bráněným cílem, jako je letiště krouží bombardéry o stíhačkách ani nemluvím (platí pro obě strany) ve výšce 50m aniž by jim hrozilo sestřelení je tak trochu nesmysl.

Zavisi ake flaky tam daju - tazke strielaju vsade naokolo, ale Bofors ta v 50 vytuninguje ani nestihnes zmurknut. Mrknutí

Pragr napsal:Co se týká počtu rusů létajících za Lw nebo RAF. Pokud se nepletu Rumcajs mluvil o BoS, což je východní fronta a pro Rusy zejména naprosto odlišná motivace v porovnání se západní frontou. Válcova argumentace má tak minimální, pokud vůbec nějakou, výpovědní hodnotu.

Stary Il bola tiez vychodna fronta a kopec Rusakov lietal Befka (vratane pana Maddoxa) Šklebící se Valcova argumentacia ma vahu cca 10 rokov lietania. Pff Ale preco by som mu mal verit ked si mozem vykonstruovat vlastne spekulacie.

Cibule je to tak ako pises a Churchill bol fasista a Burian tiez.

WT_Horrido
Kříže jsou prostě sexy a Hitler byl frajer. Abstinent, nekuřák, sociálně mu to myslelo, uměl pracovat s masama, sjednocoval Evropu, byl proti Putinovi (totiž Stalinovi), vadila mu odstředivá Británie, ale v Paříži byl rád, odsuzoval sionistický teror a měl rád kluky musulmanský a vždy podpořil Španělsko a Italii i s Řeckem.

Si to prostě přiznejte...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
jj, taky si myslím, že se tim ten roll rate dost vysvětluje.

Ostatně soudím, že CoD, EU, TF a vůbec jsou zmetek.

Robo
Hitler nakupoval v Lidli.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,128,959 návštěv