To magot: s tím flight modelem máš možná pravdu, wings of prey je v těch pochybech takový strnulý, jako kdyby byly přesně naskriptované, třeba pád do vývrtky..
To LEON, KOTY: je to jen o odlišném nastavení, kde je třeba vychytat odezvu, stejně tak tam můžeme dát Flight Simulator
Pokial teda spravia Bf109 v kvalite P51, tak mate razom trenazer
Nastartovat si Bf109 pekne rucne a potom si v nom strihnut dogfight by mohlo byt velmi atraktivne. A to ani nehovorim, ze by ste k tomu mali este dalsi kokpit pre Spit/P51/P47
1) Mírná kritika. Na fotkách i videích je vidět, že display je v určité vzdálenosti za maskou. Je celkem nepříjemné, že při pohledu zboku nesouhlasí promítaný obraz s dírou v kricím panelu.
2) Ohledně FSX ... psal jsem do Microsoftu a dostal jsem odpověď, že produkt FSX nelze používat v komerčních simulátorech a že licenci neprodávají. Nevím, na jaké bázi lítají různí poskytovatelé zážitku , kteří svůj simulátor provozují na produktu MSFS , ale já jsem narazil na negativní odpověď.
3) Je možné si váš simulátor v Praze prohlédnout ? Né jako člen klubu, né jako zájemce o létání, ale jako dejme tomu jako " kolega od fochu " ?
Děkuji a kritiku neberte jako negativní, ale jako konstruktivní.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.