January 02 2025 14:26:10
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 1
CSW_Rannisokol

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Team Fusion
1stCL_Novotny
Tak to je dobrý, je tam potenciál. Úsměv Ale k čemu mi to bude, já bych raději pěkný letadlo. Potenciál ještě pořád neumím řídit. Tak nakonec taky dobrý ten potenciál. Mrknutí

WT_Horrido
Potenciál je dobrá věc. Máš třeba potenciál k pohlavnímu styku s Bar Refaeli...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Baron
Bar Rafaeli? Hmmmm... No, móže byť... Úsměv
Upravil/a Baron dne 25-02-2013 11:03
Hals - und Beinbruch!

313_Nevo
Potencijal to ma, napr. k tomu, aby sa v tom zorganizovala online kampan ako napr. aktualne prebiehajuca Storm Of War Úsměv

Treba este nieco viac? Mrknutí

PS: slecna Barova ma tiez potencijal..

310_cibule
X Novotny napsal:

Tak to je dobrý, je tam potenciál. Úsměv Ale k čemu mi to bude, já bych raději pěkný letadlo. Potenciál ještě pořád neumím řídit. Tak nakonec taky dobrý ten potenciál. Mrknutí

Novotňas, já tomu pořád nějak nerozumím.

Nechceš potenciál, chceš letadlo. Z toho usuzuji, že se ti jich v CoD nedostává. Tak proč ho lítáš? Proč lítáš SoW? Proč se tím vůbec zdržuješ? Skvělá letadla jsou třeba v DCS. Sice to nemá potenciál pro kampaň jako SoW, ale u těch stejně nevíš, k čemu ti bude - jak sám říkáš.

Já vím, že tu jde hlavně o to škorpení se. Ostatně tu nejsi sám, tím se tu baví řada lidí. Takoví Flan a Horri jsou ale aspoň konzistentní - "nemám, nezajímá, zmetek, ztráta času, všechno je a bude špatně, blbečci". To považuji za konzistentní názor (tedy minimálně od té doby, co jsem si ho zde přečetl zhruba po sté). Ale v tvém případě trochu tápu Mrknutí
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Rumcajs
Hele Cibule a nešla by konzistence najít i v "nerozumím mu"?

WT_Horrido
313_Nevo napsal:

Potencijal to ma, napr. k tomu, aby sa v tom zorganizovala online kampan ako napr. aktualne prebiehajuca Storm Of War Úsměv

Treba este nieco viac? Mrknutí

Jo, je třeba víc. Více lidí a více peněz. Dostat bojové simulátory z gheta sociálně narušených nerdů.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
Rumcajs napsal:

Hele Cibule a nešla by konzistence najít i v "nerozumím mu"?

No, určitě. Pokud někdo neustále opakuje "nerozumím mu", "nerozumím mu", "nerozumím mu" (ať už se to týká čehokoliv), tak je velmi konzistentní (otázkou je, zda takové oznámení po nějaké době ještě někoho zajímá, zda by se dotyčný neměl přeci jen zkusit porozumět a ne stále jen opakovat, že "nerozumí", či na porozumění naopak zcela rezignovat. Ale to zcela jistě nemá s touto debatou nic společného Mrknutí)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Hoper
X Novotny napsal:

Tak to je dobrý, je tam potenciál. :) Ale k čemu mi to bude, já bych raději pěkný letadlo. Potenciál ještě pořád neumím řídit. Tak nakonec taky dobrý ten potenciál. ;)

no nemáš si sedat do befka, to dá rozum, že befko není pěkný letadlo ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

310_cibule
Ha, už ne "blbečci", ale "nerdi". Pro ty, kdo neumějí anglicky, to znamená (v jednom svém významu) to samé.

"Nemám, nezajímá, zmetek, ztráta času, všechno je a bude špatně, blbečci/nerdi".

"Not having, not interested, waster, waste of time, everything is and will be wrong, nerds/blbečci".

Začíná to tu být světové Úsměv

TozziFan
Obloha jasná, nikde ani mráček. Kua už bude kapat?

TozziFan
EDIT: duplikace

1stCL_Novotny
310_cibule napsal:

X Novotny napsal:

Novotňas, já tomu pořád nějak nerozumím.

Nechceš potenciál, chceš letadlo. Z toho usuzuji, že se ti jich v CoD nedostává. Tak proč ho lítáš? Proč lítáš SoW? Proč se tím vůbec zdržuješ? Skvělá letadla jsou třeba v DCS. Sice to nemá potenciál pro kampaň jako SoW, ale u těch stejně nevíš, k čemu ti bude - jak sám říkáš.

Já vím, že tu jde hlavně o to škorpení se. Ostatně tu nejsi sám, tím se tu baví řada lidí. Takoví Flan a Horri jsou ale aspoň konzistentní - "nemám, nezajímá, zmetek, ztráta času, všechno je a bude špatně, blbečci". To považuji za konzistentní názor (tedy minimálně od té doby, co jsem si ho zde přečetl zhruba po sté). Ale v tvém případě trochu tápu Mrknutí

Neboj není problém s CloD, ba ani s potenciálem TF a věcí co dělají.
Problém je to že nechceš připustit že by si pár lidí dokázalo bez sebemenší nenávisti dělat srandu sami ze sebe a i z jiných.
Přečti si nad mím postem další dva a snaž aspoń naznačit úsměv a kapičku smyslu pro humor.
Pokud to nejde hledej problém u sebe sama. Mrknutí

Ps: Protože to tu znám ještě vysvětlím názorně. Hopřík si dělá legrácky z Flana a já z Hopříka. Pokud to vadí tak se omlouvám.

Mriswith
A nezmizely zase nejake prispevky?

310_cibule
Smysl pro humor? Úsměv? Chybu u sebe? WTF? Neznám.

Ale zaznamenal jsem tu pár lidí, kteří si sem nechodí dělat legraci sami ze sebe, ale jen a pouze sem chodí štvát ty druhé (tím nemyslím nutně Tebe, ty ses jen přidal, protože Ti to přijde zábavné Úsměv (a pak že neumím úsměv).

P.S. Ale budiž Ti možná omluvou, že jsi nesledoval celou tuto debatu v uplynulých třech, čtyřech letech. Občas to tu bylo dost hustý.

1stCL_Novotny
Neboj sledoval, ale neměl jsem CloD a tak nevstupoval. Mám Clod a vstupuji. Mrknutí

310_cibule
V poho, vždyť o nic nejde Mrknutí

falkon
Tak sme si to vyjasnili, a co tak uz nechat toto vlakno na veci ohladom Team Fusion?! Updaty, novinky, vase postrehy atd..

Nepotrebujeme tu na SVK dalsie vlakno, kde sa zase medzi sebou natahuju priaznivci a odporci CloD-a. Prosim, chodte si zo seba robit srandu, pisat ustipacne pozamky, staznosti, a cokolvek dalsie SEM, prosim!

Diky Mrknutí

SepiaX
falkon napsal:

Tak sme si to vyjasnili, a co tak uz nechat toto vlakno na veci ohladom Team Fusion?! Updaty, novinky, vase postrehy atd..

Nepotrebujeme tu na SVK dalsie vlakno, kde sa zase medzi sebou natahuju priaznivci a odporci CloD-a. Prosim, chodte si zo seba robit srandu, pisat ustipacne pozamky, staznosti, a cokolvek dalsie SEM, prosim!

Diky Mrknutí

AMEN HALELUJA

Pragr
Ví někdo, jak bude vlastně vypadat systém těch patchů? Jestli panuje nějaký obecný souhlas, že většina (pravda, zajímají mě maximálně ATAG a SoW) serverů upgraduje na novou verzi? Nerad bych skončil ve stavu Il-2, kde člověk potřeboval 5-6 kopií a mezi nimi přepínal jak pitomec.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,153,546 návštěv