Team Fusion
|
1stCL_Novotny |
Přidané 25-02-2013 09:24
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Tak to je dobrý, je tam potenciál. Ale k čemu mi to bude, já bych raději pěkný letadlo. Potenciál ještě pořád neumím řídit. Tak nakonec taky dobrý ten potenciál. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 25-02-2013 09:47
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Potenciál je dobrá věc. Máš třeba potenciál k pohlavnímu styku s Bar Refaeli...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Baron |
Přidané 25-02-2013 10:02
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Bar Rafaeli? Hmmmm... No, móže byť...
Upravil/a Baron dne 25-02-2013 11:03
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
313_Nevo |
Přidané 25-02-2013 12:14
|
Uživatel
Příspěvek: 1888
Založený: 13.08.06
|
Potencijal to ma, napr. k tomu, aby sa v tom zorganizovala online kampan ako napr. aktualne prebiehajuca Storm Of War
Treba este nieco viac?
PS: slecna Barova ma tiez potencijal.. |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 25-02-2013 12:43
|
Moderátor
Příspěvek: 15093
Založený: 29.09.05
|
X Novotny napsal:
Tak to je dobrý, je tam potenciál. Ale k čemu mi to bude, já bych raději pěkný letadlo. Potenciál ještě pořád neumím řídit. Tak nakonec taky dobrý ten potenciál.
Novotňas, já tomu pořád nějak nerozumím.
Nechceš potenciál, chceš letadlo. Z toho usuzuji, že se ti jich v CoD nedostává. Tak proč ho lítáš? Proč lítáš SoW? Proč se tím vůbec zdržuješ? Skvělá letadla jsou třeba v DCS. Sice to nemá potenciál pro kampaň jako SoW, ale u těch stejně nevíš, k čemu ti bude - jak sám říkáš.
Já vím, že tu jde hlavně o to škorpení se. Ostatně tu nejsi sám, tím se tu baví řada lidí. Takoví Flan a Horri jsou ale aspoň konzistentní - "nemám, nezajímá, zmetek, ztráta času, všechno je a bude špatně, blbečci". To považuji za konzistentní názor (tedy minimálně od té doby, co jsem si ho zde přečetl zhruba po sté). Ale v tvém případě trochu tápu
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 25-02-2013 13:07
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Hele Cibule a nešla by konzistence najít i v "nerozumím mu"? |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 25-02-2013 13:21
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
313_Nevo napsal:
Potencijal to ma, napr. k tomu, aby sa v tom zorganizovala online kampan ako napr. aktualne prebiehajuca Storm Of War
Treba este nieco viac?
Jo, je třeba víc. Více lidí a více peněz. Dostat bojové simulátory z gheta sociálně narušených nerdů.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 25-02-2013 13:56
|
Moderátor
|
Rumcajs napsal:
Hele Cibule a nešla by konzistence najít i v "nerozumím mu"?
No, určitě. Pokud někdo neustále opakuje "nerozumím mu", "nerozumím mu", "nerozumím mu" (ať už se to týká čehokoliv), tak je velmi konzistentní (otázkou je, zda takové oznámení po nějaké době ještě někoho zajímá, zda by se dotyčný neměl přeci jen zkusit porozumět a ne stále jen opakovat, že "nerozumí", či na porozumění naopak zcela rezignovat. Ale to zcela jistě nemá s touto debatou nic společného )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 25-02-2013 14:01
|
Fusioner
Příspěvek: 12094
|
X Novotny napsal:
Tak to je dobrý, je tam potenciál. :) Ale k čemu mi to bude, já bych raději pěkný letadlo. Potenciál ještě pořád neumím řídit. Tak nakonec taky dobrý ten potenciál. ;)
no nemáš si sedat do befka, to dá rozum, že befko není pěkný letadlo ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 25-02-2013 14:04
|
Moderátor
|
Ha, už ne "blbečci", ale "nerdi". Pro ty, kdo neumějí anglicky, to znamená (v jednom svém významu) to samé.
"Nemám, nezajímá, zmetek, ztráta času, všechno je a bude špatně, blbečci/nerdi".
"Not having, not interested, waster, waste of time, everything is and will be wrong, nerds/blbečci".
Začíná to tu být světové
|
|
|
|
TozziFan |
Přidané 25-02-2013 22:48
|
Uživatel
Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
Obloha jasná, nikde ani mráček. Kua už bude kapat? |
|
|
|
TozziFan |
Přidané 25-02-2013 22:48
|
Uživatel
Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
EDIT: duplikace |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 26-02-2013 05:59
|
Diskutující
|
310_cibule napsal:
X Novotny napsal:
Tak to je dobrý, je tam potenciál. Ale k čemu mi to bude, já bych raději pěkný letadlo. Potenciál ještě pořád neumím řídit. Tak nakonec taky dobrý ten potenciál.
Novotňas, já tomu pořád nějak nerozumím.
Nechceš potenciál, chceš letadlo. Z toho usuzuji, že se ti jich v CoD nedostává. Tak proč ho lítáš? Proč lítáš SoW? Proč se tím vůbec zdržuješ? Skvělá letadla jsou třeba v DCS. Sice to nemá potenciál pro kampaň jako SoW, ale u těch stejně nevíš, k čemu ti bude - jak sám říkáš.
Já vím, že tu jde hlavně o to škorpení se. Ostatně tu nejsi sám, tím se tu baví řada lidí. Takoví Flan a Horri jsou ale aspoň konzistentní - "nemám, nezajímá, zmetek, ztráta času, všechno je a bude špatně, blbečci". To považuji za konzistentní názor (tedy minimálně od té doby, co jsem si ho zde přečetl zhruba po sté). Ale v tvém případě trochu tápu
Neboj není problém s CloD, ba ani s potenciálem TF a věcí co dělají.
Problém je to že nechceš připustit že by si pár lidí dokázalo bez sebemenší nenávisti dělat srandu sami ze sebe a i z jiných.
Přečti si nad mím postem další dva a snaž aspoń naznačit úsměv a kapičku smyslu pro humor.
Pokud to nejde hledej problém u sebe sama.
Ps: Protože to tu znám ještě vysvětlím názorně. Hopřík si dělá legrácky z Flana a já z Hopříka. Pokud to vadí tak se omlouvám. |
|
|
|
Mriswith |
Přidané 26-02-2013 06:02
|
Nováček
Příspěvek: 75
Založený: 27.12.12
|
A nezmizely zase nejake prispevky? |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 26-02-2013 08:33
|
Moderátor
|
Smysl pro humor? Úsměv? Chybu u sebe? WTF? Neznám.
Ale zaznamenal jsem tu pár lidí, kteří si sem nechodí dělat legraci sami ze sebe, ale jen a pouze sem chodí štvát ty druhé (tím nemyslím nutně Tebe, ty ses jen přidal, protože Ti to přijde zábavné (a pak že neumím úsměv).
P.S. Ale budiž Ti možná omluvou, že jsi nesledoval celou tuto debatu v uplynulých třech, čtyřech letech. Občas to tu bylo dost hustý.
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 26-02-2013 09:10
|
Diskutující
|
Neboj sledoval, ale neměl jsem CloD a tak nevstupoval. Mám Clod a vstupuji. |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 26-02-2013 09:34
|
Moderátor
|
V poho, vždyť o nic nejde
|
|
|
|
falkon |
Přidané 26-02-2013 11:31
|
Moderátor
Příspěvek: 1478
|
Tak sme si to vyjasnili, a co tak uz nechat toto vlakno na veci ohladom Team Fusion?! Updaty, novinky, vase postrehy atd..
Nepotrebujeme tu na SVK dalsie vlakno, kde sa zase medzi sebou natahuju priaznivci a odporci CloD-a. Prosim, chodte si zo seba robit srandu, pisat ustipacne pozamky, staznosti, a cokolvek dalsie SEM, prosim!
Diky |
|
|
|
SepiaX |
Přidané 26-02-2013 11:52
|
Uživatel
Příspěvek: 1165
Založený: 15.11.11
|
falkon napsal:
Tak sme si to vyjasnili, a co tak uz nechat toto vlakno na veci ohladom Team Fusion?! Updaty, novinky, vase postrehy atd..
Nepotrebujeme tu na SVK dalsie vlakno, kde sa zase medzi sebou natahuju priaznivci a odporci CloD-a. Prosim, chodte si zo seba robit srandu, pisat ustipacne pozamky, staznosti, a cokolvek dalsie SEM, prosim!
Diky
AMEN HALELUJA |
|
|
|
Pragr |
Přidané 26-02-2013 12:09
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 303
Založený: 11.12.09
|
Ví někdo, jak bude vlastně vypadat systém těch patchů? Jestli panuje nějaký obecný souhlas, že většina (pravda, zajímají mě maximálně ATAG a SoW) serverů upgraduje na novou verzi? Nerad bych skončil ve stavu Il-2, kde člověk potřeboval 5-6 kopií a mezi nimi přepínal jak pitomec. |
|
|