CVS_boZZda napsal:
Já?
To vy tady regulujete cenu, přitom nemáte zájem. Nechte to na poptávce. Ta si dovede cenu vytvořit sama! Takový rady typu to bych za tu cenu nekoupil. Na aukci taky nepudes a nebudes jim kecat, ze bys dal tolik a tolik kdybys cirou nahodou mel zajem. O cene se vzdycky bavi jen ti, kterych se to tyka. No a jak jsem si vsiml, tak nikoho z tohoto vlakna se to zatim netyka, ale popsalo se toho uz hafo :rolleyes:
Noooo.... s tím bych si dovolil nesouhlasit. Na aukci se takhle sundává navržená cena dolů.
Messik napsal:
No chtít dobírku :no: Copak, že prodaváš? IL už nebaví?
1)nestíhám se věnovat 4 leteckým simulátorům. Pro mě je priorita LOCK ON Flamming Cliffs a Falcon 4.0.
2)přestal jsem létat online s letkou -1st Czech Lions před cca 6 měsíci
3)jsem soutěživý typ a ve Sturmoviku je třeba mít stovky, ne-li tisíce nalítaných hodin abys byl ESO. Zatím co v LOCK ON:FC nebo Falconu umím dogfight velmi slušně, u Sturmovika jsme se na tuto úroveň nikdy nedopracoval (dle mojí představy), ačkoliv to byl můj záměr. Létat dogfight s F-16 nebo Su-27 je úplně o něčem jiném, než s např. BF-109/Fw-190.
4)Czech War zanikla a já ztratil motivaci létat, dogfighty mě pomalu přestaly bavit. Ačkoliv svoje kouzlo mají dodnes, cítím se "flustrovaný" pilotním uměním některých jedinců v letce.
5)úroveň pilotů v 1st Czech Lions je natolik vysoká, že dosáhnout jejich umění abych byl pořádným soupeřem=stovky hodin, což nemám.
313_OTU_Volume napsal:
také se mi zdá ta cena úměrná....
na zvířecím linku gold 899 a pacifik za 850
mnoo přesto je to neúměrné, již použité a dát to o 2 stovky levněji.. může to být škráblé, potrhaná krabička je to jako koupit 3 měsíce jetou oktávku o 15 000 levněji... můj názor. Dle mého soudu je reálná cena cca 1000 kč. Ale prodat se vždy člověk snaží za co nejvíc.. nakupující zase za co nejmíň
1) mám simulátor ve 100% stavu - doslova. Krabice, CD, manuály, referenční karty atd,...
2) nabízím krabicovou verzi IL-2FB+ESA, nikoliv DVD Gold. Za hezku krabici se také platí.
3) cena je věcí prodávajícího a ten neprodá za 1000Kč simulátor do kterého dal 990+650+990Kč. To si jej raději nechá, dál vystavený na skříni nebo jej dá do krabice a šup sním do sklepa. Znalec a milovník Ila možná koupí, jiní budou mít kecy o vyčůrankovi.
2) cena je věcí názoru, podbízet se nebudu, raději to dám do sklepa.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.