November 23 2024 15:21:02
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 1
AJaromir

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Můj avatar
ECL_Bulldok
:sm6:Já myslel že jste to někde stáhli (avatary):sm20:. takovýhle vostrý avatary jsem ještě neviděl. Taky bych chtěl nějakej pěknej.:sm39:

GC3_Messik
3IAP_Dazz napsal:
A vůbec, všichni se držte tématu Naštvaný

Tady to není holubník, ale SVK fórum.

proč jsi tohle nenapsal za dob kdy to byl asfaltový holub, to bych se nasmál s tím holubníkem. Mrknutí
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
310_cibule
Sorry, Dazzi, už to víckrát neudělám Mrknutí

falkon
3IAP_Dazz napsal:
A vůbec, všichni se držte tématu Naštvaný

Tady to není holubník, ale SVK fórum.

Dobry joke!!! Šklebící se :sm6::sm6:

1stCL_Jamamoto
Klidně si ho nech, ty se tím prezentuješ, ne já....tak co bych ti do toho kecal...než jsi to tu otevřel ani jsem si pořádně nevšiml, co tam vlastně máš...

GC3_Chroust
Dazzi mozna ta barva oci...no nevim, ale chtelo by to asi zmenu...

XXX_Dazz
Jamamoto neříkej, že sis nevšiml krásného 3.IAP/BAP sokolíka, který se v pravé sovětské zimě (je větší než ruská) halí do sovětské zástavy, na které je zřetelně vidět hvězda, srp a kladivo.

Teď jsi mě urazil a za to tě sundám (možná).

1stCL_Jamamoto
Neber to nijak zle...prostě bedlivě neštuduji každý avatar....přišlo mi to jako nějakej pták s deformovanými křídly, nebo pták v krabici....prostě jsem to nějak zvlášť nezkoumal....jinak podotýkám, že do státních vlajek se většinou zahalují padlí... že byto měl ten sokolík už za sebou? No jo....ptačí chřipka je svinstvo....Šklebící se

Tak a teď už se nemůžu divit, až mi bude sedět celá 3.IAP za zadkem.....:sm13:

S! Pánové....a berte to jako přátelský štulec! :jamamoto:

312_HeRa
Vsechny avatary jsou hezke, napadite a me se proste libi.

312raf.com
XXX_Dazz
1stCL_Jamamoto napsal:
Neber to nijak zle...prostě bedlivě neštuduji každý avatar....přišlo mi to jako nějakej pták s deformovanými křídly, nebo pták v krabici....prostě jsem to nějak zvlášť nezkoumal....jinak podotýkám, že do státních vlajek se většinou zahalují padlí... že byto měl ten sokolík už za sebou? No jo....ptačí chřipka je svinstvo....Šklebící se

Vydal jsem rozkaz, za každou cenu sundat !!! :sm11: Kolik virtuálních životů to bude stát je v daný okamžik jedno.
Šklebící se

CR_PETRAS
No Dazzi,k tvému avataru...Můj čistě osobní názor je,že ten sokol je moc zamračenej.Jako by mu někdo ukradnul letadýlko.
Mohl by mít více bojovnější výraz v zobáku....jako " HRRR NA NĚ !!!! " nebo pojďte sundat nějakého němčoura!!! Ale jinak moc pěkné a graficky vychytané :sm5::sm29:

http://avionika.webpark.cz
GC3_Chroust
No on Dazz chtel aby ho to vystihovalo...a kdyz se porad na nas mraci tak to ma i tam no Šklebící se

Tajpan
No ja som chcel predstaviť svojho avatara až na Leningradskej akcii, ale vzhladom na včerajšok a na hlásenie , že môj nový plnokrvník už, už je hotový a už čaká len na štart tak ....

[img]http://img.photobucket.com/albums/v230/marian2004/IAP/t4.jpg[/img] is not a valid Image.

Som zvedavý kolkým ludom bude vadiť moja politická angažovanoť vyjadrená v tomto avatare. :sm6: :sm41:
Upravil/a Tajpan dne 19-01-2006 09:15

GC3_Kane
3IAP_Dazz napsal:
1stCL_Jamamoto napsal:

Vydal jsem rozkaz, za každou cenu sundat !!! :sm11: Kolik virtuálních životů to bude stát je v daný okamžik jedno.
Šklebící se

pták v krabici Naštvaný jseš mrtvej generále...i kdyby u toho měli chcípnout všichni moji kamarádi :sm11:

:lol::lol::lol:

http://3iap.org/forum/news.php
XXX_Dazz
CR_PETRAS napsal:
No Dazzi,k tvému avataru...Můj čistě osobní názor je,že ten sokol je moc zamračenej.Jako by mu někdo ukradnul letadýlko.
Mohl by mít více bojovnější výraz v zobáku....jako " HRRR NA NĚ !!!! " nebo pojďte sundat nějakého němčoura!!! Ale jinak moc pěkné a graficky vychytané :sm5::sm29:

JJ Petrasi, u nás v letce mi furt něco berou a letadlo se na mě kolikrát ani nedostane :cry:

Ucho
3IAP_Tajpan napsal:
Som zvedavý kolkým ludom bude vadiť moja politická angažovanoť vyjadrená v tomto avatare. :sm6: :sm41:

No Tajpane, vzhledem k tomu jak je držená ta přírůčka, usuzuju něco o negramotnosti. Takže mě ten politický názor moc nepřekvapuje... :lol:
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

WT_Horrido
Jasny komunista. Cist neumi, ale politicky nazor ma. Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Tajpan
:sm6:

XXX_Dazz
WT_Horrido napsal:
Jasny komunista. Cist neumi, ale politicky nazor ma. Šklebící se

Jak kdyby jste nevěděli co je v životě nejdůležitější !!!

WT_Slava
3IAP_Dazz napsal:

Jak kdyby jste nevěděli co je v životě nejdůležitější !!!

Hele a to jde stanovit? Podle mě se to v průběhu života mění. Napřed je období jídla, když člověk trochu vyroste tak sex no a pak zase jídloŠklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,026,950 návštěv