Adminům
|
CW_boZZda |
Přidané 18-01-2006 14:15
|
Uživatel
Příspěvek: 636
Založený: 29.09.05
|
A co kdybych si vzal do hospody SS čepici s lebkama? To by byl taky mazec!!! Doma ve vytrýně to nikomu vadit nemůže, ale ofic by se to mělo rozhodně brát jako TABU. |
|
|
|
313_Gryzlov |
Přidané 18-01-2006 14:17
|
Uživatel
Příspěvek: 1088
Založený: 30.09.05
|
Z mého pohledu má CSL_Ucho pravdu. Souhlasím a přidávám se k jeho názoru na věc. |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 18-01-2006 14:19
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
|
Doporučoval bych adminům tohle vlákno zamknout a rozhodnout se podle svého vědomí a svědomí. Vše podstatné již bylo, myslím řečeno.
A pokud se tak nestane, zkusme se alespoň v tomto případě vyvarovat nejrůznějších invektiv a osočení jen proto, že si druhý myslí něco jiného.
A na srp a kladivo (ještě spíš než na hvězdu) se samozřejmě vztahuje taky. To je právě ten příklad: ty si aktivně pamatuju a ležej mi v žaludku daleko víc než železný kříž. Ale to je právě to: někdo má zase zkušenosti jiný, někdo zaplaťpánbu žádný. |
|
|
|
GC3_Messik |
Přidané 18-01-2006 14:21
|
Uživatel
Příspěvek: 956
|
No proč zamykat, ať se kluci vyjádří ale orodují na špatném místě teď o tom rozhoduje Čmelda, já jsem mu jen poslal doporučení. Myslím, že to je hotová věc tak neplašte lidi.
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 18-01-2006 14:34
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
Poviem to po lopate.
Je zakázené propagácia fašizmu, nacizmu, neonacizmu. V ČR, SR v EU atd.
Propagácia komunizmu nie je zakázaná. V ČR, SR, v EU atd.
Ak sa uvedené skutočnosti niekomu nepáčia, má rôzne spôsoby ako ich zmeniť. Najlepšie ísť do politiky.
Fučida má na krku Železný kríž, čo je vojenské vyznamenanie a nie nacistické.
|
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 18-01-2006 14:35
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
|
OK plašit nebudem...
von bahnhoff - nemyslím si, že by Ucho neměl co dělat, ba naopak.
Navíc to o propagaci nacismu už tu mělo být dávno. To není kvůli tomu, že bychom my tady nevěděli, co je Fuci zač (i když s veřejným nošením taky nesouhlasím), ale proto aby se o nás nemohli otírat různí politicky korektní honiči politických bodů, nebo profesionální prudiči.
P.S. To, že srp a kladivo není mimo zákon a hákoš je je bohužel realita a stanovovat nějaká další pravidla se mi zdá poněkud kontraproduktivní... |
|
|
|
Ucho |
Přidané 18-01-2006 14:36
|
Diskutující
Příspěvek: 2952
|
von_bahnhoff napsal:
WT_Peci napsal:
von_bahnhoff napsal:
se zakomplexovanejma lidma je dycky problem.
a to souvisí jak, s tímhle vláknem?
to je reakce na uplne prvni prispevek a poceti tohoto vlakna. pokud si to komunita odhlasuje, resp. admini tak prosim.
ale jinak mi to prijde jako aktivita cloveka co nema co na praci
jo tohle je na mě?
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Podívej se chlapečku, namalujte si letkovej web jakejma křížema chcete a já budu poslední kdo vám v tom bude bránit. Jestli tě ale uslyším v metru nadávat někomu do židáků, zmaluju ti prdel tak, že si 14 dní nesedneš, kapiš to?
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.
|
|
|
|
Jp- |
Přidané 18-01-2006 14:39
|
Uživatel
Příspěvek: 688
|
Ps: ucho má asi 100 kg živý hmoty pro ty co chtěj vsázet na vítěze
to tajpan: řitířskej železnej máš na blůzu a jestli si ho někdy viděl tak všechny maj takovej malej hakmkrajcík s rokem ražby uprostřed asi takovej jaky měla Helga na podvazcích
Upravil/a Jp- dne 18-01-2006 14:42
|
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 18-01-2006 14:40
|
Uživatel
Příspěvek: 943
|
No, osobně jsem na inkriminovaných fotografiích žádný nacistický symbol nenašel ani při největším zvětšení. Samotný Železný, nebo Rytířský kříž máme implementován i přímo ve hře, inkriminované místo je zakryto modrým nebo fialovým kamenem. Teď nevím. Nicméně pokud ty fotky někoho pohoršují natolik, že mu to nedá spát, nevidím důvod, proč mu nevyjít vstříct a nevyhovět mu. Ostatně, některé argumenty, které tu zazněly jsou celkem rozumné a dají se pochopit. Za dosti nešťastné ovšem považuji to, že se toto téma otevírá v době, kdy si člověk, kterého se tato debata svým způsobem týká nejvíce, rozhodl vzít si na delší dobu volno od létání a aktivit na SVK, o čemž nás včechny informoval. |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 18-01-2006 14:41
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
Ucho, kroť sa. Ked zi začal vážnu tému, tak aspon maj trochu hrdosti a dôstojnosti a správaj sa podla toho.
Ak si chcel nejaký "flejm" tak si si mohol zobrať inú tému. Napr Ki84.
okej, musím ísť, dúfam že sa tu nepobijete.
Nesklam te ma.
čau! |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 18-01-2006 14:42
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
|
WT_Peci napsal:
On je někdo nosí? Zatím ne, ale když už jsme v tom.... |
|
|
|
von_bahnhoff |
Přidané 18-01-2006 14:44
|
Nováček
Příspěvek: 29
Založený: 09.12.05
|
Podívej se chlapečku, namalujte si letkovej web jakejma křížema chcete a já budu poslední kdo vám v tom bude bránit. Jestli tě ale uslyším v metru nadávat někomu do židáků, zmaluju ti prdel tak, že si 14 dní nesedneš, kapiš to?
to vis ze jo |
|
|
|
GC3_Messik |
Přidané 18-01-2006 14:44
|
Uživatel
|
CSL_Ucho napsal:
von_bahnhoff napsal:
WT_Peci napsal:
von_bahnhoff napsal:
to je reakce na uplne prvni prispevek a poceti tohoto vlakna. pokud si to komunita odhlasuje, resp. admini tak prosim.
jo tohle je na mě?
v Ústí metro není... jinak souhlasim
|
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 18-01-2006 14:46
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
|
Jamamoto, tady nejde o Fuciho, ale o nás a potažmo o tenhle web. Víš kolik politicky korektních pablbů by si na tomhle rádo honilo body? A katastrofální reportáže TV Nova?
Tohle není útok proti Fucimu, pokud to tak vyznívá, tak to je omyl. Jde o to, že když se sem koukne člověk situace neznalý, tak si pro admina můžou taky jednou přijít policajti... |
|
|
|
GC3_Messik |
Přidané 18-01-2006 14:48
|
Uživatel
|
To je ale diskuse trošku mimo tohle téma, osobně bych taky nenosil kříž, ale pokud ho někdo nosí a má na to právo a jiná skupina je proti tomu tak proč nevyhovět a fotky nestáhnout? Snad je můžem nahradit jinejma fotkama kde je Fučida... a obě strany budou uspokojeny. Jinak bych nošení kříže neházel do jednoho pytle jako třeba hajlování na veřejnosti, poslouchání kolovratu nebo jak se to jmenuje.
edit. jedno pismenko a je jinej vyznam nahazel - nehazel
Upravil/a GC3_Messik dne 18-01-2006 15:05
|
|
|
|
WT_Pedropan |
Přidané 18-01-2006 14:49
|
Uživatel
Příspěvek: 1006
|
CSL_Ucho napsal:
von_bahnhoff napsal:
WT_Peci napsal:
von_bahnhoff napsal:
jo tohle je na mě?
:sm6: Teda bahnhofe, tohle bych neriskoval. Ušák se nám skoro nevešel do auta. A to jsme jeli dodávkou...:sm6:
EDIT:Ulítnuté písmeno..
Upravil/a WT_Pedropan dne 18-01-2006 14:51
|
|
|
|
XXX_Dazz |
Přidané 18-01-2006 14:57
|
Uživatel
Příspěvek: 1411
|
Messik napsal:
To je ale diskuse trošku mimo tohle téma, osobně bych taky nenosil kříž, ale pokud ho někdo nosí a má na to právo a jiná skupina je proti tomu tak proč nevyhovět a fotky nestáhnout? Snad je můžem nahradit jinejma fotkama kde je Fučida... a obě strany budou uspokojeny. Jinak bych nošení kříže naházel do jednoho pytle jako třeba hajlování na veřejnosti, poslouchání kolovratu nebo jak se to jmenuje.
Myslím, že stáhnutí určitých fotek z tohoto webu nikoho nepoškodí.
|
|
|
|
GC3_Kane |
Přidané 18-01-2006 14:59
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 267
|
3IAP_Dazz napsal:
Messik napsal:
To je ale diskuse trošku mimo tohle téma, osobně bych taky nenosil kříž, ale pokud ho někdo nosí a má na to právo a jiná skupina je proti tomu tak proč nevyhovět a fotky nestáhnout? Snad je můžem nahradit jinejma fotkama kde je Fučida... a obě strany budou uspokojeny. Jinak bych nošení kříže naházel do jednoho pytle jako třeba hajlování na veřejnosti, poslouchání kolovratu nebo jak se to jmenuje.
s tímhle avatarem bych se tady moc neukazoval :lol: :lol: :lol: |
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 18-01-2006 14:59
|
Uživatel
Příspěvek: 943
|
WT_Peci napsal:
Jamamoto, tady nejde o Fuciho, ale o nás a potažmo o tenhle web. Víš kolik politicky korektních pablbů by si na tomhle rádo honilo body? A katastrofální reportáže TV Nova?
Tohle není útok proti Fucimu, pokud to tak vyznívá, tak to je omyl. Jde o to, že když se sem koukne člověk situace neznalý, tak si pro admina můžou taky jednou přijít policajti...
Rozumím, kam tím míříš....jde mi spíš o to, že ty fotky jsou tu dobrý půlrok ,ale vyrukovalo se s tím právě teď. Důvody jsou v pořádku, Ale to načasování mi prostě vadí. Právě Fučidy se to týká a vyrukuje se s tím v momentě, kdy tu není. To mi na tom vadí, ne ty argumenty, kterými to zdůvodňujete... |
|
|
|
GC3_Messik |
Přidané 18-01-2006 15:04
|
Uživatel
|
3IAP_Kane napsal:
3IAP_Dazz napsal:
Messik napsal:
s tímhle avatarem bych se tady moc neukazoval :lol: :lol: :lol:
:lol::lol::lol::lol:
|
|
|