November 23 2024 17:42:34
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Adminům
CW_boZZda
A co kdybych si vzal do hospody SS čepici s lebkama? To by byl taky mazec!!! Doma ve vytrýně to nikomu vadit nemůže, ale ofic by se to mělo rozhodně brát jako TABU.

http://www.czechwings.com/
313_Gryzlov
Z mého pohledu má CSL_Ucho pravdu. Souhlasím a přidávám se k jeho názoru na věc.

310_cibule
Doporučoval bych adminům tohle vlákno zamknout a rozhodnout se podle svého vědomí a svědomí. Vše podstatné již bylo, myslím řečeno.

A pokud se tak nestane, zkusme se alespoň v tomto případě vyvarovat nejrůznějších invektiv a osočení jen proto, že si druhý myslí něco jiného.

A na srp a kladivo (ještě spíš než na hvězdu) se samozřejmě vztahuje taky. To je právě ten příklad: ty si aktivně pamatuju a ležej mi v žaludku daleko víc než železný kříž. Ale to je právě to: někdo má zase zkušenosti jiný, někdo zaplaťpánbu žádný.

GC3_Messik
No proč zamykat, ať se kluci vyjádří ale orodují na špatném místě teď o tom rozhoduje Čmelda, já jsem mu jen poslal doporučení. Myslím, že to je hotová věc tak neplašte lidi.
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
Tajpan
Poviem to po lopate.
Je zakázené propagácia fašizmu, nacizmu, neonacizmu. V ČR, SR v EU atd.
Propagácia komunizmu nie je zakázaná. V ČR, SR, v EU atd.
Ak sa uvedené skutočnosti niekomu nepáčia, má rôzne spôsoby ako ich zmeniť. Najlepšie ísť do politiky.

Fučida má na krku Železný kríž, čo je vojenské vyznamenanie a nie nacistické.

WT_Peci
OK plašit nebudem...

von bahnhoff - nemyslím si, že by Ucho neměl co dělat, ba naopak.

Navíc to o propagaci nacismu už tu mělo být dávno. To není kvůli tomu, že bychom my tady nevěděli, co je Fuci zač (i když s veřejným nošením taky nesouhlasím), ale proto aby se o nás nemohli otírat různí politicky korektní honiči politických bodů, nebo profesionální prudiči.

P.S. To, že srp a kladivo není mimo zákon a hákoš je je bohužel realita a stanovovat nějaká další pravidla se mi zdá poněkud kontraproduktivní...

Ucho
von_bahnhoff napsal:
WT_Peci napsal:
von_bahnhoff napsal:
se zakomplexovanejma lidma je dycky problem.

a to souvisí jak, s tímhle vláknem?

to je reakce na uplne prvni prispevek a poceti tohoto vlakna. pokud si to komunita odhlasuje, resp. admini tak prosim.

ale jinak mi to prijde jako aktivita cloveka co nema co na praci

jo tohle je na mě? Vyděšený

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Podívej se chlapečku, namalujte si letkovej web jakejma křížema chcete a já budu poslední kdo vám v tom bude bránit. Jestli tě ale uslyším v metru nadávat někomu do židáků, zmaluju ti prdel tak, že si 14 dní nesedneš, kapiš to?
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

Jp-
Ps: ucho má asi 100 kg živý hmoty pro ty co chtěj vsázet na vítěze

to tajpan: řitířskej železnej máš na blůzu Úsměv a jestli si ho někdy viděl tak všechny maj takovej malej hakmkrajcík s rokem ražby uprostřed asi takovej jaky měla Helga na podvazcích Úsměv
Upravil/a Jp- dne 18-01-2006 14:42

1stCL_Jamamoto
No, osobně jsem na inkriminovaných fotografiích žádný nacistický symbol nenašel ani při největším zvětšení. Samotný Železný, nebo Rytířský kříž máme implementován i přímo ve hře, inkriminované místo je zakryto modrým nebo fialovým kamenem. Teď nevím. Nicméně pokud ty fotky někoho pohoršují natolik, že mu to nedá spát, nevidím důvod, proč mu nevyjít vstříct a nevyhovět mu. Ostatně, některé argumenty, které tu zazněly jsou celkem rozumné a dají se pochopit. Za dosti nešťastné ovšem považuji to, že se toto téma otevírá v době, kdy si člověk, kterého se tato debata svým způsobem týká nejvíce, rozhodl vzít si na delší dobu volno od létání a aktivit na SVK, o čemž nás včechny informoval.

Tajpan
Ucho, kroť sa. Ked zi začal vážnu tému, tak aspon maj trochu hrdosti a dôstojnosti a správaj sa podla toho.
Ak si chcel nejaký "flejm" tak si si mohol zobrať inú tému. Napr Ki84. Mrknutí

okej, musím ísť, dúfam že sa tu nepobijete.
Nesklam te ma.
čau!

rudidlo
WT_Peci napsal:
On je někdo nosí?
Zatím ne, ale když už jsme v tom....Šklebící se

http://silicon-remarks.blogspot.com
von_bahnhoff

Podívej se chlapečku, namalujte si letkovej web jakejma křížema chcete a já budu poslední kdo vám v tom bude bránit. Jestli tě ale uslyším v metru nadávat někomu do židáků, zmaluju ti prdel tak, že si 14 dní nesedneš, kapiš to?

to vis ze jo

GC3_Messik
CSL_Ucho napsal:
von_bahnhoff napsal:
WT_Peci napsal:
von_bahnhoff napsal:

to je reakce na uplne prvni prispevek a poceti tohoto vlakna. pokud si to komunita odhlasuje, resp. admini tak prosim.

v Ústí metro není... jinak souhlasimÚsměv

gc3normandie.over.cz
WT_Peci
Jamamoto, tady nejde o Fuciho, ale o nás a potažmo o tenhle web. Víš kolik politicky korektních pablbů by si na tomhle rádo honilo body? A katastrofální reportáže TV Nova?

Tohle není útok proti Fucimu, pokud to tak vyznívá, tak to je omyl. Jde o to, že když se sem koukne člověk situace neznalý, tak si pro admina můžou taky jednou přijít policajti...

GC3_Messik
To je ale diskuse trošku mimo tohle téma, osobně bych taky nenosil kříž, ale pokud ho někdo nosí a má na to právo a jiná skupina je proti tomu tak proč nevyhovět a fotky nestáhnout? Snad je můžem nahradit jinejma fotkama kde je Fučida... a obě strany budou uspokojeny. Jinak bych nošení kříže neházel do jednoho pytle jako třeba hajlování na veřejnosti, poslouchání kolovratu nebo jak se to jmenuje.

edit. jedno pismenko a je jinej vyznam nahazel - nehazel Úsměv
Upravil/a GC3_Messik dne 18-01-2006 15:05

gc3normandie.over.cz
WT_Pedropan
CSL_Ucho napsal:
von_bahnhoff napsal:
WT_Peci napsal:
von_bahnhoff napsal:

:sm6: Teda bahnhofe, tohle bych neriskoval. Ušák se nám skoro nevešel do auta. A to jsme jeli dodávkou...:sm6:

EDIT:Ulítnuté písmeno..
Upravil/a WT_Pedropan dne 18-01-2006 14:51

http://www.wtigers.org/
XXX_Dazz
Messik napsal:
To je ale diskuse trošku mimo tohle téma, osobně bych taky nenosil kříž, ale pokud ho někdo nosí a má na to právo a jiná skupina je proti tomu tak proč nevyhovět a fotky nestáhnout? Snad je můžem nahradit jinejma fotkama kde je Fučida... a obě strany budou uspokojeny. Jinak bych nošení kříže naházel do jednoho pytle jako třeba hajlování na veřejnosti, poslouchání kolovratu nebo jak se to jmenuje.

Myslím, že stáhnutí určitých fotek z tohoto webu nikoho nepoškodí.
Šklebící se

GC3_Kane
3IAP_Dazz napsal:
Messik napsal:
To je ale diskuse trošku mimo tohle téma, osobně bych taky nenosil kříž, ale pokud ho někdo nosí a má na to právo a jiná skupina je proti tomu tak proč nevyhovět a fotky nestáhnout? Snad je můžem nahradit jinejma fotkama kde je Fučida... a obě strany budou uspokojeny. Jinak bych nošení kříže naházel do jednoho pytle jako třeba hajlování na veřejnosti, poslouchání kolovratu nebo jak se to jmenuje.

Šklebící se

s tímhle avatarem bych se tady moc neukazoval :lol: :lol: :lol:

http://3iap.org/forum/news.php
1stCL_Jamamoto
WT_Peci napsal:
Jamamoto, tady nejde o Fuciho, ale o nás a potažmo o tenhle web. Víš kolik politicky korektních pablbů by si na tomhle rádo honilo body? A katastrofální reportáže TV Nova?

Tohle není útok proti Fucimu, pokud to tak vyznívá, tak to je omyl. Jde o to, že když se sem koukne člověk situace neznalý, tak si pro admina můžou taky jednou přijít policajti...

Rozumím, kam tím míříš....jde mi spíš o to, že ty fotky jsou tu dobrý půlrok ,ale vyrukovalo se s tím právě teď. Důvody jsou v pořádku, Ale to načasování mi prostě vadí. Právě Fučidy se to týká a vyrukuje se s tím v momentě, kdy tu není. To mi na tom vadí, ne ty argumenty, kterými to zdůvodňujete...

GC3_Messik
3IAP_Kane napsal:
3IAP_Dazz napsal:
Messik napsal:

Šklebící se

s tímhle avatarem bych se tady moc neukazoval :lol: :lol: :lol:

Vyděšený:lol::lol::lol::lol:

gc3normandie.over.cz
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,027,817 návštěv