Kdo chce litat SoW tak je potreba aby se naucil ovladat Hurika 100oct a za druhe uz je potreba trenovat nejakou slitanost ve dvojicich,trojicich,dve dvojice,dve trojice atd. Vcera jsme to uz nejak tak zkouseli a jak nekteri z nas zjistili neni to zadna sranda naucit se neztratit sveho velitele pri souboji ba i dokonce jen v obycejnem klidnem letu.A to nemluvim o jedinem Bfku co nas sestrelilo 3 a bylo nas 5.Z tohoto duvodu a Ceskoslovenske hrdosti bych chtel aby jste aspon jednou az 2x tydne prisli potrenovat.
Valec napsal:
Kdo chce litat SoW tak je potreba aby se naucil ovladat Hurika 100oct a za druhe uz je potreba trenovat nejakou slitanost ve dvojicich,trojicich,dve dvojice,dve trojice atd. Vcera jsme to uz nejak tak zkouseli a jak nekteri z nas zjistili neni to zadna sranda naucit se neztratit sveho velitele pri souboji ba i dokonce jen v obycejnem klidnem letu.A to nemluvim o jedinem Bfku co nas sestrelilo 3 a bylo nas 5.Z tohoto duvodu a Ceskoslovenske hrdosti bych chtel aby jste aspon jednou az 2x tydne prisli potrenovat.
Rád se do tréninku zapojím.. Čas mám každé pondělí a středu od cca. 20:15 do 22:00 až 23:00... a potom mohu ostré neděle od cca +-20:00. Kde trénovat ? Na Atagu ?? Nebo spešl server ? Opravu se rád přidám... to ztrácení velitele při souboji znám velmi dobře... známá to chyba. Dnes od 20:00 se přihasím na TS SVK a domluvíme se.
310_cibule napsal:
Založit nejdřív 310. CoD a pak se nesejít, by byla - alespoň podle mne - blamáž.
JJ, v tom jsme za jedno. Proto dopředu hlásím, že má účast bude zpravidla nejistá . Ale pokud bych se dostal, s hrdostí bych se k Čechoslovákům přidal.
SepiaX napsal:
Také jsem se přihlásil rád bych to zkusil. V soboty nemůžu ale neděle klidně rezervuji pro létání.
Viděl jsem tě zrovna přihlášeného na Operaci Angry Hedghog 2 na ATAG. Jen pro jistotu, to není to samé co Storm of War, rozumíme si?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
310_Pip napsal:
aha, chnapu, no casem se asi taky pridam, ale ted to nedam
od nas by mohl jeste Butys, Amp, Obluda a Pepno myslim...
To by bolo super! Saozrejme 310 v ramci CloD je na vas z virtualnej 310, my to tu riesime (zatial) len vramci tejto kampane, ktorej by sme sa zucastnili ako No.310. Nie je to podmienka, ale podla mna ked uz tak poriadne.
S Valcom pomerne casto trenujeme, miestami to ide lepsie, miestami horsie, ale lepsi sa to. Je treba sa trosku zlietat a zvyknut si na hru, kontakty atd.
Navíc ten chlápek mluví normální srozumitelnou "americkou" angličtinou a ne nějakým bloody cockney
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Právě že to bude autentický, Čechoslováci, Poláci aopd .. v bitvě o Británii ve skutečnosti anglicky moc neuměli, učili se za pochodu .. Takže žádnej strach, důležitý je ubránit ostrovy
Upravil/a magot dne 21-11-2012 20:32
@Valec
co jsem dořešil motor (jsem měl blbě v settings obrácený osy, nevím jak k tomu došlo) tak restartovali server ... tak snad zejtra vás chytím ...
magot napsal:
Právě že to bude autentický, Čechoslováci, Poláci aopd .. v bitvě o Británii ve skutečnosti anglicky moc neuměli, učili se za pochodu .. Takže žádnej strach, důležitý je ubránit ostrovy
Presne tak, tu sa netreba bat, prave ide o to, ze mozme na kanale normalne rozpravat cesky a operovat samostatne. Jedine, co by sa od zaujemcov ocakavalo je natrenovat si Hurricana s Valcom na ATAGu - nemusi sa ucit krvopotne anglictina ani utekat 3 mesiace z Ceskoslovenska.
Anglictina by bol problem, keby sa chcelo lietat s ACG natrvalo, to je anglicky hovoriaca skupina organizujuca tuto konkretnu kampan.
Včera nás s Válcem trénovalo asi šest či sedm. Chcípali jsme statečně V sobotu by to mohlo být fajn. Ale za samostatný kanál bych se přimlouval, jinak budeme chcípat ještě víc
Samostatny cesky kanal bude istotne, uz ked sme tam boli traja sa to nedalo ani sepkanim.
Chcipanie v Hurricane zavisi cisto od spoluprace. Da sa to, len treba byt fakt dobry. A obcas ani to nestaci, je to holt ero pre chlapov.
Nevo cim viac ludi schopnych komunikovat v AJ tym lepsie, poviem ti ze to ma ozaj dobru atmosferu a chalani z 501 so fajn typci, ale lietat nejak extra nevedia. Da sa povedat, ze ti schopnejsi su u No.64 na Spitfiroch, Hurricany su ako kamiony a ich uloha su bombardery. Ak by sme na tom zamakali, mozme ukazat, ze dobre lietane Hurricany su tiez dobre a nebezpecne stihacky (co je pravda, je to dobre ero ak sa pouzije spravne), a lietat s NN na masine je cest, nemozme si tam spravit hanbu!
A tak včerejšek ukázal že klucí co trénujou na tuhle akci(já totiž nikomu nic neslibuju) jedno umí a to že nic nedají zadarmo.
Mne osobně by zajímalo jak by dopadla ta Befka co jsem šrouboval s těma osmy kuláskama kdyby v nich bylo naládované to co mi pak radil Tozzi podle Válce.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.