Cibule, to co píšeš je trestuhodné zjednodušení. Podle mě se četnost pozorování částicových efektů při míchání hmoty a antihmoty zachytí nejlépe takto:
εK, ΔΓq, ASLq, ACP(Bd→ψKS), ACP(Bs→ψ) & B→Xs,dγ
Chceš do držky?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Vubec tomu nerozumim, co Rumcajs pise, ale kazdopadne se musim naseho KONVERGENCNIHO GURU zastat. To on nas vyvedl z temnoty nevedomosti nastaveni konvergence do jednoho bodu. O bozsky, slava Ti a nekonecny zivot plny radosti z roztrilenych a horicich Bf .
Cibule, to co píšeš je trestuhodné zjednodušení. Podle mě se četnost pozorování částicových efektů při míchání hmoty a antihmoty zachytí nejlépe takto:
εK, ΔΓq, ASLq, ACP(Bd→ψKS), ACP(Bs→ψ) & B→Xs,dγ
Chceš do držky?
Já bych toto pravidlo zjednodušil takto:
Každý, kdo měl ve svém počítači alespoň jednu distribuci Linuxu, měl více distribucí Linuxu než bab.
Linux je podlahová krytina odvozená od lina. Ale dnes je všechno bio, eco (taky se to mělo jmenovat Lineco), nebo alespoň X, když už ne XXX, tak tomu říkaj Linux.
Tak jsem si pohrál s konvergencí a funguje to!!!! Tři starty a třikrát mě Monenosnyj sejmul hned první dávkou. Poprvé mi zničil výškovku, směrovku a křidélka, podruhé jen směrovku a výškovku. Potřetí PK.
Pak mé výzkumy přerušila válka a šel jsem na večeři. Až mě přejde vztek, budu v pokusech pokračovat.
Pozorovací, O, .303 inch, Cordite, Mark I --- Pozorovací kulka, zadýmí při zásahu cíle.
Typy munice a jejich použití
Všechny výše uvedené druhy munice můžeš v podstatě rozdělit do šesti kategorií. Standard Ball round - Standardní kulky - toto byly nejběžněji užívané a dostupné kulky pro Royal Air Force a Corpo Aereo Italiano během bitvy o Británii. Kulky s olověným jádrem nemají přílišnou průbojnost a rozprsknout se při zásahu na něco pevného.
Armor Piercing - Průbojné - standardní kulky pro Luftwaffe, méně běžné pro RAF a CAI. Průbojné kulky dělají přesně to, co si myslíš, že by měly dělat; probíjí pancéřování. AP kulky mají výrazně vyšší průbojnost než kulky s olověným jádrem, ale jsou téměř nepoužitelné proti nekritickým částem letadla, kde bude jen čistá díra skrz; ledaže by v cestě kulky byl pilot.
Incendiary Rounds - Zápalné kulky - Tyto kulky zapálí palivo v palivovém systému. Ale nejsou schopny proniknout pancířem; používaly se spolu s průbojným střelivem, které prorazí nádrž a zápalné náboje zapálí vytékajícípalivo.
Tracer Rounds - Stopovky - Tyto kulky mají pomáhat pilotovi se zamířením, mají o stejnou průbojnost jako standardní kulky pokud nejsou průbojné.
Observer Rounds - Pozorovací kulky - Tyto kulky, podobně jako stopovky mají pomáhat pilotovi se zamířením. Britské pozorovací kulky zadýmí, když zasáhnou cíl, ale velmi málo uškodí. Německé Beobachtung kulky explodují, když zasáhnou cíl a jsou trochu víc účinné než britská verze.
Multi-Purpose Rounds - Víceúčelové kulky - Kulky které mají více vlastností. Víceúčelové kulky mohou být docela efektivní, ale musíš mít na paměti, že obětují část svých schopností pro další vlastnost. Například, čistá "průbojná" kule víc průrazná než kule "průbojná-stopovka" či " průbojná -zápalná". Část hmoty je odstraněná z průbojné kule, aby bylo možné přidat stopovku či zápalnou směs a to ovlivní hutnost a váhu projektilu.
Jsem zkusil tedy taky toho vašeho chrliče ohně (Spitfire). No a v zásadě vůbec netuším, proč řešíte konvergenci. Dyk stačí default. Nic o tom letadlu nevím. Neumím přepočítávat míle na km, stopy na metry, ani nevím, k čemu je většina budíků. WEP nefunguje, sloty to nemá, klapky jen dvě polohy atd atd atd. Povedlo se mi s tím ale 3 x odstartovat. A jak odstartuju, motá se kolem nějaký Bf. Tak k němu nasměruju čumák a zmáčknu to. Udělá to takové prrr-rrr-rrr a Bf exploduje. Sednu, vyrobím nového chrliče. Odstartuju, zas je tu Bf, nasměruju k tomu čumák, p-rrr-rrr-rrr hoří a šine si to k zemi. Potřetí a to samé. Jak to ještě chcete vylepšit?
Jsem zkusil tedy taky toho vašeho chrliče ohně (Spitfire). No a v zásadě vůbec netuším, proč řešíte konvergenci. Dyk stačí default. Nic o tom letadlu nevím. Neumím přepočítávat míle na km, stopy na metry, ani nevím, k čemu je většina budíků. WEP nefunguje, sloty to nemá, klapky jen dvě polohy atd atd atd. Povedlo se mi s tím ale 3 x odstartovat. A jak odstartuju, motá se kolem nějaký Bf. Tak k němu nasměruju čumák a zmáčknu to. Udělá to takové prrr-rrr-rrr a Bf exploduje. Sednu, vyrobím nového chrliče. Odstartuju, zas je tu Bf, nasměruju k tomu čumák, p-rrr-rrr-rrr hoří a šine si to k zemi. Potřetí a to samé. Jak to ještě chcete vylepšit?
Musíš nejdřív odinstalovat ten cheat. A teprve pak to testovat. Jinak to nemá smysl
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
mě to dělá jen prrr a befko hoří, musíte se víc snažit pane loupežník
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
Jo máte to hezky zmáknuté. A nejlepší je, že většina těch Bf ví, že nemá smysl kroutit, tak se snažej vzdálit po přímce, či mírné křivce. Jeden má hafo času zamířit, poopravit, nadechnout se, pozdržet to, počkat na lepší úhel. Když je Bf náhodou rychlejší, tak se vystřelí jako varovnej signál a ono začne točit. No co víc si přát. Snad abych se ty stroje pro levostraný provoz taky naučil. Přeci jen by to bylo fajn alespoň trochu vědět, co to na těch budíkách je a co tam má být.
Jinak co se týká konvergence, i u německej strojů jsem si všiml, že ta default konvergence není nijak špatná. Maximálně si ji zkracuju, páčto kanonama na dálku stejně nic netrefím.
Teba sme tu presne potrebovali. Vlastne ked letim Spita tak ani nemusim zapojit joystick a Befka same exploduju a padaju z oblohy haha.
Teba sme tu presne potrebovali. Vlastne ked letim Spita tak ani nemusim zapojit joystick a Befka same exploduju a padaju z oblohy haha.
Me se to same deje i s Hurricanem, jenom co vzlitnu tak DOHONIM a SESTRELIM COKOLIV VELKONEMECKEHO CO SE POHYBUJE V DOSAHU 10 MIL. A nejenom ze nemusim mit zapojeny joystick, dokonce ani nemusim zapinat pc.
Sakra, řikam vam, vypínejte si ty cheaty. Já litam CoD už roky a ještě jsem si ani nekoupil počítač.
mohli by mi někdo vysvětlit vertikální(svislou) konvergenci?Prostě nechápu jaká je výška setkání střel myšlena a k čemu je dobrá.
Horizontální(vodorovnou) tu jsem pochopil hned.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.